Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śledź w puszce

jednego w związkach nie pojmuję

Polecane posty

dlaczego ludzie nigdy nie potrafią być ze sobą normalnie? tylko grają w jakieś gierki typu specjalne ignorowanie siebie nawzajem, obrażanie się i inne duperele. dlaczego wszyscy tak bardzo komplikują sobie życia?

Gość mądrala nie wiadomo skąd
bo się nie kochają.

to tylko okres gimnazjum-liceum-pierwsze lata studiów , potem juz jest normalnie :) -podobasz mi sie -ty mi tez -wyjdziesz za mnie? -dobra i po sprawie :)

Gość tez tak myslalam
i mowisz tak - bo jestes sama :D wydaje sie ze to takie mało wazne...ale bedac z kims nie da sie byc obojetnym.

Gość jeśli ktoś lubi
no wale nie gimnazjum wśród starszyzny to też sie pojawia:O a nawet ze zdwojoną siłą powiem więcej- w gimnazjum to nie jest takie 'popieprzone', jak później :O

Każdy chce postawić na swoim:) ...a pozatym godzenie jest czasem takie pełne czułości i namiętności:)ech..;-);-):-P:-*

Bo ludzie sa tylko ludzmi i zadenz wiazek nie jest i nie bedzie nigdy idealny. Bo zwiazek to tez emocje, ktore nawet najbardziej zakochanych ponosza.

Bo ludzie sa tylko ludzmi i zaden zwiazek nie jest i nie bedzie nigdy idealny. Bo zwiazek to tez emocje, ktore nawet najbardziej zakochanych ponosza.

Gość macie rację kochani
tak, nie ma nic piękniejszego niż widok faceta który mocno zawinił, ale tak kocha, że stooi w drzwiach i przeprasza, słodkie. A potem w domu się namiętnie całują, jak mu kobieta otworzy drzwi.

głupoty. byłam w takich związkach, gdzie byłam ciągle ignorowana, gdzie dwa smsy na dzień graniczyły z cudem, a gdy odchodziłam, bo przecież ile można, to pojawili się na horyzoncie. jak ich nie było tak się zjawili, przepraszali i prosili żebym wróciła. gdzie w tym wszystkim logika?

Gość józek spod latarniii
ja uwielbiam godzic się z żonką;) ale tych samych błędów nie popełniam już! Bo ją kocham

Gość jarek i donek
my też się kochamy ! I godzimy:P

Gość IMO13853
Kto nie gra - przegrywa. Ach, pamiętam te czasy kiedy byłem jeszcze idealistą. :D

śledź w puszce dlaczego ludzie nigdy nie potrafią być ze sobą normalnie? tylko grają w jakieś gierki typu specjalne ignorowanie siebie nawzajem, obrażanie się i inne d**erele. dlaczego wszyscy tak bardzo komplikują sobie życia? Też się nad tym zastanawiam :O 🖐️

Gość forumowa mazepa
sledziu z puszki, daj sie pozrec... w ciazy jestem i mam smaka... nie odmawiaj, plissss... :D:D

Gość IMO13853
forumowa mazepa "sledziu z puszki, daj sie pozrec" Też bym ją pożarł, ale to poza tematem. :classic_cool: Blondi!

Co tam imo, namyśliłeś się już czy pierwszy mi wyślesz swoją fotełe :classic_cool: Wyposzczona jestem to może będę miła co do oceny.. teraz nawet gówno w sreberku byłoby mi jak czekolada :O 🖐️