Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimka93

Co może mi dolegać?

Polecane posty

Gość Anonimka93

Kiedyś pisałam tutaj, że pali mnie w żołądku, mam drgawki, jestem senna, ciągle zmęczona itd. Nie uzyskałam odpowiedzi, więc udałam się na ostry dyżur i skierowali mnie do szpitala podejrzewając ostre zapalenie trzustki. W szpitalu kazali mi zostać. Jednak nie bylo to zapalenie trzustki i pielęgniarka powidziała mi, że miałam kolkę jelitowo-żołądkową. I leżałam 3 razy pod kroplówka. Na USG nadbrzusza nic nie wyszło. Wszystko w normie. Powiedzieli,że jak nie przejdzie palenie to zrobia mi gastroskopie. Wystraszyłam sie i po godzinie powiedziałam że już sie dobrze czuje i chce wrócić do domuu. Przepisano mi ORTANOL. Zażywam go regularnie. Ale jednak palenie czasem nadal wystepuje. Od kilku dni boli mnie głowa, nadal pali w żołądku, tak dziwnie bulga i w dodatku mam biegunkę. Nawet myslę że to może mnie ssa z głodu ale jem, a czasami na sam widok jedzenia czy tez zapachu robi mi sie nie dobrze. Nie wiem czy mam grype żołądkową czy jakiegoś wirusa złapałam. Wczesniej myślałam że to na tle psychicznym,nerwowym ale po przemyśleniach wiem, że to nie to. Nie wiem czy udać się do lekarza... ;> Poradzicie mi coś ?

Gość umbabaraumba
Wrzody. Jak palisz, pijesz kawę i %, prowadzisz strsujący tryb życia, tłusto jadasz, ostro przyprawiasz i miałaś w rodzinie wrzodowców = bardzo prawdopodobne, że i na Ciebie trafiło. Idz na gastro. Robią Ci zastrzyk, nic nie czujesz i niewiele pamiętasz. A taki zabieg zwiadowczy może dać lekarzom gotową odpowiedź. A jak masz kolki różnego rodzaju - poproś, niech Ci zrobią USG w celu sprawwdzenia, czy nie masz problemów z pęcherzykiem. Przy pęcherzyku boli brzuch, pod prawym łukiem żebrowym i promieniuje do prawej łopatki. Paradoksalnie - mimo, że to popularne schorzenie, czasami trudno doktorkom wpaść na to, że ból, zawroty, zmęczenie to kamica.

sprawdz czy to nie sa pasozyty moja corka miala identyczne objawy, i po 2 miesiacach glupich badan , trafilam do dobrago lekarza i zrobil badania na pasozyty ale z krwi (przeciwciala) mial gliste ludzka!!!! my tez cala rodzina robilismy ale bylo ok, corka dostala leki 2 tygodnie przerwy i ponownie brala piguly i przeszlo:)