Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna z zegarkiem :)

grawerowanie w Krakowie

Polecane posty

Gość Panna z zegarkiem :)

Witam :) mam pytanie- kupiłam facetowi zegarek i teraz chcialabym wygrawerowac z tylu krótki napis ;) Szukałam gdzie mogę coś takiego zrobić w Krakowie i kilka osób zachwalało zakład na Szewskiej. Czy któraś z was ma doświadczenie z ww zakładem? :) A jeżeli tak to ile kosztował ( czytałam, że 1,50 od znaku) i jak długo musiałyście czekać na gotowy grawer? Z góry dzięki :)

Gość AnitaKrk22
Ja zrobiłam taki grawer na Wadowickiej, firma PROGRAV, dopiero zaczynają działalność ale obsługuje tam bardzo mily fajny młody włąściciej :) szukaj ich na allegro albo na www.prograv.za.pl maila maja prograv@o2.pl Robia grawer laserem mogą zrobić na miejscu trwa to kilka minut. Też robiłam na zegaru z tyłu i wyszło bardzo ładnie.

Gość gość
a w Szczecinie??

Gość gość
Grawerowaniem na różnego typu materiałach zajmuje się www.cezarszczecin.pl . Wykonują wszystko bardzo solidnie, profesjonalne a co najważniejsze z wielkim gustem.

Gość gość
A czy zna ktoś jakiś dobry punkt grawerowania w Hucie?

Gość supertata321
Ja grawerowałem pierścionek w http://power-graw.pl (Siemianowice Śląskie) . Robota została wykonana profesjonalnie, chciałem zrobić dla dziecka zabawkę w stylu pierścienia znanego z powieści tolkiena ;)