Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość koalaka
nie

to ze mam wybor to wiem ,ale pytanie brzmi czy sa potrzzebne?dzieki Teosia :) ladne:) tak sie zastanawiam nad rozmiarem,w tej chwili mierzac miara ma ok 10cm dl stopy, do zimy jeszcze troszke wiec jaka dl wkladki? no doradzcie dziewczyny bo zglupialam:)

Gość Nie mogę no nie mogę...
mała będzie w kombinezonie pewnie, więc po co kozaczki> no jeżeli bedziesz chciała jej ubrać kurteczkę, to jak najbardziej... tylko jest taki problem, jak takiemu maluchowi butki załozysz?

Gość teosia
ale nie wszystkie kombinezony maja tez zakonczenia z bucikami:O moja miala pol roku jak zaczela sie zima i buciki miala, w jednym kombinezonie mialysmy te doczepiane butki ale i tak zrezygnowalam z nich na rzecz normalnych kozaczkow....uwazam,ze tak jest cieplej,a dzieckomalenkie w wozku sie nie rusza i nozki marzna:) oczywicie kozaczki z mięciutka podeszwa,zadne sztywne buciska:)

Gość teosia
nie musisz kupowac teraz juz...poczekaj dokonca pazdziernika,zmierz malej stopke i dobierz rozmiar wazne!! długosc stopki nie jest tym samym co rozmiar bucika!!!!

Gość U nas jest 9.00 i chwała Bogu
Nie. Możesz co najwyżej kupić takie puchowe ortalionowe buty bez podeszwy na rzep albo ściągacz, które wyglądają jak część kombinezonu.

Gość ja kupuje wlasciwie
buty dla 5-miesieczniaka????