Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś tak ma?

Ja i mój partner jesteśmy nienormalni!

Polecane posty

Gość czy ktoś tak ma?

Czytając rózne wątki na kafe, dochodzę do wniosku, że ja i mój partner jesteśmy nienormalni. Bo: - nie kręci nas sex grupowy - nie kręci nas sikanie na siebie, sranie, ani rzyganie - nigdy ani ja, ani on nie chcieliśmy patrzeć, jak ktoś inny posuwa partnera - bdsm też nas nie jara - nie zdradziliśmy się - jesteśmy razem 7 lat i nie mamy ochoty na nikogo innego - nie mamy tajnych kont na portalach randkowych - rzadko pierdzimy i bekamy w swoim towarzystwie Boże, my naprawdę nie jesteśmy normalni. Ktoś tak ma?

Gość nienormalna także
My też jesteśmy nienormalni. Niedługo to może będą nas w muzeum pokazywać hehe ..... Co prawda, czasem mi się coś "wymsknie" przy moim chłopie, ale nie robimy z tego afery :D Reszta wymienionych rzeczy też nas nie kręci. Wiem, dziwni jesteśmy, ale mam to gdzieś.

Gość czy ktoś tak ma?
A kto mówi o powstrzymywaniu ? Po prostu nie robimy tego non-stop. I fakt - do muzeum nas :)

Gość a ja mam na wierzchu
a my bekamy,pierdzimy bo w małżeństwie to normalne ale innych rzeczy typu piss,scat,riming,sadomaso,i tp nie praktykujema

Gość DUPCIA PUPCIAA
jestescie po prostu NUDNI

Gość nienormalna także
Uwielbiam być nudna :P:P:P:P I staromodna ..... Ale fajnie, że jeszcze ktoś jest nienormalny w tym "normalnym" świecie.

Gość czy ktoś tak ma?
Może czytajcie ze zrozumieniem , kurde? Nie pisałam, że nie bekamy ani nie pierdzimy tylko że nie robimy tego non-stop. Nie, nie jesteśmy nudni. Inteligentni ludzie nigdy się nie nudzą. Ale widać Ty tego nie wiesz :)

Gość baśka mi ukradła nicka
DUPCIA PUPCIAA jestescie po prostu NUDNI Ale Ty głupia jesteś, o jezu!!!! Dziewczyny - ja też jestem wobec tego nienormalna:) Pozdrawiam wszystkie "nudziary" :)

Gość to ja jestem też nienormalny
bo siedze teraz ze sterczącym dydolem nago i pisze z wami

Gość nienormalna także
Bo dla takich dupci pupci, wychowanych na migających cycach w mtv i koli zero z aspartamem, tudzież innych rzeczach, jest nienormalne uprawianie "zwykłego" seksu z jednym partnerem przez wiele lat. Nuda,pani, faktycznie, nuda :P

To fakt. Teraz jak nie masz ekstremalnych przeżyć seksualnych (i nie tylko) to jesteś nudny, ograniczony i w ogóle - beeee... To już wolę być nudna niż taka....hm...."pojechana" :)

Gość nienormalna także
Ty z tym sterczącym - a do szkoły nie musisz przypadkiem iść?? Druga lekcja za chwilkę się zaczyna :o Baśka :classic_cool:

Gość to ja jestem też nienormalny
kiedy to było

Gość b.b.b.b.
Biedne dziecko :) To ja też jestem nienormalna:) Dołączam się.

Chwalić czym? BO nie rozumiem?

Gość alutka3994
żona-swojego-męża nie zrozumiała tematu, trudno ;/ Ale coś jest na rzeczy. Mam znajomych, którzy praktykują różne udziwnienia nie dlatego, że ich to kręci, ale dlatego, że są tacy kurwa "nowocześni". Nienawidzę tego. Zero szczerości wobec siebie i swoich pragnień.

alutka3994 -> jak widac to ty nie rozumiesz tematu ! zeby tworzyc post o tym ze ktos robi cos co dla wieszkosci jest typowe i twierdzic ze nie jest to normalne z ironia.. bla bla

Gość melisssa
u nas jest jeszcze gorzej....bo my sie kochamy!!

Gość co w tym nienormalnego
- nie kręci nas sex grupowy - nie kręci nas sikanie na siebie, sranie, ani rzyganie - nigdy ani ja, ani on nie chcieliśmy patrzeć, jak ktoś inny posuwa partnera - bdsm też nas nie jara - nie zdradziliśmy się - jesteśmy razem 7 lat i nie mamy ochoty na nikogo innego - nie mamy tajnych kont na portalach randkowych - rzadko pierdzimy i bekamy w swoim towarzystwie Wszytko co powyżej z jedną różnica, że jestem z moim facetem 12 lat. W tym 10 lat jesteśmy małżeństwem. Żaden wyczyn.

Gość zona swojego meza sie
w internecie spreza i rozpreza

Gość niedobrze_mi
żona-swojego-męża alutka3994 -> jak widac to ty nie rozumiesz tematu ! zeby tworzyc post o tym ze ktos robi cos co dla wieszkosci jest typowe i twierdzic ze nie jest to normalne z ironia.. bla bla" *** o jezu, Ty naprawdę NIE ROZUMIESZ? Więc nie wypowiadaj się, skoro nie wiesz o co chodzi, prosimy. Przeczytaj początek postu - dlaczego Autorka załozyła taki temat? Żeby się "pochwalić"? Naprawdę nie rozumiesz? Jezu.....

Gość rózowy strachulec
no my tez chyba jesteśmy nie normalni bo...nie dzwonimy i nie piszemy do siebie dziennie

Żona ---> Bo autorka topiku czerpie wiedzę o życiu seksualnym Polaków z kafe. Nic dziwnego, że w jej mniemaniu wszyscy dookoła wciąż tylko srają na siebie, żygaja, pierdzą, plują i bzykają się systemem każdy z każdym. Tak to jest, gdy ludzie zaczynaja mylić forum dla zadymiarzy z rzeczywistoscią ;)

niedobrze_mi -> tak uwazam ze po to zalozyla... a dla mnie to nic dziwnego - i normalna sprawa o ktorej nie ma sensu pisac na kafe ... bla bla ... ps. grzeczniej pisz do mnie dziecko .... jesli wogole musisz