Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mika;)))))))))))))))))))

Od kiedy zaczęłam się starać o dziecko, dostałam wilczy apetyt

Polecane posty

Gość Mika;)))))))))))))))))))

Witam;) Od początku lipca zaczęłam starć sie o dziecko. Najpierw zaczęły drażnić mnie niektóre zapachy, że az zaczynałam kaszleć. Myślalam ze moze jestem w ciaży i zrobiłam test. niestety tylko jedna kreseczka była.i faktycznie po tygodniu dostałam okres. Potem po jakimś czasie po okresie zaćzełam mieć wilczy apetyt i mam go do teraz. przytylam jakies 3 kg Zaczęłam też cześciej robić siusiu od ok tygodnia, i może nie powinnam pisać o tak intymnych rzeczach ale czasami ma majtkam mam mała plamke krwi. Poczytałam troche w necie o ciąży, pierwsze odjawy i zaczyna się zgadać ale mam okres, a brak okresu to pżecież pierwszy najważniejszy objaw ciąży. No to bardzo dokładnie przedstawiłam Wam moją sytuaje i mam nadzię Drogie Kobietki wypowiedcie się troszkę na ten temat

Gość masz jakies urojenia
dziewczyno:O co do ciązy

Gość wisienka na torcie2
poszukaj numeru do psychiatry:/

Gość masz wątpliwości
to rób test -ot i cała wypowiedź.

Gość olabogadora
Jestem młodą mamusią i miałam bardzo podobnie. Tylko ze u mnie to wygładało troche inaczej. Pojechalam za granice i bylam juz w 2 miesiacu ciazy ale tego nie wiedzialam bo milam okres. tam bylam tez jakies dwa miesiace rowniez mialam okres. ale mialam bardzo ale to bardzo wilczy apetyt tak jak piszesz. nic nie wskazywalo na ciaze a tu jak wrocilam do PL to okazalo sie ze jestem w 4 mc. Teraz jestem szczesliwa mamusia. moze u ciebie bedzie tak samo. zycie ci tego buziaki;*

Gość Mika;))))))))))))))))))))
Oczywiście zrobie test i pojde do ginekologa, wiem co mam zrobić. Ja tylko chce uslyszec opinie innych. Moze ktos mial podobnie

Gość cyki cyki
W ciązy nie ma okresu, przestańcie wypisywać te brednie. Są krwawienia albo plamienia. Z czego ma się brać okres w ciąży, skoro doszło do zapłodnienia?

Olabogadora dzieki za iskierke nadzieji, bardzo bym chciala. Ale moze inne dziewczyny maja racje ze to urojenia bo jak sie czego pragnie to mozna wkrecic sobie kazda schize. I kazdy nawet najmniejszy objaw wydaje nam sie podejrzany, nawet jesli to zwykle przeziebienie.

kolejny cień nadzieji. okulary słoneczne to najpierw pojawil sie mega apetyt a potem sie dowiedizalas ze jestes w ciazy czy na odwrot??

Okularki sloneczne ale mialas okres,plamienia itp na początku ciaży??

Gość doooooooooooooooo
autorkiiiiiii a ty nie wiesz co to takiego jest GINEKOLOG ? masz urojenia co do ciazy lepiej ise wybierz do psychiatry bo to co wypisujesz to idzie sie tylko posmiac z takiej glupoty:O

Gość doooooooooooooooo
jak sie ma wątpliwosci to idze sie do ginekologa a moze mamy cie zbadac? tutaj i postawic diagnoze:O nie nooo

Autorko zrób sobie test z krwi, ale jak masz okres to na pewno nie jesteś w ciąży.. No sory można mieć plamienia, ale nie okres... Ps. Jak pójdziesz do ginekologa to i tak każe ci zrobić betę, bo wczesnej ciąży nie potwierdzi badaniem.

Gość fgkhlj
dziewczyno z czego ty się cieszysz, jeśli jesteś w ciąży i masz coś co wygląda jak okres, to albo właśnie poroniłaś i macica się oczyszcza albo z ciąża jest coś nie tak i musisz natychmiast dostać leki na podtrzymanie!!!!

do psychiatry to ja moge wyslac was. To po co jest zalorzone to forum . Dziewczyny pytaja sie nawet o blachostki. Wiec nie pieprzcie mi ze mam isc do psychiatry. A skoro checie mnie umowic to musicie miec juz jakies doswiadczenie z tego lypu lekarzem lol - idiotki

Gość in gridddd
my nienormalne??? to raczej ty jestes stuknieta od tego jest ginekolog a nie forum bo tu nikt ci nie powie czy to ciaza czy cos innego :O i moze troche kultury zalorzone pisze sie przez z jeżeli już !!! MASZ NADZWYCZAJNIE W ŚWIECIE UROJENIA!!!! od tego jest badanie HCG lub wizyta u ginekologa

Gość labamblabla
jak jesteś chora też pytasz na forum ? co ci dolega a nie idzesz do ginekologa bo to troche mija sie z celem te twoje pytania

NIE BEDE ZNIZAC SIE DO WASZEGO POZIOMU!! ŻEGNAM NARA!!!!

Gość D.BillI
dostałas wilczego apetytu - nie wlczy apetyt... uff nie wytrzymałam - bił ten temat po oczach!

ja wilczego apetytu dostaje zawsze przed okresem oraz w trakcie. szczegolnie bierze mnie na slodycze. ciaza u mnie zaczela sie od zaniku apetytu. nic nie moglam jesc i wszystko mi smierdzialo. autorko, jezeli masz okrez - to raczej nie jest to ciaza. jesli masz watpliwosci zrob test i idz do ginekologa.