Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka ewelinka

Co dajecie roczniakowi do picia?

Polecane posty

Gość ewelinka ewelinka

czy tylko wodę czy coś jeszcze?

Gość a to ciekawe bardzo
herbatki dla niemowląt(czasami), soczki(czasami) i wodę(najczęściej)

Gość JustynaDD
Co za wodę podajecie. Ja raz próbowałam podać mojemu synowi zwyłą wodę niegazowaną i za nic nie chce pić. Jak go do tego przekonać?

Gość jjjjjjj jjjjj
ja wlasciwie tylko wode, czasami jakis sok, a herbatke to w ogole strasznie rzadko. Jak byla mala to pila wlasciwie tylko herbatki czy rozcienczone soki, malo wody, ale jodkad zaczely jej rosnac zeby to daje jej wlasciwie tylko wode. i tak juz zostalo od kilku miesiecy :)

Gość jjjjjjj jjjjj
ja daje mojej przegotowana kranowe (u nas jest dobra woda), chyba ze jestesmy na wakacjach albo u rodziny ktora ma kiepska wode to przegptowana zywiec zdroj i pije chetnie

Gość moja córa pije wode
żywiec niegazowaną dla dzieci i matek w ciąży ona jest :D moja lubi w sumie każdą od żywca muszyny muszynianka ustronianka jedynie nie smakuje jej woda mama i ja bo smak ma jak z kokotka

Gość a to ciekawe bardzo
żywiec zdrój, ale ja uczyłam od samego początku pić wodę, więc teraz nie mam z tym problemu

Gość moja córa pije wode
prócz wody pije herbatkę zwykłą z cytrynką albo dla dzieci z bobovity soczki w sumie wszystko pije :) prócz kawy oczywiscie ;d

Ja staram sie gotowac malej kompoty bo je uwielbia, wody za bardzo nie chce to dosypuje lyzeczke herbatki z hippa.

Gość JustynaDD
Kurde nie wiem jak go do tego przekonać. Ma 8 miesięcy ale bardzo często pije w nocy i wieczorem, a mamy już dwa ząbki kolejne dwa się wyżynają i chciałabym zmienić troche nawyki, ale jak? :)

Gość a to ciekawe bardzo
po prostu dawaj tylko wodę, w końcu się nauczy :-) popłacze, popłacze i przestanie :-)

Gość mamusia dwultaki uroczej
MOja piej od poczatku, tzn od 6 miesiaca, jak ja odstawilam od piersi, tylko wode. Probowalam jej podac sok czy herbatki dma dzieci i nie chciala, wiec pije wode. Na noc nic nie daje do picai. PO koalcji mycie zebow i do lozka.

Gość mamamma27
wode - przeważnie aquarell - mały nie wie co to sok

A czy taką wodę np. źródlaną nalezy wczesniej przygotować czy po prostu dawać bez gotowania?