Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mogę na siebie patrzeć!

Potrzebuje wsparcia.

Polecane posty

Jestem bardzo młoda i niestety bardzo gruba. Mój mąż mi tego nigdy nie powiedział ale sama chciałabym być dla niego atrakcyjna i seksowna.:( od trzech lat zaczęłam tyc bo uzaleznilam sie od jedzenia. Dzisiaj waze 115kg . I nie umiem przesTac jeść ! Tak jak mówię chciałabym kiedyś ubrać jakaś sukienkę w lecie, sexy bieliznę dla męża ale teraz czuje sie jak potwór. Mój mąż mnie bardzo kocha ale przez to jaka jestem zaczęłam sie z nim kłócić. Jestem zaborcza, zazdrosna i wgl. Próbowałam już wiele razy schudnąć ale za pare dni znów sie obzeralam. Jest mi naprawdę cieżko , potrzebuje wsparcia a nie głupich komentarzy.

Gość danka 28596//
a u dietetyka byłaś? stosowałaś jakieś diety?

Gość adolf hustler
nie bedzie głupiego komentarza 115 kg to przejebane albo przestaniesz żreć albo zadne wsparcie ci nie pomoze

Próbowałam ale tak jak mówię , po kilku dniach znowu było to samo

Gość ostatnia sprawa///
nie wiem co ci radzić, miałam tak samo ale ja po prostu pewnego dnia podjęłam decyzję ze chce byc szczupła i jestem konsekwentna, nie przeszłam na żadną znaną dietę, po prostu zmieniłam styl życia i jedzenia, wykluczyłam pewne elementy z diety (słodycze, napoje słodkie, białe pieczywo, tłuste mięcho....), wprowadziłam niskokaloryczne i zdrowsze (nabiał, ciemne pieczywo, mnóstwo warzyw, owoców, woda, zielona herbata), schudłam 25 kg, nie tyję, jestem zdrowa, piękna i zadbana, do tego pewna siebie i szczesliwa, życze ci siły ale wiem po sobie, że odchudzanie zaczyna się w głowie, później na talerzu

Ostatnia sprawa- bardzo Ci dziękuje. Właśnie mój problem jest w tym ze nie jestem konsekwetna. Chciałabym mieć tyle siły co Ty:) gratuluje :)

Wiesz co może warto byłoby wybrać się do psychologa, może przyczyna Twojego jedzenia wynika z psychiki? Zastanów się czy jesz impulsywnie pod wpływem emocji?? Czy sięgasz po jedzenie w nerwowych sytuacjach lub gdy masz problem?? Polecam również dietetyka- potrafi zdziałać cuda.

Gość 5465465654
uważajcie panowie, każda kobieta po ślubie tak kończy :D

Tzn wydaje mi sie ze sama szukam wymowki żeby jest bo jestem np. Smutna, radosna, zła. Powód zawsze sie znajdzie ;/

powinnas pojsc do jakiegos dietetyka. On doradzi Ci odpowiednia diete. Jezeli nie jestes konsekwentna to moze najpierw stopniowo ograniczaj np. slodycze , nie jedz wieczorem. No i przedewszystkim ruch. Jakis rowerek chociaz. Moze rozejrzyj sie po jakichs forach, stronach dla odchudzajacych sie i razem z tymi ludzmi byc moze sie przelamiesz. :) Majac wiecej kilogramow nie chodzi tylko o wyglad ale i o ZDROWIE. Zrob cos dla siebie ... Powodzenia :):)

Gość aneczkakkkkkkkkkkkkkkkkk
słuchaj nie załamuj sie,ja mialam podobnie. ze mna bylo tak ze w wieku dojrzewania bylam koscista,i wtedy chlopcy nie zwracali na mnie uwagi kompletnie (nosilam dodatkowo okulary niczym harry potter i beznadziejnie sie ubieralam plus kucyk ulizany) i przez ten brak zainteresowania gdy pojawiaja sie pierwsze milosci zazelam jesc. A co mi tam skoro i tak bylam kosista,chociaz pojesc moge. Ah.az w koncu na serio zaczelam tyc i co najgorsze - ta waga utrzymywala mi sie przez 4 czy 5 lat ! Wiem co to znaczy byc gruba i czuc sie nieatrakcyjnie - nie kazdy jest jak Kim KArdashain z piekna buzia lsniacymi wlosami i tym ze u niej dodatkowe kg pojda w biust i pupe,ja bylam tlusta mialam beznadziejne proporcje

Od jutra znów zaczynam. Mam nadzieje ze wkoncu sie uda:o chciałabym być bardziej pewna siebie. Chciałabym poczuć ze jestem cZegos warta. A na razie to czuje sie nikim i do tego te kłótnie z mężem.wiem ze mnie kocha i by mnie nie zdradził ale czasami myśle ze skoro ja siebie widzę jako potwora to jAk on mnie odbiera?? Nie chce żeby sie mnie wstydził. Nie chce za 3 lataisc do syna na wywiadowke i mimo ze będę najmłodsza mama, moje dziecko może sie bedZie mnie wstydzić ;( naprawdę mam już dość :(