Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał29

czy mam szanse na dziewczyne?

Polecane posty

Gość Michał29

Witam.Chciałby sie Was zapytac drogie formowiczki czy mam szanse znaleść kobiete?Mam 29lat niestety wiele nie zarabiam bo kariera i stanowiska sie dla mnie liczą(nie odpowiada mi zapieprzanie po 12h dziennie i branie kredytów tak jak robie to większość w moim wieku)Nie mam swojego samochodu,chociaż mam prawko.Jestem w miare inteligentny,interesuje się polityką,uwielbiam czytać,kocham przyrodę(lubie tez zaimpreozwać czasem nie ukrywam tego).Jak pisałem nie mam zamiaru brać udziału w wyścigu szczurów i to jest problem dla dziewczyn(chyba...) bo poprzednie 2 dziewczyny zarzucały mi,że jestem leniem bez ambicji bo nie zapieprzam ponad siły i nie mam pędu do ciągłego kształcenia(skończyłem administracje).Czy naprawde większość dziewczyn to materialistki z którym tylko mozna gadać o kasie karierze i tym kto jaki ma dom albo jakim jeździ samochodem?Wymagań nie mam za duzych wobec dziewczyn.W miare ładna,drobna,wykształecnie i to gdzie pracuje nie ma większego znaczniaNa pewno nie karierowiczka bo takim sie brzydze.

Gość asfggfgghghgh
mi bys pasowal oprocz tego ze lubisz imprezowac bo ja akurat nie lubie, ani nie lubie jak facet pije czy pali, a ile zarabiasz?

Gość Michał29
Mam nadzieję, że dziewczynom nie przeszkadza fakt, że jestem prawiczkiem a moje prącie mierzy 12,5 cm.

allleeez skąd ... ja nie mam pochwy a w du..pe akurat tyle wejdzie więc myślę że sie dogadamy

Gość jkhkkllk
Kobietę na pewno jakomś znajdziesz ale czy ładną? Znaczy wiadomo kwestia gustu, ale jeśli mówimy o kanonach urody to max przeciętną która tak jak ty nic nie ma i nigdy tez za dużo nie miała, przez to jest normalna Dla każdej atrakcyjnej tak jak sam napisałeś liczy się kasa, prestiż a dla nie materialistek wygląd ale w takim młodego boga