Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmadziuskax

Ile zaplacic za sprzatanie mieszkania?

Polecane posty

Chodzi o jakies 5 godzin pracy - mieszkanie 2 pokojowe, 44 m2. Kobiete polecila kolezanka, nie jest zawodowa sprzataczka, tylko ma problemy finansowe. Czy 6 zl/h wystarczy?

Za godzinę nikt Ci nie pójdzie chyba, że chcesz żeby Ci odyebała byle jak byle jak najdłużej. Zależy czy masz dużo sprzątania, zagracone mieszkanie, mycie okien itp. Powiedz jakąś konkretną cenę typu 40zł - 50zł - 60zł ....

Najchetniej sama sprzatam za mieszkanie. Tylko nie mam czasu - 12 wrzesnia mam poprawke z endokrynologii i musze sie przygotowywac.

Gość e tam ja mialam matme podstawo
ja jako studentka sprzatalam za 12-15zl/h kilka lat temu

I piszesz, że mniej więcej 5godzin czyli wychodzi Ci 30zł - szczerze mi by się z domu doopy ruszać nie chciało za te pieniądze - a i komuś tyle dać byłoby mi wstyd za sprzątanie całego mieszkania :O

Ja kilka lat temu przed świętami sobie dorabiałam i dwa mieszkania sprzątałam - za jedno skasowałam 100zł ( też dwa pokoje, fajne mieszkano takie jak z katalogu, z myciem okien - wyrobiłam się w około 3=4 godziny) za drugie skasowała 180zł ( też dwa pokoje ale zagracone, pełno dupereli, syf, okna upierdolę tragicznie bo od ulicy i chyba z rok nie myte, a właścicielka cały dzień w domu przed tv, córka w swoim pokoju przed kompem - nie miałam wyrzutu, że ich kasuje ;) Też w jakieś 3-4 godziny się wyrobiłam)

Gość as/sl;s23
a zasprzatane domu? ok. 100m2 tylko powycierac kurz, odkurzyc i umyc podłogi + wc?

Gość bylyfyzytsyffffffff
Ja za sprzątanie płacę 20 złotych za godzinę - w tym uwzględnione jest mycie okien i prasowanie. "Kobiete polecila kolezanka, nie jest zawodowa sprzataczka, tylko ma problemy finansowe". Czyli zawodowa sprzątaczka, to kto? Musi mieć specjalne kwalifikacje, doświadczenie, umiejętności i pokończone kursy, żeby faktycznie umiała sprzątać, bo to takie skomplikowane i odpowiedzialne zajęcie, i żeby mogła zasłużyć na więcej niż szóstkę za godzinę? Bez jaj, u mnie sprząta studentka i robi to na tyle dobrze, że nigdy nie miałam specjalnych zastrzeżeń.

Gość poniżej 10/h to nawet
ruska nie przyjdzie :( Nie rozumiem ludzi, którzy myślą tak - przyjdzie jakaś bida, co do garnka nie ma co włożyć to dam jej 2/h i niech się cieszy:(

Gość 678987678909876
ja pracuje na recepcji i mam 6 zl za godz tez wyzysk ale huj a ty chcesz za prace fizyczyna dac 6 zl za godz to ja zapraszam do mnie jebniesz mi 60m2 za 6zł za h? dobra dam ci 6,5 , poznaj laske PANA glupia pizda

Gość Sonja77
Ja sobie ułatwiam życie i sprzątanie, używając mat ochronnych POLITRADER, które kładę pod ruchome meble -np. pod krzesło obrotowe koło biurka lub na blaty i dzięki temu unikam zarysowań i zniszczeń podłóg i blatów.