Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 1985

juz mam dosyć tych starań

Polecane posty

Gość mikahdfkf
o matko ja się staram 1,5 roku jeszcze z rok i zaczynamy proces adopcyjny nie czekałabym 9,5 roku

Gość doooooooooooooooo
napewno się udaaa jak bys miala takie problemy jak inne pary to bys tak nie mowiła zawsze jest tak ze"syty głodnego nigdy nie zroumie'' bo mieszkanie czy inne sprawy to nie dziecko wiec zastanow sie co piszesz bo nie wiesz co takie pary przechodzą i przez co

Gość doooooooooooooooo
princezka a dlaczego nie mozesz adoptowac przeciez 9,5 roku to strasznie dlugo :O i przez tyle czasu nie umilas podejsc do in vitro? przeciez mieszkasz za granica tam jest łatwiej o adopcje

Gość in gridddd
mikahdfkf a podchodzilas do inseminacji??? in vitro ze piszesz ze jeszcze z rok i proces adopcyjny zaczynajcie? co jest przyczyna? 1,5 roku to jest malo

Dlatego , ze po pierwsze nie mam stazu malzenskiego i maz nie miesci sie w granicach wieku ze trak pwoerim, nie wiem jakie wymogi sa tu w Niemczech...Musze poczytac Wiem ze to dlugo...

Gość ania 1985
dzięki dziewczyny! ja to wszystko wiem o czym wy piszecie ale jakoś nie potrafie o tym nie myśleć mam fajnego męża fajną prace znajomych ale mi to nie wystarcza żeby nie myśleć wystarczy że jadę na zakupy i widzę jak mama idzie z dwujką szkrabów w markecie mijam matki z małymi dziećmi i taki mały brzdąc sie do mnie uśmiecha to serce mnie boli czemu ja nie mam takiego szkraba. dzieci nas otacają wszędzie i to nie jest tak że nie można o tym nie myśleć MOŻNA O TYM NIE MÓWIĆ

Gość ania 1985
dziewczyny a ile trzeba mieć stażu zeby zaadoptować dziecko my jesteśmy 5 lat po ślubie to wystarczy