Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaaasss

jest tu ktos z uk?? wazna sprawa ..pOMOCY !!

Polecane posty

Gość magdaaaaasss

mAM KONTRAKT w o2 . i chcialabym sie dowiedziec jednej rzeczy . Otoz od 7 miesiecy nie dostaje zadnych wyciagow polaczen ,smsow rachunkow , wszystko robie online. chcilaabyms ie dowiedziec czy operatorzy sieci przechowuja smsy?????badz polaczenia? przykladowo za miesiac chcialabym dostac wyciag polaczen smsow czy jest to mozliwe?? jesli nie dostaje rachunkow od poczatku/? wiem ze w polsce przechowuja , jednak slyszalam ze tu nie . prosze o odpowiedz

Gość magdaaaaasss
jest tu ktos kto udzieli mi odpowiedzi

Z racji ochrony danych mogą nie przechowywać, ale najlepiej zrobisz jak po prostu pójdziesz do najbliższego salonu O2 i zapytasz. Chociaż szczerze wątpię.

Gość magdaaaaasss
dzieki za odpowiedz:).. wiem ze w polsce przechowuja do 5 lat . dziwi mnie poprostu ze w ogle mi nie wysylaja , i sie zastanawiam , czy moze poprostu .. ochrona danych ich zoobowiazuje , czyli jak bym poszla do nich poprosila to nie dadza mi?

Jeżeli pójdziesz i poprosisz to Ci dadzą. Zależy jak to zaznaczyłaś - jakiś czas temu potrzebowałam swój bieżący rachunek i jeden z poprzedniego miesiąca z 3 i nie było problemów, więc z O2 pewnie też Ci dadzą, nie wiem tylko jak to się ma do iluś miesięcy wstecz.

Gość magdaaaaasss
wlasnie mi chodzi o te wstecz;)

Idź zapytaj, można miesiąc do tyłu, nie wiem jak to się ma do większej ilości miesięcy, ale nie powinno być chyba większego problemu jeżeli chodzi o połączenie, nie wiem jak z sms'ami.