Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz robić???

Brak seksu

Polecane posty

Ja nie mówię o chodzeniu po domu w zakrywającej "wszystko" bieliźnie... Trochę wyobraźni...

Gość i co teraz robić???
ja też to sobie obiecuję, a przyjdzie co do czego to i tak próbuję i słyszę, że jest zmęczony. Masakrycznie podkopuje to moją pewność siebie. Bo ile razy można słyszeć nie. Już kiedys nei inicjował nic to po paru tygodniach usłyszałam- bo ty nic nie zaczynasz... a jak zaczynam to słyszę, że nie chce. Błędne koło.

Gość Killerus
A może on Ci odpłaca za Twój brak chęci wcześniej? Żebyś widziała jak jemu było kiedy ty nie chciałaś?

Gość cxvxc
kilerus czytaj ze zrozumieniem ;] Napisala ze RZADKO odmawiala, a jak juz nie miala ochoty to ZAWSZE robila mu loda. wiec przyjemnosc praktycznie ZAWSZE mial!

Gość i co teraz robić???
ale nie było tak, że ja mu ciągle odmawiałam, jak nie miałam już zupełnie ochoty to był lodzik, ja mogę doprosić sie podrapania po plecach ewentualnie.

Gość cxvxc
mi sie wydjae, ze ma klopoty z erekcja ;] moze pojdzcie do seksuologa.

Gość i co teraz robić???
no własnie w niedzielę on chciał wyjątkowo jeszcze raz, pomiedzy tym jednym a drugim, a penis stał mu tylko przez chwilę, nawet nie skojarzyłam tego z barkiem chęci. Wszedł we mnie i mu opadł, i tak kilka razy.

Gość dvcscd
do seksuologa

Gość Killerus
Sorry za niedopatrzenie. W takim razie jak on będzie chciał to też mu kilka razy odmówić to powinno przynieść efekt. Ja żonie zrobiłem tak i dało rezultaty

Gość maniek33
Proste facet nie jest jakimś ogierem i w sumie jego szczęście też bym tak chciał i normalne że jak przerobi dniówkę na budowie to mu się nic nie chce. A próbowałaś pomóc mu się zrelaksować jakiś masaż wspólna kąpiel bo mówienie że ty chcesz i on musi tylko pogorszy sprawę

Gość maniek33
Znam temat bo moja zonka wykazuje mniejszą ochotę na sex niż twoja połówka czasami muszę skakać koło niej jak małpka zanim ona stwierdzi że"zasłużyłem" na coś więcej niż buziak