Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skreslona niesprawiedliwie

czy kogos z was skreslili z listy studentow za niezlozenie pracy dyplomowej ?

Polecane posty

w terminie?

o udalo mi sie zalozyc temat, po nieudanych probach!!!! zostalam skreslona z listy studentow za niezlozenie pracy dyplomowej w terminie i niezaliczenie ostatniego semestru. Ostatni semestr zaliczylam i to na same 4 i 5, widac jakiegos wpisu braklo - pewnie da sie to odkrecic? Prace pisze, ale jeszcze mi jej troche zostało, czy nie wiecie, czy mogą mnie przywrócic na liste i ja sie wtedy normalnie obronie, czy to już koniec?????? dodam, że od decyzji o skresleniu mam 14 dni na odwolanie sie - a list przechwycila moja mama i trzymala tydzien, przypadkiem sie o nim dowiedzialam! tak wiec zostalo mi 7 dni niecale. Dzis dziekanat nieczynny, dopiero w poneidziałek, wiec nie moge zadzwonic. Uczelnia jest 550km od mojego miejsca zamieszkania!!!! help!!!

zlozylam 1 takie podanie, ale niestety juz skonczyla sie jego waznosc, ja to przegapilam, bo niestety mialam duzo na glowie (przeprowadzka, choroby, lekarze itp). A o przedluzenie sesji nie skladalam, bo ja wszystkie przedmioty mam zaliczone - nie wiem skąd oni wzieli inf. o niezaliczonym semestrze! zaliczylam ostatnia sesje, wszystko w 1 terminie lub w zerowkach.

to studia inzynierskie 3,5 letnie

Gość termin zlożenia pracy magister
jest do 30 czerwca, a potem trzeba pisać o przedłużenie terminu złożenia pracy

co najsmieszniejsze, kazdego roku mialam stupendium naukowe i 1 srednią. A tu taka doopa.....

nie masz zaliczonego EGZAMINU MAGISTERSKIEGO skreślą CIę jeśli dziekan się nie zgodzi na przedłużeniei będziesz musiała powtarzać rok 🖐️ także albo składaj odwołanie od razu z gotową pracą - albo śmigaj do dziekana się prosić 🖐️ skoro przeprowadzka ważniejsza ;)

a oddałaś indeks z zaliczoną sesją???

1.nie zlozylas podania o przelozenie zlozenia pracy dypl. 2. za zlozenie pracy dypl. w indeksie wpisuja ci zaliczenie z seminarium 3 czyli sesja nie zaliczona

za co te naukowe... koszmar... inżynier nie wie jak pisze się dupa!

tylko u nas sa takie baby z dziekanatu, ze predzej Cie utopia niz pomoga, ale dziekan jest ok, tylko nieuchwytny.

1 i 2 rok studiowalam normalnie. 4 rok (tą polowke) zrobilam razem z 3 dzieki czemu już po 3 roku mialam wszystko zaliczone. Wyjechałam dzieki temu na pól roku za granice zarobić. Po powrocie zlozylam podanie, żeby sie bronic później, ale sie nie wyrobiłam i przyszedł ten list - adres wzieli z moich danych, gdy sie rekrutowalam, mieszkalam wtedy z rodzicami. I do nich doszedł list, a oni sie zbyt przychodzacą pocztą nie interesowali. Jak mieszkam 700km od nich....

dzieki Quis. Niestety nie ma nigdzie ebzposredniego nru do dzikana, tylko do baby z jego gabinetu. Dziekan przyjmuje 3 godziny w tygodniu, a najczesciej go wtedy nie ma. On oprocz bycia dziekanem ma tez wiele innych waznych funkcji. W zasazie jest nieuchwytny. Dopiero w poniedziałek bedzie czynny dziekanat - na mojej uczelni zajęcia byly pn-czwartek i w piatki nie pracuja dziekanaty.

Gość kurosava
wyluzuj, na czas obrony przywroca Cie na liste studentow, tylko bedziesz musiala napisac podanie

a myslisz, że dadza mi absolutorium? z obrona mi sie az tak nie spieszy, bo oprocz tego, że trzeba to po prostu zalatwic, to nie jest mi na gwalt potrzebna. A absolutorium jest mi potrzebne niedlugo do podjecia pracy.

Gość thdthdgh
pierwsza rzecza którą bym zrobił na twoim miejscu przed pójsciem do dziekanatu i przed załozeniem temetu na tym durnym forum to przestudiowałbym dokłądnie regulaminu studió. naprawde na róznych uczleniach roznie tój przypadek traktują. poszukaj aktualnego regulaminu studiów na stronei w necie , dokałdnie przeczytac i zacznij działac

oj przeczytałam juz regulamin, ale nie ma tam mowy o takim przypadku - nie zakladaja przeciez pomyłki. A ja wg wirtualnego dziekanatu nie zaliczylam przedmiotów na ostatnim semestrze, co jest bzdura, bo zrobiłam to o rok wcześniej, tylko widac maja problem z przepisaniem tego z mojego indeksu do kompa :/ regulamin nie zakłada pomyłki dziekanatu :/