Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaMM

Chyba musze napisac to inaczej zeby ktos odpowiedzial !!

Polecane posty

Gość jak spłukujesz zawartość
kibla przy otwartej klepie to rozbryzguje się ona (zawartość) po całej łazience, ścianach, ręcznikach, którymi będziesz się wycierac, szczoteczce do zebów, którą potem wkładasz do ust, wszystko jest oblepione małymi cząsteczkami moczu i kału, dlatego trzeba zamykać klapę sedesu przed spuszczeniem wody ja też się brzydzę, wiekszosć facetów to brudasy, ciesz sie ze masz czystego faceta

oooo czyli dodatkowo jestes narcyzem :D bo nie napisales ze jestes brzydki :P

"wiekszosć facetów to brudasy" Powinienem poczuć się urażony, ale coś w tym jest:D

"oooo czyli dodatkowo jestes narcyzem bo nie napisales ze jestes brzydki" Gdybym napisał, że jestem brzydki, pewnie uznałabyś, że jestem jakimś zakompleksionym gamoniem:)

Gość jak spłukujesz zawartość
uwierz mi ze chciałabym aby było inaczej, chciałabym zeby ktoś mi udowodnił ze sie mylę

haha ale ty dobrze znasz kobiety :D no to jaki jestes naprawde? ja ci powiem! gdybys byl przystojny mialbys tutaj fote a nie masz :P

No tego jeszcze chyba nie było....Mój własny podszyw mnie podrywa.....:) Twojego zdjęcia też nie widać:)

ja ciebie podrywam?! no to faktycznie tego jeszcze nie bylo! :D hahaha ja nie mam bo ty nie masz:P a przeciez jestem twoim podszywem niewypalem :P

Nie mam zdjęcia bo ja tu pogadać przychodzę, a nie w konkursie piękności startować;P

Gość według niemieckich badań
zleconych przez państwo zasięg przenoszenia się bakterii kałowych z muszli sedesowej wynosi do 2m (w zasięgu może być np szczoteczka do zębów ;) ) zamykanie klapy zmniejsza go co najmniej dwa razy :)

I koniec najwyraźniej nastąpił..... Kurtyna w dół...

Gość AnnaMM
Lomu jestes?

Gość AnnaMM
Lomuu

Gość AnnaMM
Lomu skad jestes?

Gość AnnaMM
Lomu i masz 28 lat?

Jakiś błąd jest, bo jak próbuję odpowiedzieć, to mi wyskakuje komunikat, że muszę odczekać 60 sekund..... Napisz na GG

Gość fghfdhdf
gdy splukujesz wode przy otwartej desce to całe odchody zamieniają się w mgiełke i późiej jest na wszystkim w pobliżu FUJ

Gość pani burakowa
Ja mam łazienkę osobno a osobno ubikację. W ubikacji jest tylko muszla klozetowa i kupa nie bryzga na nic. A klapy nie zamykam bo brzydzę się podnosić klapę. U mnie klapy się nie zamyka. Jestem kobietą więc siadam na sedes, a mój domowy facet sedes sobie podnosi do góry lecz widziałam, że niekiedy sedesu nie chciało mu się podnieść i lał nad sedesem a parszywe krople moczu były na sedesie. Faceci są parszywi.

I znowu spóźniony:/ Tak to ja się z nikim nie dogadam:D