Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś tak ma?

Ja i mój partner jesteśmy nienormalni!

Polecane posty

żona z twojego ;ostu wyszło ze skoro ktos na kafe poruszy temat o swoich sprawach intymnych to normalny nie jest wstrzymaj się z wnioskami, bo są w 100% mylne. Uznaje za totalną głupote mówienie my z męzem uznajac ze mąż skoro nie mówi ze lubi anal czy piss czy BDSM to napewno nie lubi v34 -> wiekszosci osob ktore pisze np. o sikaniu na sibie itd to glupie dzieciacki ktore tu pisza z nudow... ale fakt sa tez i ci co pisza na powaznie itd... ale oni nie robia tematow typu "ironie... pochwale sie czyms" jak autorka... rozumiesz teraz o czym ja tu ? ;)

stwierdziła ze jest nienormalna ze tego typu rzeczy nie praktykują ale nie wzieła pod uwage ze przeciez nikt o normalnym pozyciu małzenskim nie ma potrzeby tu pisac taki temat zszedłby z kafe przy zerowym zainteresowaniu :classic_cool:

"nikt o normalnym pozyciu małzenskim nie ma potrzeby tu pisac. Taki temat zszedłby z kafe przy zerowym zainteresowaniu " To co piszesz przeczy temu, w czym właśnie bierzemy udział ;)

Gość czy ktoś tak ma?
autorko ale z ciebie kretynka Ja też nie praktykuję tego typu urozmaicen w małżeństwie ale nie widzę powodu żeby się tym chwalić na kafe Chciałaś się popisać na forum jaka to nie jesteś?" Kompletnie nie interesuje mnie Twoje zdanie. Nie rozumiesz tematu - nie wypowiadaj się.

Gość czy ktoś tak ma?
żona ale fakt sa tez i ci co pisza na powaznie itd... ale oni nie robia tematow typu "ironie... pochwale sie czyms" jak autorka... rozumiesz teraz o czym ja tu ?" Chyba nikt o zdrowych zmysłach nie wziął tego tematu na poważnie? No, jednak są tacy, którzy wzięli. No cózz ;/

czy ktoś tak ma? - > poczytaj to co bylo na poczatku oki? oki ja sie wypisuje z tego tematu bo to nie ma sensu - ja swoje ty swoje i koniec ... nawet nie chcesz zrozumiec co do ciebie ktos pisze ... pa

Gość nienormalna inaczej monia
Ja nie mogę, ale niektórzy są durni!!!! Ja tam się przyznaję, że też jestem "nienormalna" jak autorka i dobrze mi z tym:) A WY nie zbaczajcie z tematu, jezu, teraz się będą kłócić, co autorka miała na mysli. Nie rozumiecie to won z tego topicu. A temat się udał, mam wrażenie, że niektórzy chwaląć się swoimi dewiacjami po prostu realizują swoje fantazję, którcy nigdy nie zaspokoili.

Gość czy ktoś tak ma?
zona Przykro mi, ale to Ty nie rozumiesz. Pa.

Gość nie tylko ona
nie tylko ona nie rozumie a właściwie to rozumie że jestes głupią babą której sie nudzi w domu i w łóżku

Gość niedobrze_mi
rózowy strachulec no my tez chyba jesteśmy nie normalni bo...nie dzwonimy i nie piszemy do siebie dziennie" A wiesz, ze my też nie? To już chyba szczyt nienormalności :)

"Kompletnie nie interesuje mnie Twoje zdanie" Moze na tym właśne polega twój problem ? Nieważne, że nie kręci was seks grupowy, sikanie na siebie, sranie, ani rzyganie. Jeśli nawet spędzisz całe życie w klasztorze i sprzedasz to w sposób sugerujący, że wszyscy też powinni, to będziesz miała temat na rozkoszną, pobudzającą pyskówkę. ;)

Gość czy ktoś tak ma?
nie tylko ona nie tylko ona nie rozumie a właściwie to rozumie że jestes głupią babą której sie nudzi w domu i w łóżku" Hm...no tak, wszak pisałam, że jestem nudna :) Dzięki za info, baranie:)

Gość czy ktoś tak ma?
nawet spędzisz całe życie w klasztorze i sprzedasz to w sposób sugerujący, że wszyscy też powinni, to będziesz miała temat na rozkoszną, pobudzającą pyskówkę. " Obawiam się, kolego, że za poważnie potraktowałeś ten temat. Niczego nie miał sugerować, niczego udowadniać, nie uważam że ktoś coś "powinien". Zupełnie nie o to chodziło. Tymczasem.

Gość niedobrze_mi
Wielki Wacek Mętne te Twoje wywody, I nudne:)

"Obawiam się, kolego, że za poważnie potraktowałeś ten temat" Na kafe jestem powszechnie znany ze śmiertelnie poważnego traktowania tematów :classic_cool:

Gość czy ktoś tak ma?
To sporo wyjaśnia :)

Gość wielki brat nie patrzy
My często pierdzimy i bekamy, ale reszta się zgadza. Też jesteśmy nienormalni i nudni. pozdrówka :)

Gość wątek z doopy
Ja tylko z kupą lubię, reszta mnie nie kręci, jestem normalny? Czy nienormalny?