Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnula2323

kuroniowka pomoze ktos?

Polecane posty

Gość czarnula2323

sluchajcie mam 20 lat teraz w styczniu. 2 dni temu zdalam egzamin czeladniczy na cukiernika. skonczylam zawodowke 3 letnia .szkole mialam na zmiane z praktykami w 1 klasie mialam 3 dni praktyk wraz z sobotami na tydz. w drugiej mialam tydz praktyk potem nastepny tydz pon i wt praktyki i sr czw piatek szkola czyli lacznie mialam7 dni na 2 tyg. i w trzeciej mialam 3 dni praktyk 2 dni szkoly. dodam ze wakacje caly miesiac wybrany przez siebie pracowalam przez 3 lata. nalezy mi sie kuroniowka?

Gość zadzwon do UP
By pobierać zasiłek trzeba pracować na umowę o pracę. Praktyki czy inne umowy się nie liczą.

Gość czarnula2323
ale ja mam umowe o prace normalnie. praktyki mialalm platne 1kl 120zl 2kl 150zl 3kl 180zl

Gość czarnula2323
pomoze ktos?

niestety nie należy ci się - musiałabyś mieć umowę na PEŁEN ETAT i w dodatku przepracować pełne 12 miesięcy z pensją ok 1000 coś - wiem bo mi tak mówili jak się rejestrowałem...

Gość czarnula2323
ale w ciagu tych 3 lat przepracowalam 12 miesiecy lekko ...

a pensja? chodziło mi oto, że te 1000 coś to miesiąc w miesiąc bo z tego jest odciągany podatek właśnie między innymi na ew. bezrobocie czy jakoś tak...

Gość czarnula2323
aaano ja na miesiac to mialam z 180zl. dobra dzieki

Gość czarnula2323
wiesz najlpeiej jak tam pojade dowiem sie co i jak. obecnie szukam pracy ale czy znajde... a kuron zawsze by pomogl...