Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal szpak hahaha

Wiecie co oglądałam ostatnio ten występ Szpaka gdzie...

Polecane posty

Gość michal szpak hahaha

uderzył się w nos. Mnie ten gościu wcale nie obchodzi, nigdy nie oglądałam X-Factor, tylko na różnych serwisach ciągle o nim piszą i piszą, zachwycają się, więc tak sobie z nudów obejrzałam ten występ. I co mnie poraziło najbardziej to patrzę tak i patrzę i myślę, że ten chłopak ma coś z garem nie tak. Rozkracza się na scenie jak głupi, rusza dupą jak prostytutka, taki nadęty zadufany w sobie bufon. No i kręci się tak jak dziwa na scenie czekająca na autostradzie na klienta, i tak macha tym głupim łbem i klęka i wtedy pierdolnął się w kolana gitarzysty, tak że aż puder został na spodniach tego gitarzysty :D Więc ile ten chłopak musiał mieć pudru na tym ryju, szok. I kurcze wiecie co? Myślę sobie dobrze mu tak, że się tak w kichawę walnął, bo to było dla niego pewnego rodzaju ostrzeżenie, żeby nie robił z siebie niewiadomo kogo i nie zachowywał się jak jakiś upośledzony psychicznie. Ale niestety obawiam się, że i tak nic go to i tak nie nauczy. Ja jestem kobietą i mnie takie dziwne dziwkarskie ruchy na scenie, rozkroki i pokazywanie jaj, to na mnie to nie robi wrażenia i nie pojmuję jak on może się podobać dziewczynom. Prędzej to chyba podoba się jakimś zboczeńcom gejom. Ale kurczę no, DOBRZE MU TAK, jednak jest sprawiedliwość na tym świecie, choć czasem trzeba na nią trochę poczekać. Ten uderzył się w nosa, prawie sobie nie złamał, a np. kariera DODY też już chyli się ku upadkowi, co mnie cieszy niezmiernie.

Gość a teraz puść bąka
:classic_cool:

Gość Derek Vinyard
mi sie nie podoba ten gościu , jak można śpiewać rokowy utwór i zachowywać sie jak ciota ? przecież rokmeni to tacy faceci bintownicy a ten sie wygina jakby chciał kutasa w doope i japą siorbie jakby chciał obciągnąć komercha totalna dla idiotów, człowiek tak nieprawdziwy a wszystko nastawione na łojenie kasiory rock to nie jego wizerunek i filozofia życia niech idzie tańczyć do klubu gejowskiego jako drahqinn

Gość michal szpak hahaha
Muszę jednak przyznać, że nic nie sprawia mi takiej frajdy jak widok wygłodzonych psów ze schroniska na których przeprowadza się eksperymenty medyczne :classic_cool:

Gość michal szpak hahaha
Dokladnie.

Gość Derek Vinyard
i zachwyt Mai Szablewskiej nad tą Ku-pą Gó-wna Szablewskiej chodzi o zarobienie kasy i taki kicz opracowany przez marketing i speców od pijaru to na chuuuuuj nie kupuje tej pierdoIonej cioty on kłamie

Gość michal szpak hahaha
Ale przecież to wcale nie jest ładne takie zachowanie, jak na to patrzyłam to przyznam, że niedobrze mi się zrobiło. Ja jestem bardzo tolerancyjna ale bez przesady... jak iść na taki występ z małym dzieckiem? Nie mogę się doczekać kiedy ktoś w końcu wypierdoli tego gościa z polskiej sceny bo aż rzygać się chce. Podobnie ten drugi Madox jeszcze bardziej obleśny, robi się na babę a przecież widać, że to chłop bo ma męskie rysy, i te farbowane kłaki. Kto takich zwyrodnialców dopuszcza do tv?

Gość fjkskkkkkkk
a co to za wystep daj no linka:D w ogole czytalam ze szpak ma byc w tancu z gwiazdami LOL:P

Gość michal szpak hahaha
I dlaczego ktoś tak błyskotliwy jak ja od 4 lat żyje z zasiłku Opieki Społecznej ? :-o

Gość Derek Vinyard
ale wiesz mi chodzi o to że to jest taka gumowa lala ubrana w ramach potrzeb i zaśpiewa to za co mu zapłacą śpiewa rok ,co jest obrazą dla tej muzyki, żeby taki szajs śmiał brać sie za kultowe rokowe pieśni jak szafa muzyczna w barze wrzucisz monetę - zaśpiewa operę wrzuć monetę - zaśpiewa pop wrzuć monetę -zaśpiewa disco wrzuć - zatańczy w tańcu z gwiazdami co to w ogóle jest kurva sie pytam ?

Gość RoksiiiiiiiA.
zgadzam sie z wami, ten czlowiek znaczenie przekroczyl granice dobrego smaku. a jego występ w TzG - no coz jaki program takie 'gwiazdy'.

Gość RoksiiiiiiiA.
coz za blyskotylwe i gornolotne : 'Mój nos legł w gruzach katastrofa () Pozdrawiam wszystkich moich faniuniusiów. Ja i mój ogromny siwy nos kur*@"

Gość Derek Vinyard
Ja pamiętam kapele rockowe gdzie ludzie śpiewający tą muzykę, to było ich życie, ich dusza , byli sobą ,nie kłamali , byli buntownikami ,mieli swoją filozofię Guns N' Roses, Slesh a ten picek śpiewa ich piosenki :O Nirvana itp to są kapele a nie gówniane gumowe lale kreowane przez Sablewską dla wyciśnięcia kasy ,plastik, nienawidze kurvy

Gość fjkskkkkkkk
ja tez na niego patrzec nie moge taka ciota a nie facet. Niedlugo sie znudzi i przestana o nim gadac, bo jest naprawde slaby. Nie wiem co w nim widza inni. Ale ta moda minie na Szpaka.

Gość sciema jak sie patrzy
ciekawe , w ktorym momencie niby sie uderzyl na tym filmiku tego nie widac co za sciema :o