Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baśka72

Strata dziecka

Polecane posty

Gość baśka72

Pół roku temu pochowałam swojego syna , nie potrafię pogodzi się ze stratą czy ktoś może mi pomóc

Gość kropka.o
tylko psycholog i terapia,napewno nie forum

Gość agijo
Basiu bardzo mi przykro..zadne slowa nie ulecza Twojej duszy...zreszta naswet nie wiem co napisac..moze tutaj znajdziesz pomoc? http://www.dlaczego.org.pl/d/

Gość kayyahh56
Basiu! Mysle,ze forum nie jest odpowiednim miejsce do szukania pomocy. Powinnas skorzystac z pomocy specjalistow, choć podejrzewam ,ze po tak strasznym wydarzeniu w Twoim zyciu napewno masz pomoc ze strony psychologa, moze nawet psychiatry. Moja siostra zmarla 12 lat temu i do tej pory tak naprawde nikt sie nie pogodzil z jej smiercia... Mama miala na szczescie duzą pomoc ze strony psychiatry, poniewaz nagla smierc w rodzinie jest przezyciem traumatycznym... Pozdrawiam Cie serdecznie i zycze postepow w szukaniu sensu tego wszystkiego..

Gość baśka72
Niestety byłam u psycologa który skierował mnie do psychiatry a ten chciał zamkną mnie na oddziale , ponieważ powiedziałam że nie chcę już życ.

Gość kayyahh56
Basiu- takie slowa mogą byc powodem leczenia zamknietego, poniewaz są to slowa mogace prowadzic do zagrozenia zycia. Moze powinnas tak naprawde porozmawiac z kims szczerze i otwarcie, miec przede wszystkim wsparcie ze strony kogos bliskiego, kogos z rodziny...

Gość robert (s_tulej
jak wam mija dzień? Ja dziś byłam w moim ulubionym banku wiecie i dowiedziałam się, że bez stałej umowy o pracę żadnego kredytu nie ma. Takie wyjazdy jak moje - bez sensu. Niczego nie dostanę. Szkoda. Zastanawiam się ile wiedział mój brat w Holandii. On powinien być dawno w USA i tyle. Ja tam powinnam pracować gdzie on - w razie co może wrócić i tyle. Mieszkanie powinien mi wynając. O język nie muszę stać za 3 samobójców i koniec. I ja rządzić tam powinnam i tyle. Właściciel i tak się nie liczy i koniec. W razie co do tej babki co tam jest - bo ona ważniejsza i tyle. A jakby mu się nie udało to spadaka na taśmę i tyle. I do firmy I TO WSZYSTKO i koniec. I stała umowa i język i nic poza tym. Jakiś kursek. Co on wiedział? O patronie nic nie wiedział, o nauczycielkach lesbach nie wiedział, o zjadaniu klocków przez małe dzieci nie wiedział, ale te żaglowce to se mógł kupić i składać. Nie znam się na tym, ale co to 15 lat jak ktoś lubi - jeden rozwiązuje gry liczbowe, inny lepi wiecie żaglowce se składa i na morze i tyle. I ta Holandia mnie tak mierzi. Ja tak latam wiecie za tymi kredytami bo ja z tą matką nie chcę mieć nic wspólnego - po Iwonce zasłuzyłam jedynie na śpiwór się dowiem - a ona zasłużyła na pracę w domu publicznym i koniec. Po co oni jej bronią? Ale jakieś tam pieniądze mi wpłacili. Na pewno cząstka jakaś - nie znam się i tyle. Ale ja chcę mieć pracę od sióstr. Ja z tą rodziną nie chcę mieć nic wspólnego wiecie. One i tak miały matę ode mnie. Miały mieć od matematyczki, a ona? Matmę miała z liczb i paszport amerykański i na stałą pracę ONE TEGO NAWET NIE ROZUMIAŁY one miały matmę ode mnie Z PAŃSTWA i tyle. I tak jest dobrze matma i one mogą być zawsze i moją matkę mają i rodziców i patrona szkoły - tak lecą i tyle. A szkoła to technikum ekonomiczne choć ta jedna do banku by sie nie dostała i tyle. I wiecie ja dziś byłam w księgarni i wzięłam książkę z matmy i coś kojarzę. Bo wiecie PASOWAŁABY mi USTNA matma i ja na tę polibudę bym poszła - ale ustna i pisemna matma. I ja się zgłosiłam. Ale coś mi nie pasowało wiecie. I poszłam zdawać biolę bo stwierdziłam, że ta matma, ale ja nie mam tej matmy. Bo wiecie Z SENSEM 2 losy totolotka i mam matmę i jestem na polibudzie. Ale musiałam odejść wiecie z tej ustnej matmy bo czułam że no może nie niedostateczny ale coś żle i tak ja jestem biologiem. A zajechałam się w podstawówce w 3 klasie szkoły podstawowej gdzie mi życzyli pracy na poczcie bo mam matmę za ... niemiecką maturę babci tu. No to przegięli równo - 3 klasy podstawówki i był koniec matmy i szkoły i wszystkiego. I ta babka co mnie uczyła uczciwa - posunęła się z tą matmą - ale czy to miało sens? Bo wiecie to nie chodzi o bardzo dobry z matmy bo może być i dobry i dostateczny tylko żeby tę matmę mieć wiecie. I wtedy jest Z MATMĄ praca, a tak? Ktoś liczył - wszystkie konkursy, celujący, przykłady i co z tej matmy? Ani stałej pracy. No ale siostry miały sie dowiem. No NIBY miały, teraz z państwa, ale ja miałam z państwa , dobrze, od matki miałam matmę i wiecie jak ja se pluję w brodę , że stałam o te systemy liczbowe i tę babkę. Bo wiecie - od niej była matma, ale musiałaby mnie uczyć całe 8 lat i tyle. A tak rok, przyszła inna - nie miałam państwa bo nie rozumiałam że tak się państwo zajeżdza. No bo byłabym po politechnice tak - jakaś geologia własnie, coś , a tak nie miałam państwa przez systemy liczbowe i całe życie do d**y. Bo polibuda to matma mi ta matma nie pasowała na tej ustnej, poszli na uniwersytet, wszyscy na mnie, ale nikt nie wiedział o co chodzi. I jako dziecko nie, ale archeolog mi się zrobił zawód i tak miałam państwo. Bo czemu te siostry w tym banku obydwie mogły być i TAK POWINNO BYĆ wiecie bo miały państwo z mojej archeologii i historii. Bo ja stałam o historię , archeologię i tak miały państwo, ale miały mieć z matmy. Dlatego to są 2 bankierki. Ta druga przeżyć nie mogła że jej nie przyjęli. A czemu tamta słuchajcie tak płakała o te kredyty. Bo coś znaczyła w tym banku bo dobrze dawała kredyty bo oddawali, czemu ona się powiesiła. Ona wyrzucała , że ją wyrzucą. Czemu? Sami sobie odpowiedzcie czemu i tyle. I ja miałam stac o te siostry wiecie. Co ja zrobiłam? No ale jak i tyle - matmy nie miałam. Przez to nie chcę o szkole nigdy słyszeć. Tylko matmą o nie mogłam stać i polibudą i by mogły być jakbym była po matmie najbardziej a już przynajmniej po polibudzie. I tak poszłam na biolkę i całej chemii sama sie uczyłam po maturze - takich miałam rodziców. Wcześniej angliczka sie uczyłam sama bo mnie zniosło na polski. Pilnujcie sobie matmy w życiu - jedyna prawda i zawsze coś dostaniecie i tak dalej. Z państwa matma i wszedzie możecie być, a tak? Po co mi ten angielski - bez sensu kompletnie - no ale co było robić? jak wam mija dzień? Ja dziś byłam w moim ulubionym banku wiecie i dowiedziałam się, że bez stałej umowy o pracę żadnego kredytu nie ma. Takie wyjazdy jak moje - bez sensu. Niczego nie dostanę. Szkoda. Zastanawiam się ile wiedział mój brat w Holandii. On powinien być dawno w USA i tyle. Ja tam powinnam pracować gdzie on - w razie co może wrócić i tyle. Mieszkanie powinien mi wynając. O język nie muszę stać za 3 samobójców i koniec. I ja rządzić tam powinnam i tyle. Właściciel i tak się nie liczy i koniec. W razie co do tej babki co tam jest - bo ona ważniejsza i tyle. A jakby mu się nie udało to spadaka na taśmę i tyle. I do firmy I TO WSZYSTKO i koniec. I stała umowa i język i nic poza tym. Jakiś kursek. Co on wiedział? O patronie nic nie wiedział, o nauczycielkach lesbach nie wiedział, o zjadaniu klocków przez małe dzieci nie wiedział, ale te żaglowce to se mógł kupić i składać. Nie znam się na tym, ale co to 15 lat jak ktoś lubi - jeden rozwiązuje gry liczbowe, inny lepi wiecie żaglowce se składa i na morze i tyle. I ta Holandia mnie tak mierzi. Ja tak latam wiecie za tymi kredytami bo ja z tą matką nie chcę mieć nic wspólnego - po Iwonce zasłuzyłam jedynie na śpiwór się dowiem - a ona zasłużyła na pracę w domu publicznym i koniec. Po co oni jej bronią? Ale jakieś tam pieniądze mi wpłacili. Na pewno cząstka jakaś - nie znam się i tyle. Ale ja chcę mieć pracę od sióstr. Ja z tą rodziną nie chcę mieć nic wspólnego wiecie. One i tak miały matę ode mnie. Miały mieć od matematyczki, a ona? Matmę miała z liczb i paszport amerykański i na stałą pracę ONE TEGO NAWET NIE ROZUMIAŁY one miały matmę ode mnie Z PAŃSTWA i tyle. I tak jest dobrze matma i one mogą być zawsze i moją matkę mają i rodziców i patrona szkoły - tak lecą i tyle. A szkoła to technikum ekonomiczne choć ta jedna do banku by sie nie dostała i tyle. I wiecie ja dziś byłam w księgarni i wzięłam książkę z matmy i coś kojarzę. Bo wiecie PASOWAŁABY mi USTNA matma i ja na tę polibudę bym poszła - ale ustna i pisemna matma. I ja się zgłosiłam. Ale coś mi nie pasowało wiecie. I poszłam zdawać biolę bo stwierdziłam, że ta matma, ale ja nie mam tej matmy. Bo wiecie Z SENSEM 2 losy totolotka i mam matmę i jestem na polibudzie. Ale musiałam odejść wiecie z tej ustnej matmy bo czułam że no może nie niedostateczny ale coś żle i tak ja jestem biologiem. A zajechałam się w podstawówce w 3 klasie szkoły podstawowej gdzie mi życzyli pracy na poczcie bo mam matmę za ... niemiecką maturę babci tu. No to przegięli równo - 3 klasy podstawówki i był koniec matmy i szkoły i wszystkiego. I ta babka co mnie uczyła uczciwa - posunęła się z tą matmą - ale czy to miało sens? Bo wiecie to nie chodzi o bardzo dobry z matmy bo może być i dobry i dostateczny tylko żeby tę matmę mieć wiecie. I wtedy jest Z MATMĄ praca, a tak? Ktoś liczył - wszystkie konkursy, celujący, przykłady i co z tej matmy? Ani stałej pracy. No ale siostry miały sie dowiem. No NIBY miały, teraz z państwa, ale ja miałam z państwa , dobrze, od matki miałam matmę i wiecie jak ja se pluję w brodę , że stałam o te systemy liczbowe i tę babkę. Bo wiecie - od niej była matma, ale musiałaby mnie uczyć całe 8 lat i tyle. A tak rok, przyszła inna - nie miałam państwa bo nie rozumiałam że tak się państwo zajeżdza. No bo byłabym po politechnice tak - jakaś geologia własnie, coś , a tak nie miałam państwa przez systemy liczbowe i całe życie do d**y. Bo polibuda to matma mi ta matma nie pasowała na tej ustnej, poszli na uniwersytet, wszyscy na mnie, ale nikt nie wiedział o co chodzi. I jako dziecko nie, ale archeolog mi się zrobił zawód i tak miałam państwo. Bo czemu te siostry w tym banku obydwie mogły być i TAK POWINNO BYĆ wiecie bo miały państwo z mojej archeologii i historii. Bo ja stałam o historię , archeologię i tak miały państwo, ale miały mieć z matmy. Dlatego to są 2 bankierki. Ta druga przeżyć nie mogła że jej nie przyjęli. A czemu tamta słuchajcie tak płakała o te kredyty. Bo coś znaczyła w tym banku bo dobrze dawała kredyty bo oddawali, czemu ona się powiesiła. Ona wyrzucała , że ją wyrzucą. Czemu? Sami sobie odpowiedzcie czemu i tyle. I ja miałam stac o te siostry wiecie. Co ja zrobiłam? No ale jak i tyle - matmy nie miałam. Przez to nie chcę o szkole nigdy słyszeć. Tylko matmą o nie mogłam stać i polibudą i by mogły być jakbym była po matmie najbardziej a już przynajmniej po polibudzie. I tak poszłam na biolkę i całej chemii sama sie uczyłam po maturze - takich miałam rodziców. Wcześniej angliczka sie uczyłam sama bo mnie zniosło na polski. Pilnujcie sobie matmy w życiu - jedyna prawda i zawsze coś dostaniecie i tak dalej. Z państwa matma i wszedzie możecie być, a tak? Po co mi ten angielski - bez sensu kompletnie - no ale co było robić? jak wam mija dzień? Ja dziś byłam w moim ulubionym banku wiecie i dowiedziałam się, że bez stałej umowy o pracę żadnego kredytu nie ma. Takie wyjazdy jak moje - bez sensu. Niczego nie dostanę. Szkoda. Zastanawiam się ile wiedział mój brat w Holandii. On powinien być dawno w USA i tyle. Ja tam powinnam pracować gdzie on - w razie co może wrócić i tyle. Mieszkanie powinien mi wynając. O język nie muszę stać za 3 samobójców i koniec. I ja rządzić tam powinnam i tyle. Właściciel i tak się nie liczy i koniec. W razie co do tej babki co tam jest - bo ona ważniejsza i tyle. A jakby mu się nie udało to spadaka na taśmę i tyle. I do firmy I TO WSZYSTKO i koniec. I stała umowa i język i nic poza tym. Jakiś kursek. Co on wiedział? O patronie nic nie wiedział, o nauczycielkach lesbach nie wiedział, o zjadaniu klocków przez małe dzieci nie wiedział, ale te żaglowce to se mógł kupić i składać. Nie znam się na tym, ale co to 15 lat jak ktoś lubi - jeden rozwiązuje gry liczbowe, inny lepi wiecie żaglowce se składa i na morze i tyle. I ta Holandia mnie tak mierzi. Ja tak latam wiecie za tymi kredytami bo ja z tą matką nie chcę mieć nic wspólnego - po Iwonce zasłuzyłam jedynie na śpiwór się dowiem - a ona zasłużyła na pracę w domu publicznym i koniec. Po co oni jej bronią? Ale jakieś tam pieniądze mi wpłacili. Na pewno cząstka jakaś - nie znam się i tyle. Ale ja chcę mieć pracę od sióstr. Ja z tą rodziną nie chcę mieć nic wspólnego wiecie. One i tak miały matę ode mnie. Miały mieć od matematyczki, a ona? Matmę miała z liczb i paszport amerykański i na stałą pracę ONE TEGO NAWET NIE ROZUMIAŁY one miały matmę ode mnie Z PAŃSTWA i tyle. I tak jest dobrze matma i one mogą być zawsze i moją matkę mają i rodziców i patrona szkoły - tak lecą i tyle. A szkoła to technikum ekonomiczne choć ta jedna do banku by sie nie dostała i tyle. I wiecie ja dziś byłam w księgarni i wzięłam książkę z matmy i coś kojarzę. Bo wiecie PASOWAŁABY mi USTNA matma i ja na tę polibudę bym poszła - ale ustna i pisemna matma. I ja się zgłosiłam. Ale coś mi nie pasowało wiecie. I poszłam zdawać biolę bo stwierdziłam, że ta matma, ale ja nie mam tej matmy. Bo wiecie Z SENSEM 2 losy totolotka i mam matmę i jestem na polibudzie. Ale musiałam odejść wiecie z tej ustnej matmy bo czułam że no może nie niedostateczny ale coś żle i tak ja jestem biologiem. A zajechałam się w podstawówce w 3 klasie szkoły podstawowej gdzie mi życzyli pracy na poczcie bo mam matmę za ... niemiecką maturę babci tu. No to przegięli równo - 3 klasy podstawówki i był koniec matmy i szkoły i wszystkiego. I ta babka co mnie uczyła uczciwa - posunęła się z tą matmą - ale czy to miało sens? Bo wiecie to nie chodzi o bardzo dobry z matmy bo może być i dobry i dostateczny tylko żeby tę matmę mieć wiecie. I wtedy jest Z MATMĄ praca, a tak? Ktoś liczył - wszystkie konkursy, celujący, przykłady i co z tej matmy? Ani stałej pracy. No ale siostry miały sie dowiem. No NIBY miały, teraz z państwa, ale ja miałam z państwa , dobrze, od matki miałam matmę i wiecie jak ja se pluję w brodę , że stałam o te systemy liczbowe i tę babkę. Bo wiecie - od niej była matma, ale musiałaby mnie uczyć całe 8 lat i tyle. A tak rok, przyszła inna - nie miałam państwa bo nie rozumiałam że tak się państwo zajeżdza. No bo byłabym po politechnice tak - jakaś geologia własnie, coś , a tak nie miałam państwa przez systemy liczbowe i całe życie do d**y. Bo polibuda to matma mi ta matma nie pasowała na tej ustnej, poszli na uniwersytet, wszyscy na mnie, ale nikt nie wiedział o co chodzi. I jako dziecko nie, ale archeolog mi się zrobił zawód i tak miałam państwo. Bo czemu te siostry w tym banku obydwie mogły być i TAK POWINNO BYĆ wiecie bo miały państwo z mojej archeologii i historii. Bo ja stałam o historię , archeologię i tak miały państwo, ale miały mieć z matmy. Dlatego to są 2 bankierki. Ta druga przeżyć nie mogła że jej nie przyjęli. A czemu tamta słuchajcie tak płakała o te kredyty. Bo coś znaczyła w tym banku bo dobrze dawała kredyty bo oddawali, czemu ona się powiesiła. Ona wyrzucała , że ją wyrzucą. Czemu? Sami sobie odpowiedzcie czemu i tyle. I ja miałam stac o te siostry wiecie. Co ja zrobiłam? No ale jak i tyle - matmy nie miałam. Przez to nie chcę o szkole nigdy słyszeć. Tylko matmą o nie mogłam stać i polibudą i by mogły być jakbym była po matmie najbardziej a już przynajmniej po polibudzie. I tak poszłam na biolkę i całej chemii sama sie uczyłam po maturze - takich miałam rodziców. Wcześniej angliczka sie uczyłam sama bo mnie zniosło na polski. Pilnujcie sobie matmy w życiu - jedyna prawda i zawsze coś dostaniecie i tak dalej. Z państwa matma i wszedzie możecie być, a tak? Po co mi ten angielski - bez sensu kompletnie - no ale co było robić? jak wam mija dzień? Ja dziś byłam w moim ulubionym banku wiecie i dowiedziałam się, że bez stałej umowy o pracę żadnego kredytu nie ma. Takie wyjazdy jak moje - bez sensu. Niczego nie dostanę. Szkoda. Zastanawiam się ile wiedział mój brat w Holandii. On powinien być dawno w USA i tyle. Ja tam powinnam pracować gdzie on - w razie co może wrócić i tyle. Mieszkanie powinien mi wynając. O język nie muszę stać za 3 samobójców i koniec. I ja rządzić tam powinnam i tyle. Właściciel i tak się nie liczy i koniec. W razie co do tej babki co tam jest - bo ona ważniejsza i tyle. A jakby mu się nie udało to spadaka na taśmę i tyle. I do firmy I TO WSZYSTKO i koniec. I stała umowa i język i nic poza tym. Jakiś kursek. Co on wiedział? O patronie nic nie wiedział, o nauczycielkach lesbach nie wiedział, o zjadaniu klocków przez małe dzieci nie wiedział, ale te żaglowce to se mógł kupić i składać. Nie znam się na tym, ale co to 15 lat jak ktoś lubi - jeden rozwiązuje gry liczbowe, inny lepi wiecie żaglowce se składa i na morze i tyle. I ta Holandia mnie tak mierzi. Ja tak latam wiecie za tymi kredytami bo ja z tą matką nie chcę mieć nic wspólnego - po Iwonce zasłuzyłam jedynie na śpiwór się dowiem - a ona zasłużyła na pracę w domu publicznym i koniec. Po co oni jej bronią? Ale jakieś tam pieniądze mi wpłacili. Na pewno cząstka jakaś - nie znam się i tyle. Ale ja chcę mieć pracę od sióstr. Ja z tą rodziną nie chcę mieć nic wspólnego wiecie. One i tak miały matę ode mnie. Miały mieć od matematyczki, a ona? Matmę miała z liczb i paszport amerykański i na stałą pracę ONE TEGO NAWET NIE ROZUMIAŁY one miały matmę ode mnie Z PAŃSTWA i tyle. I tak jest dobrze matma i one mogą być zawsze i moją matkę mają i rodziców i patrona szkoły - tak lecą i tyle. A szkoła to technikum ekonomiczne choć ta jedna do banku by sie nie dostała i tyle. I wiecie ja dziś byłam w księgarni i wzięłam książkę z matmy i coś kojarzę. Bo wiecie PASOWAŁABY mi USTNA matma i ja na tę polibudę bym poszła - ale ustna i pisemna matma. I ja się zgłosiłam. Ale coś mi nie pasowało wiecie. I poszłam zdawać biolę bo stwierdziłam, że ta matma, ale ja nie mam tej matmy. Bo wiecie Z SENSEM 2 losy totolotka i mam matmę i jestem na polibudzie. Ale musiałam odejść wiecie z tej ustnej matmy bo czułam że no może nie niedostateczny ale coś żle i tak ja jestem biologiem. A zajechałam się w podstawówce w 3 klasie szkoły podstawowej gdzie mi życzyli pracy na poczcie bo mam matmę za ... niemiecką maturę babci tu. No to przegięli równo - 3 klasy podstawówki i był koniec matmy i szkoły i wszystkiego. I ta babka co mnie uczyła uczciwa - posunęła się z tą matmą - ale czy to miało sens? Bo wiecie to nie chodzi o bardzo dobry z matmy bo może być i dobry i dostateczny tylko żeby tę matmę mieć wiecie. I wtedy jest Z MATMĄ praca, a tak? Ktoś liczył - wszystkie konkursy, celujący, przykłady i co z tej matmy? Ani stałej pracy. No ale siostry miały sie dowiem. No NIBY miały, teraz z państwa, ale ja miałam z państwa , dobrze, od matki miałam matmę i wiecie jak ja se pluję w brodę , że stałam o te systemy liczbowe i tę babkę. Bo wiecie - od niej była matma, ale musiałaby mnie uczyć całe 8 lat i tyle. A tak rok, przyszła inna - nie miałam państwa bo nie rozumiałam że tak się państwo zajeżdza. No bo byłabym po politechnice tak - jakaś geologia własnie, coś , a tak nie miałam państwa przez systemy liczbowe i całe życie do d**y. Bo polibuda to matma mi ta matma nie pasowała na tej ustnej, poszli na uniwersytet, wszyscy na mnie, ale nikt nie wiedział o co chodzi. I jako dziecko nie, ale archeolog mi się zrobił zawód i tak miałam państwo. Bo czemu te siostry w tym banku obydwie mogły być i TAK POWINNO BYĆ wiecie bo miały państwo z mojej archeologii i historii. Bo ja stałam o historię , archeologię i tak miały państwo, ale miały mieć z matmy. Dlatego to są 2 bankierki. Ta druga przeżyć nie mogła że jej nie przyjęli. A czemu tamta słuchajcie tak płakała o te kredyty. Bo coś znaczyła w tym banku bo dobrze dawała kredyty bo oddawali, czemu ona się powiesiła. Ona wyrzucała , że ją wyrzucą. Czemu? Sami sobie odpowiedzcie czemu i tyle. I ja miałam stac o te siostry wiecie. Co ja zrobiłam? No ale jak i tyle - matmy nie miałam. Przez to nie chcę o szkole nigdy słyszeć. Tylko matmą o nie mogłam stać i polibudą i by mogły być jakbym była po matmie najbardziej a już przynajmniej po polibudzie. I tak poszłam na biolkę i całej chemii sama sie uczyłam po maturze - takich miałam rodziców. Wcześniej angliczka sie uczyłam sama bo mnie zniosło na polski. Pilnujcie sobie matmy w życiu - jedyna prawda i zawsze coś dostaniecie i tak dalej. Z państwa matma i wszedzie możecie być, a tak? Po co mi ten angielski - bez sensu kompletnie - no ale co było robić? jak wam mija dzień? Ja dziś byłam w moim ulubionym banku wiecie i dowiedziałam się, że bez stałej umowy o pracę żadnego kredytu nie ma. Takie wyjazdy jak moje - bez sensu. Niczego nie dostanę. Szkoda. Zastanawiam się ile wiedział mój brat w Holandii. On powinien być dawno w USA i tyle. Ja tam powinnam pracować gdzie on - w razie co może wrócić i tyle. Mieszkanie powinien mi wynając. O język nie muszę stać za 3 samobójców i koniec. I ja rządzić tam powinnam i tyle. Właściciel i tak się nie liczy i koniec. W razie co do tej babki co tam jest - bo ona ważniejsza i tyle. A jakby mu się nie udało to spadaka na taśmę i tyle. I do firmy I TO WSZYSTKO i koniec. I stała umowa i język i nic poza tym. Jakiś kursek. Co on wiedział? O patronie nic nie wiedział, o nauczycielkach lesbach nie wiedział, o zjadaniu klocków przez małe dzieci nie wiedział, ale te żaglowce to se mógł kupić i składać. Nie znam się na tym, ale co to 15 lat jak ktoś lubi - jeden rozwiązuje gry liczbowe, inny lepi wiecie żaglowce se składa i na morze i tyle. I ta Holandia mnie tak mierzi. Ja tak latam wiecie za tymi kredytami bo ja z tą matką nie chcę mieć nic wspólnego - po Iwonce zasłuzyłam jedynie na śpiwór się dowiem - a ona zasłużyła na pracę w domu publicznym i koniec. Po co oni jej bronią? Ale jakieś tam pieniądze mi wpłacili. Na pewno cząstka jakaś - nie znam się i tyle. Ale ja chcę mieć pracę od sióstr. Ja z tą rodziną nie chcę mieć nic wspólnego wiecie. One i tak miały matę ode mnie. Miały mieć od matematyczki, a ona? Matmę miała z liczb i paszport amerykański i na stałą pracę ONE TEGO NAWET NIE ROZUMIAŁY one miały matmę ode mnie Z PAŃSTWA i tyle. I tak jest dobrze matma i one mogą być zawsze i moją matkę mają i rodziców i patrona szkoły - tak lecą i tyle. A szkoła to technikum ekonomiczne choć ta jedna do banku by sie nie dostała i tyle. I wiecie ja dziś byłam w księgarni i wzięłam książkę z matmy i coś kojarzę. Bo wiecie PASOWAŁABY mi USTNA matma i ja na tę polibudę bym poszła - ale ustna i pisemna matma. I ja się zgłosiłam. Ale coś mi nie pasowało wiecie. I poszłam zdawać biolę bo stwierdziłam, że ta matma, ale ja nie mam tej matmy. Bo wiecie Z SENSEM 2 losy totolotka i mam matmę i jestem na polibudzie. Ale musiałam odejść wiecie z tej ustnej matmy bo czułam że no może nie niedostateczny ale coś żle i tak ja jestem biologiem. A zajechałam się w podstawówce w 3 klasie szkoły podstawowej gdzie mi życzyli pracy na poczcie bo mam matmę za ... niemiecką maturę babci tu. No to przegięli równo - 3 klasy podstawówki i był koniec matmy i szkoły i wszystkiego. I ta babka co mnie uczyła uczciwa - posunęła się z tą matmą - ale czy to miało sens? Bo wiecie to nie chodzi o bardzo dobry z matmy bo może być i dobry i dostateczny tylko żeby tę matmę mieć wiecie. I wtedy jest Z MATMĄ praca, a tak? Ktoś liczył - wszystkie konkursy, celujący, przykłady i co z tej matmy? Ani stałej pracy. No ale siostry miały sie dowiem. No NIBY miały, teraz z państwa, ale ja miałam z państwa , dobrze, od matki miałam matmę i wiecie jak ja se pluję w brodę , że stałam o te systemy liczbowe i tę babkę. Bo wiecie - od niej była matma, ale musiałaby mnie uczyć całe 8 lat i tyle. A tak rok, przyszła inna - nie miałam państwa bo nie rozumiałam że tak się państwo zajeżdza. No bo byłabym po politechnice tak - jakaś geologia własnie, coś , a tak nie miałam państwa przez systemy liczbowe i całe życie do d**y. Bo polibuda to matma mi ta matma nie pasowała na tej ustnej, poszli na uniwersytet, wszyscy na mnie, ale nikt nie wiedział o co chodzi. I jako dziecko nie, ale archeolog mi się zrobił zawód i tak miałam państwo. Bo czemu te siostry w tym banku obydwie mogły być i TAK POWINNO BYĆ wiecie bo miały państwo z mojej archeologii i historii. Bo ja stałam o historię , archeologię i tak miały państwo, ale miały mieć z matmy. Dlatego to są 2 bankierki. Ta druga przeżyć nie mogła że jej nie przyjęli. A czemu tamta słuchajcie tak płakała o te kredyty. Bo coś znaczyła w tym banku bo dobrze dawała kredyty bo oddawali, czemu ona się powiesiła. Ona wyrzucała , że ją wyrzucą. Czemu? Sami sobie odpowiedzcie czemu i tyle. I ja miałam stac o te siostry wiecie. Co ja zrobiłam? No ale jak i tyle - matmy nie miałam. Przez to nie chcę o szkole nigdy słyszeć. Tylko matmą o nie mogłam stać i polibudą i by mogły być jakbym była po matmie najbardziej a już przynajmniej po polibudzie. I tak poszłam na biolkę i całej chemii sama sie uczyłam po maturze - takich miałam rodziców. Wcześniej angliczka sie uczyłam sama bo mnie zniosło na polski. Pilnujcie sobie matmy w życiu - jedyna prawda i zawsze coś dostaniecie i tak dalej. Z państwa matma i wszedzie możecie być, a tak? Po co mi ten angielski - bez sensu kompletnie - no ale co było robić? jak wam mija dzień? Ja dziś byłam w moim ulubionym banku wiecie i dowiedziałam się, że bez stałej umowy o pracę żadnego kredytu nie ma. Takie wyjazdy jak moje - bez sensu. Niczego nie dostanę. Szkoda. Zastanawiam się ile wiedział mój brat w Holandii. On powinien być dawno w USA i tyle. Ja tam powinnam pracować gdzie on - w razie co może wrócić i tyle. Mieszkanie powinien mi wynając. O język nie muszę stać za 3 samobójców i koniec. I ja rządzić tam powinnam i tyle. Właściciel i tak się nie liczy i koniec. W razie co do tej babki co tam jest - bo ona ważniejsza i tyle. A jakby mu się nie udało to spadaka na taśmę i tyle. I do firmy I TO WSZYSTKO i koniec. I stała umowa i język i nic poza tym. Jakiś kursek. Co on wiedział? O patronie nic nie wiedział, o nauczycielkach lesbach nie wiedział, o zjadaniu klocków przez małe dzieci nie wiedział, ale te żaglowce to se mógł kupić i składać. Nie znam się na tym, ale co to 15 lat jak ktoś lubi - jeden rozwiązuje gry liczbowe, inny lepi wiecie żaglowce se składa i na morze i tyle. I ta Holandia mnie tak mierzi. Ja tak latam wiecie za tymi kredytami bo ja z tą matką nie chcę mieć nic wspólnego - po Iwonce zasłuzyłam jedynie na śpiwór się dowiem - a ona zasłużyła na pracę w domu publicznym i koniec. Po co oni jej bronią? Ale jakieś tam pieniądze mi wpłacili. Na pewno cząstka jakaś - nie znam się i tyle. Ale ja chcę mieć pracę od sióstr. Ja z tą rodziną nie chcę mieć nic wspólnego wiecie. One i tak miały matę ode mnie. Miały mieć od matematyczki, a ona? Matmę miała z liczb i paszport amerykański i na stałą pracę ONE TEGO NAWET NIE ROZUMIAŁY one miały matmę ode mnie Z PAŃSTWA i tyle. I tak jest dobrze matma i one mogą być zawsze i moją matkę mają i rodziców i patrona szkoły - tak lecą i tyle. A szkoła to technikum ekonomiczne choć ta jedna do banku by sie nie dostała i tyle. I wiecie ja dziś byłam w księgarni i wzięłam książkę z matmy i coś kojarzę. Bo wiecie PASOWAŁABY mi USTNA matma i ja na tę polibudę bym poszła - ale ustna i pisemna matma. I ja się zgłosiłam. Ale coś mi nie pasowało wiecie. I poszłam zdawać biolę bo stwierdziłam, że ta matma, ale ja nie mam tej matmy. Bo wiecie Z SENSEM 2 losy totolotka i mam matmę i jestem na polibudzie. Ale musiałam odejść wiecie z tej ustnej matmy bo czułam że no może nie niedostateczny ale coś żle i tak ja jestem biologiem. A zajechałam się w podstawówce w 3 klasie szkoły podstawowej gdzie mi życzyli pracy na poczcie bo mam matmę za ... niemiecką maturę babci tu. No to przegięli równo - 3 klasy podstawówki i był koniec matmy i szkoły i wszystkiego. I ta babka co mnie uczyła uczciwa - posunęła się z tą matmą - ale czy to miało sens? Bo wiecie to nie chodzi o bardzo dobry z matmy bo może być i dobry i dostateczny tylko żeby tę matmę mieć wiecie. I wtedy jest Z MATMĄ praca, a tak? Ktoś liczył - wszystkie konkursy, celujący, przykłady i co z tej matmy? Ani stałej pracy. No ale siostry miały sie dowiem. No NIBY miały, teraz z państwa, ale ja miałam z państwa , dobrze, od matki miałam matmę i wiecie jak ja se pluję w brodę , że stałam o te systemy liczbowe i tę babkę. Bo wiecie - od niej była matma, ale musiałaby mnie uczyć całe 8 lat i tyle. A tak rok, przyszła inna - nie miałam państwa bo nie rozumiałam że tak się państwo zajeżdza. No bo byłabym po politechnice tak - jakaś geologia własnie, coś , a tak nie miałam państwa przez systemy liczbowe i całe życie do d**y. Bo polibuda to matma mi ta matma nie pasowała na tej ustnej, poszli na uniwersytet, wszyscy na mnie, ale nikt nie wiedział o co chodzi. I jako dziecko nie, ale archeolog mi się zrobił zawód i tak miałam państwo. Bo czemu te siostry w tym banku obydwie mogły być i TAK POWINNO BYĆ wiecie bo miały państwo z mojej archeologii i historii. Bo ja stałam o historię , archeologię i tak miały państwo, ale miały mieć z matmy. Dlatego to są 2 bankierki. Ta druga przeżyć nie mogła że jej nie przyjęli. A czemu tamta słuchajcie tak płakała o te kredyty. Bo coś znaczyła w tym banku bo dobrze dawała kredyty bo oddawali, czemu ona się powiesiła. Ona wyrzucała , że ją wyrzucą. Czemu? Sami sobie odpowiedzcie czemu i tyle. I ja miałam stac o te siostry wiecie. Co ja zrobiłam? No ale jak i tyle - matmy nie miałam. Przez to nie chcę o szkole nigdy słyszeć. Tylko matmą o nie mogłam stać i polibudą i by mogły być jakbym była po matmie najbardziej a już przynajmniej po polibudzie. I tak poszłam na biolkę i całej chemii sama sie uczyłam po maturze - takich miałam rodziców. Wcześniej angliczka sie uczyłam sama bo mnie zniosło na polski. Pilnujcie sobie matmy w życiu - jedyna prawda i zawsze coś dostaniecie i tak dalej. Z państwa matma i wszedzie możecie być, a tak? Po co mi ten angielski - bez sensu kompletnie - no ale co było robić? jak wam mija dzień? Ja dziś byłam w moim ulubionym banku wiecie i dowiedziałam się, że bez stałej umowy o pracę żadnego kredytu nie ma. Takie wyjazdy jak moje - bez sensu. Niczego nie dostanę. Szkoda. Zastanawiam się ile wiedział mój brat w Holandii. On powinien być dawno w USA i tyle. Ja tam powinnam pracować gdzie on - w razie co może wrócić i tyle. Mieszkanie powinien mi wynając. O język nie muszę stać za 3 samobójców i koniec. I ja rządzić tam powinnam i tyle. Właściciel i tak się nie liczy i koniec. W razie co do tej babki co tam jest - bo ona ważniejsza i tyle. A jakby mu się nie udało to spadaka na taśmę i tyle. I do firmy I TO WSZYSTKO i koniec. I stała umowa i język i nic poza tym. Jakiś kursek. Co on wiedział? O patronie nic nie wiedział, o nauczycielkach lesbach nie wiedział, o zjadaniu klocków przez małe dzieci nie wiedział, ale te żaglowce to se mógł kupić i składać. Nie znam się na tym, ale co to 15 lat jak ktoś lubi - jeden rozwiązuje gry liczbowe, inny lepi wiecie żaglowce se składa i na morze i tyle. I ta Holandia mnie tak mierzi. Ja tak latam wiecie za tymi kredytami bo ja z tą matką nie chcę mieć nic wspólnego - po Iwonce zasłuzyłam jedynie na śpiwór się dowiem - a ona zasłużyła na pracę w domu publicznym i koniec. Po co oni jej bronią? Ale jakieś tam pieniądze mi wpłacili. Na pewno cząstka jakaś - nie znam się i tyle. Ale ja chcę mieć pracę od sióstr. Ja z tą rodziną nie chcę mieć nic wspólnego wiecie. One i tak miały matę ode mnie. Miały mieć od matematyczki, a ona? Matmę miała z liczb i paszport amerykański i na stałą pracę ONE TEGO NAWET NIE ROZUMIAŁY one miały matmę ode mnie Z PAŃSTWA i tyle. I tak jest dobrze matma i one mogą być zawsze i moją matkę mają i rodziców i patrona szkoły - tak lecą i tyle. A szkoła to technikum ekonomiczne choć ta jedna do banku by sie nie dostała i tyle. I wiecie ja dziś byłam w księgarni i wzięłam książkę z matmy i coś kojarzę. Bo wiecie PASOWAŁABY mi USTNA matma i ja na tę polibudę bym poszła - ale ustna i pisemna matma. I ja się zgłosiłam. Ale coś mi nie pasowało wiecie. I poszłam zdawać biolę bo stwierdziłam, że ta matma, ale ja nie mam tej matmy. Bo wiecie Z SENSEM 2 losy totolotka i mam matmę i jestem na polibudzie. Ale musiałam odejść wiecie z tej ustnej matmy bo czułam że no może nie niedostateczny ale coś żle i tak ja jestem biologiem. A zajechałam się w podstawówce w 3 klasie szkoły podstawowej gdzie mi życzyli pracy na poczcie bo mam matmę za ... niemiecką maturę babci tu. No to przegięli równo - 3 klasy podstawówki i był koniec matmy i szkoły i wszystkiego. I ta babka co mnie uczyła uczciwa - posunęła się z tą matmą - ale czy to miało sens? Bo wiecie to nie chodzi o bardzo dobry z matmy bo może być i dobry i dostateczny tylko żeby tę matmę mieć wiecie. I wtedy jest Z MATMĄ praca, a tak? Ktoś liczył - wszystkie konkursy, celujący, przykłady i co z tej matmy? Ani stałej pracy. No ale siostry miały sie dowiem. No NIBY miały, teraz z państwa, ale ja miałam z państwa , dobrze, od matki miałam matmę i wiecie jak ja se pluję w brodę , że stałam o te systemy liczbowe i tę babkę. Bo wiecie - od niej była matma, ale musiałaby mnie uczyć całe 8 lat i tyle. A tak rok, przyszła inna - nie miałam państwa bo nie rozumiałam że tak się państwo zajeżdza. No bo byłabym po politechnice tak - jakaś geologia własnie, coś , a tak nie miałam państwa przez systemy liczbowe i całe życie do d**y. Bo polibuda to matma mi ta matma nie pasowała na tej ustnej, poszli na uniwersytet, wszyscy na mnie, ale nikt nie wiedział o co chodzi. I jako dziecko nie, ale archeolog mi się zrobił zawód i tak miałam państwo. Bo czemu te siostry w tym banku obydwie mogły być i TAK POWINNO BYĆ wiecie bo miały państwo z mojej archeologii i historii. Bo ja stałam o historię , archeologię i tak miały państwo, ale miały mieć z matmy. Dlatego to są 2 bankierki. Ta druga przeżyć nie mogła że jej nie przyjęli. A czemu tamta słuchajcie tak płakała o te kredyty. Bo coś znaczyła w tym banku bo dobrze dawała kredyty bo oddawali, czemu ona się powiesiła. Ona wyrzucała , że ją wyrzucą. Czemu? Sami sobie odpowiedzcie czemu i tyle. I ja miałam stac o te siostry wiecie. Co ja zrobiłam? No ale jak i tyle - matmy nie miałam. Przez to nie chcę o szkole nigdy słyszeć. Tylko matmą o nie mogłam stać i polibudą i by mogły być jakbym była po matmie najbardziej a już przynajmniej po polibudzie. I tak poszłam na biolkę i całej chemii sama sie uczyłam po maturze - takich miałam rodziców. Wcześniej angliczka sie uczyłam sama bo mnie zniosło na polski. Pilnujcie sobie matmy w życiu - jedyna prawda i zawsze coś dostaniecie i tak dalej. Z państwa matma i wszedzie możecie być, a tak? Po co mi ten angielski - bez sensu kompletnie - no ale co było robić? jak wam mija dzień? Ja dziś byłam w moim ulubionym banku wiecie i dowiedziałam się, że bez stałej umowy o pracę żadnego kredytu nie ma. Takie wyjazdy jak moje - bez sensu. Niczego nie dostanę. Szkoda. Zastanawiam się ile wiedział mój brat w Holandii. On powinien być dawno w USA i tyle. Ja tam powinnam pracować gdzie on - w razie co może wrócić i tyle. Mieszkanie powinien mi wynając. O język nie muszę stać za 3 samobójców i koniec. I ja rządzić tam powinnam i tyle. Właściciel i tak się nie liczy i koniec. W razie co do tej babki co tam jest - bo ona ważniejsza i tyle. A jakby mu się nie udało to spadaka na taśmę i tyle. I do firmy I TO WSZYSTKO i koniec. I stała umowa i język i nic poza tym. Jakiś kursek. Co on wiedział? O patronie nic nie wiedział, o nauczycielkach lesbach nie wiedział, o zjadaniu klocków przez małe dzieci nie wiedział, ale te żaglowce to se mógł kupić i składać. Nie znam się na tym, ale co to 15 lat jak ktoś lubi - jeden rozwiązuje gry liczbowe, inny lepi wiecie żaglowce se składa i na morze i tyle. I ta Holandia mnie tak mierzi. Ja tak latam wiecie za tymi kredytami bo ja z tą matką nie chcę mieć nic wspólnego - po Iwonce zasłuzyłam jedynie na śpiwór się dowiem - a ona zasłużyła na pracę w domu publicznym i koniec. Po co oni jej bronią? Ale jakieś tam pieniądze mi wpłacili. Na pewno cząstka jakaś - nie znam się i tyle. Ale ja chcę mieć pracę od sióstr. Ja z tą rodziną nie chcę mieć nic wspólnego wiecie. One i tak miały matę ode mnie. Miały mieć od matematyczki, a ona? Matmę miała z liczb i paszport amerykański i na stałą pracę ONE TEGO NAWET NIE ROZUMIAŁY one miały matmę ode mnie Z PAŃSTWA i tyle. I tak jest dobrze matma i one mogą być zawsze i moją matkę mają i rodziców i patrona szkoły - tak lecą i tyle. A szkoła to technikum ekonomiczne choć ta jedna do banku by sie nie dostała i tyle. I wiecie ja dziś byłam w księgarni i wzięłam książkę z matmy i coś kojarzę. Bo wiecie PASOWAŁABY mi USTNA matma i ja na tę polibudę bym poszła - ale ustna i pisemna matma. I ja się zgłosiłam. Ale coś mi nie pasowało wiecie. I poszłam zdawać biolę bo stwierdziłam, że ta matma, ale ja nie mam tej matmy. Bo wiecie Z SENSEM 2 losy totolotka i mam matmę i jestem na polibudzie. Ale musiałam odejść wiecie z tej ustnej matmy bo czułam że no może nie niedostateczny ale coś żle i tak ja jestem biologiem. A zajechałam się w podstawówce w 3 klasie szkoły podstawowej gdzie mi życzyli pracy na poczcie bo mam matmę za ... niemiecką maturę babci tu. No to przegięli równo - 3 klasy podstawówki i był koniec matmy i szkoły i wszystkiego. I ta babka co mnie uczyła uczciwa - posunęła się z tą matmą - ale czy to miało sens? Bo wiecie to nie chodzi o bardzo dobry z matmy bo może być i dobry i dostateczny tylko żeby tę matmę mieć wiecie. I wtedy jest Z MATMĄ praca, a tak? Ktoś liczył - wszystkie konkursy, celujący, przykłady i co z tej matmy? Ani stałej pracy. No ale siostry miały sie dowiem. No NIBY miały, teraz z państwa, ale ja miałam z państwa , dobrze, od matki miałam matmę i wiecie jak ja se pluję w brodę , że stałam o te systemy liczbowe i tę babkę. Bo wiecie - od niej była matma, ale musiałaby mnie uczyć całe 8 lat i tyle. A tak rok, przyszła inna - nie miałam państwa bo nie rozumiałam że tak się państwo zajeżdza. No bo byłabym po politechnice tak - jakaś geologia własnie, coś , a tak nie miałam państwa przez systemy liczbowe i całe życie do d**y. Bo polibuda to matma mi ta matma nie pasowała na tej ustnej, poszli na uniwersytet, wszyscy na mnie, ale nikt nie wiedział o co chodzi. I jako dziecko nie, ale archeolog mi się zrobił zawód i tak miałam państwo. Bo czemu te siostry w tym banku obydwie mogły być i TAK POWINNO BYĆ wiecie bo miały państwo z mojej archeologii i historii. Bo ja stałam o historię , archeologię i tak miały państwo, ale miały mieć z matmy. Dlatego to są 2 bankierki. Ta druga przeżyć nie mogła że jej nie przyjęli. A czemu tamta słuchajcie tak płakała o te kredyty. Bo coś znaczyła w tym banku bo dobrze dawała kredyty bo oddawali, czemu ona się powiesiła. Ona wyrzucała , że ją wyrzucą. Czemu? Sami sobie odpowiedzcie czemu i tyle. I ja miałam stac o te siostry wiecie. Co ja zrobiłam? No ale jak i tyle - matmy nie miałam. Przez to nie chcę o szkole nigdy słyszeć. Tylko matmą o nie mogłam stać i polibudą i by mogły być jakbym była po matmie najbardziej a już przynajmniej po polibudzie. I tak poszłam na biolkę i całej chemii sama sie uczyłam po maturze - takich miałam rodziców. Wcześniej angliczka sie uczyłam sama bo mnie zniosło na polski. Pilnujcie sobie matmy w życiu - jedyna prawda i zawsze coś dostaniecie i tak dalej. Z państwa matma i wszedzie możecie być, a tak? Po co mi ten angielski - bez sensu kompletnie - no ale co było robić? jak wam mija dzień? Ja dziś byłam w moim ulubionym banku wiecie i dowiedziałam się, że bez stałej umowy o pracę żadnego kredytu nie ma. Takie wyjazdy jak moje - bez sensu. Niczego nie dostanę. Szkoda. Zastanawiam się ile wiedział mój brat w Holandii. On powinien być dawno w USA i tyle. Ja tam powinnam pracować gdzie on - w razie co może wrócić i tyle. Mieszkanie powinien mi wynając. O język nie muszę stać za 3 samobójców i koniec. I ja rządzić tam powinnam i tyle. Właściciel i tak się nie liczy i koniec. W razie co do tej babki co tam jest - bo ona ważniejsza i tyle. A jakby mu się nie udało to spadaka na taśmę i tyle. I do firmy I TO WSZYSTKO i koniec. I stała umowa i język i nic poza tym. Jakiś kursek. Co on wiedział? O patronie nic nie wiedział, o nauczycielkach lesbach nie wiedział, o zjadaniu klocków przez małe dzieci nie wiedział, ale te żaglowce to se mógł kupić i składać. Nie znam się na tym, ale co to 15 lat jak ktoś lubi - jeden rozwiązuje gry liczbowe, inny lepi wiecie żaglowce se składa i na morze i tyle. I ta Holandia mnie tak mierzi. Ja tak latam wiecie za tymi kredytami bo ja z tą matką nie chcę mieć nic wspólnego - po Iwonce zasłuzyłam jedynie na śpiwór się dowiem - a ona zasłużyła na pracę w domu publicznym i koniec. Po co oni jej bronią? Ale jakieś tam pieniądze mi wpłacili. Na pewno cząstka jakaś - nie znam się i tyle. Ale ja chcę mieć pracę od sióstr. Ja z tą rodziną nie chcę mieć nic wspólnego wiecie. One i tak miały matę ode mnie. Miały mieć od matematyczki, a ona? Matmę miała z liczb i paszport amerykański i na stałą pracę ONE TEGO NAWET NIE ROZUMIAŁY one miały matmę ode mnie Z PAŃSTWA i tyle. I tak jest dobrze matma i one mogą być zawsze i moją matkę mają i rodziców i patrona szkoły - tak lecą i tyle. A szkoła to technikum ekonomiczne choć ta jedna do banku by sie nie dostała i tyle. I wiecie ja dziś byłam w księgarni i wzięłam książkę z matmy i coś kojarzę. Bo wiecie PASOWAŁABY mi USTNA matma i ja na tę polibudę bym poszła - ale ustna i pisemna matma. I ja się zgłosiłam. Ale coś mi nie pasowało wiecie. I poszłam zdawać biolę bo stwierdziłam, że ta matma, ale ja nie mam tej matmy. Bo wiecie Z SENSEM 2 losy totolotka i mam matmę i jestem na polibudzie. Ale musiałam odejść wiecie z tej ustnej matmy bo czułam że no może nie niedostateczny ale coś żle i tak ja jestem biologiem. A zajechałam się w podstawówce w 3 klasie szkoły podstawowej gdzie mi życzyli pracy na poczcie bo mam matmę za ... niemiecką maturę babci tu. No to przegięli równo - 3 klasy podstawówki i był koniec matmy i szkoły i wszystkiego. I ta babka co mnie uczyła uczciwa - posunęła się z tą matmą - ale czy to miało sens? Bo wiecie to nie chodzi o bardzo dobry z matmy bo może być i dobry i dostateczny tylko żeby tę matmę mieć wiecie. I wtedy jest Z MATMĄ praca, a tak? Ktoś liczył - wszystkie konkursy, celujący, przykłady i co z tej matmy? Ani stałej pracy. No ale siostry miały sie dowiem. No NIBY miały, teraz z państwa, ale ja miałam z państwa , dobrze, od matki miałam matmę i wiecie jak ja se pluję w brodę , że stałam o te systemy liczbowe i tę babkę. Bo wiecie - od niej była matma, ale musiałaby mnie uczyć całe 8 lat i tyle. A tak rok, przyszła inna - nie miałam państwa bo nie rozumiałam że tak się państwo zajeżdza. No bo byłabym po politechnice tak - jakaś geologia własnie, coś , a tak nie miałam państwa przez systemy liczbowe i całe życie do d**y. Bo polibuda to matma mi ta matma nie pasowała na tej ustnej, poszli na uniwersytet, wszyscy na mnie, ale nikt nie wiedział o co chodzi. I jako dziecko nie, ale archeolog mi się zrobił zawód i tak miałam państwo. Bo czemu te siostry w tym banku obydwie mogły być i TAK POWINNO BYĆ wiecie bo miały państwo z mojej archeologii i historii. Bo ja stałam o historię , archeologię i tak miały państwo, ale miały mieć z matmy. Dlatego to są 2 bankierki. Ta druga przeżyć nie mogła że jej nie przyjęli. A czemu tamta słuchajcie tak płakała o te kredyty. Bo coś znaczyła w tym banku bo dobrze dawała kredyty bo oddawali, czemu ona się powiesiła. Ona wyrzucała , że ją wyrzucą. Czemu? Sami sobie odpowiedzcie czemu i tyle. I ja miałam stac o te siostry wiecie. Co ja zrobiłam? No ale jak i tyle - matmy nie miałam. Przez to nie chcę o szkole nigdy słyszeć. Tylko matmą o nie mogłam stać i polibudą i by mogły być jakbym była po matmie najbardziej a już przynajmniej po polibudzie. I tak poszłam na biolkę i całej chemii sama sie uczyłam po maturze - takich miałam rodziców. Wcześniej angliczka sie uczyłam sama bo mnie zniosło na polski. Pilnujcie sobie matmy w życiu - jedyna prawda i zawsze coś dostaniecie i tak dalej. Z państwa matma i wszedzie możecie być, a tak? Po co mi ten angielski - bez sensu kompletnie - no ale co było robić? jak wam mija dzień? Ja dziś byłam w moim ulubionym banku wiecie i dowiedziałam się, że bez stałej umowy o pracę żadnego kredytu nie ma. Takie wyjazdy jak moje - bez sensu. Niczego nie dostanę. Szkoda. Zastanawiam się ile wiedział mój brat w Holandii. On powinien być dawno w USA i tyle. Ja tam powinnam pracować gdzie on - w razie co może wrócić i tyle. Mieszkanie powinien mi wynając. O język nie muszę stać za 3 samobójców i koniec. I ja rządzić tam powinnam i tyle. Właściciel i tak się nie liczy i koniec. W razie co do tej babki co tam jest - bo ona ważniejsza i tyle. A jakby mu się nie udało to spadaka na taśmę i tyle. I do firmy I TO WSZYSTKO i koniec. I stała umowa i język i nic poza tym. Jakiś kursek. Co on wiedział? O patronie nic nie wiedział, o nauczycielkach lesbach nie wiedział, o zjadaniu klocków przez małe dzieci nie wiedział, ale te żaglowce to se mógł kupić i składać. Nie znam się na tym, ale co to 15 lat jak ktoś lubi - jeden rozwiązuje gry liczbowe, inny lepi wiecie żaglowce se składa i na morze i tyle. I ta Holandia mnie tak mierzi. Ja tak latam wiecie za tymi kredytami bo ja z tą matką nie chcę mieć nic wspólnego - po Iwonce zasłuzyłam jedynie na śpiwór się dowiem - a ona zasłużyła na pracę w domu publicznym i koniec. Po co oni jej bronią? Ale jakieś tam pieniądze mi wpłacili. Na pewno cząstka jakaś - nie znam się i tyle. Ale ja chcę mieć pracę od sióstr. Ja z tą rodziną nie chcę mieć nic wspólnego wiecie. One i tak miały matę ode mnie. Miały mieć od matematyczki, a ona? Matmę miała z liczb i paszport amerykański i na stałą pracę ONE TEGO NAWET NIE ROZUMIAŁY one miały matmę ode mnie Z PAŃSTWA i tyle. I tak jest dobrze matma i one mogą być zawsze i moją matkę mają i rodziców i patrona szkoły - tak lecą i tyle. A szkoła to technikum ekonomiczne choć ta jedna do banku by sie nie dostała i tyle. I wiecie ja dziś byłam w księgarni i wzięłam książkę z matmy i coś kojarzę. Bo wiecie PASOWAŁABY mi USTNA matma i ja na tę polibudę bym poszła - ale ustna i pisemna matma. I ja się zgłosiłam. Ale coś mi nie pasowało wiecie. I poszłam zdawać biolę bo stwierdziłam, że ta matma, ale ja nie mam tej matmy. Bo wiecie Z SENSEM 2 losy totolotka i mam matmę i jestem na polibudzie. Ale musiałam odejść wiecie z tej ustnej matmy bo czułam że no może nie niedostateczny ale coś żle i tak ja jestem biologiem. A zajechałam się w podstawówce w 3 klasie szkoły podstawowej gdzie mi życzyli pracy na poczcie bo mam matmę za ... niemiecką maturę babci tu. No to przegięli równo - 3 klasy podstawówki i był koniec matmy i szkoły i wszystkiego. I ta babka co mnie uczyła uczciwa - posunęła się z tą matmą - ale czy to miało sens? Bo wiecie to nie chodzi o bardzo dobry z matmy bo może być i dobry i dostateczny tylko żeby tę matmę mieć wiecie. I wtedy jest Z MATMĄ praca, a tak? Ktoś liczył - wszystkie konkursy, celujący, przykłady i co z tej matmy? Ani stałej pracy. No ale siostry miały sie dowiem. No NIBY miały, teraz z państwa, ale ja miałam z państwa , dobrze, od matki miałam matmę i wiecie jak ja se pluję w brodę , że stałam o te systemy liczbowe i tę babkę. Bo wiecie - od niej była matma, ale musiałaby mnie uczyć całe 8 lat i tyle. A tak rok, przyszła inna - nie miałam państwa bo nie rozumiałam że tak się państwo zajeżdza. No bo byłabym po politechnice tak - jakaś geologia własnie, coś , a tak nie miałam państwa przez systemy liczbowe i całe życie do d**y. Bo polibuda to matma mi ta matma nie pasowała na tej ustnej, poszli na uniwersytet, wszyscy na mnie, ale nikt nie wiedział o co chodzi. I jako dziecko nie, ale archeolog mi się zrobił zawód i tak miałam państwo. Bo czemu te siostry w tym banku obydwie mogły być i TAK POWINNO BYĆ wiecie bo miały państwo z mojej archeologii i historii. Bo ja stałam o historię , archeologię i tak miały państwo, ale miały mieć z matmy. Dlatego to są 2 bankierki. Ta druga przeżyć nie mogła że jej nie przyjęli. A czemu tamta słuchajcie tak płakała o te kredyty. Bo coś znaczyła w tym banku bo dobrze dawała kredyty bo oddawali, czemu ona się powiesiła. Ona wyrzucała , że ją wyrzucą. Czemu? Sami sobie odpowiedzcie czemu i tyle. I ja miałam stac o te siostry wiecie. Co ja zrobiłam? No ale jak i tyle - matmy nie miałam. Przez to nie chcę o szkole nigdy słyszeć. Tylko matmą o nie mogłam stać i polibudą i by mogły być jakbym była po matmie najbardziej a już przynajmniej po polibudzie. I tak poszłam na biolkę i całej chemii sama sie uczyłam po maturze - takich miałam rodziców. Wcześniej angliczka sie uczyłam sama bo mnie zniosło na polski. Pilnujcie sobie matmy w życiu - jedyna prawda i zawsze coś dostaniecie i tak dalej. Z państwa matma i wszedzie możecie być, a tak? Po co mi ten angielski - bez sensu kompletnie - no ale co było robić? jak wam mija dzień? Ja dziś byłam w moim ulubionym banku wiecie i dowiedziałam się, że bez stałej umowy o pracę żadnego kredytu nie ma. Takie wyjazdy jak moje - bez sensu. Niczego nie dostanę. Szkoda. Zastanawiam się ile wiedział mój brat w Holandii. On powinien być dawno w USA i tyle. Ja tam powinnam pracować gdzie on - w razie co może wrócić i tyle. Mieszkanie powinien mi wynając. O język nie muszę stać za 3 samobójców i koniec. I ja rządzić tam powinnam i tyle. Właściciel i tak się nie liczy i koniec. W razie co do tej babki co tam jest - bo ona ważniejsza i tyle. A jakby mu się nie udało to spadaka na taśmę i tyle. I do firmy I TO WSZYSTKO i koniec. I stała umowa i język i nic poza tym. Jakiś kursek. Co on wiedział? O patronie nic nie wiedział, o nauczycielkach lesbach nie wiedział, o zjadaniu klocków przez małe dzieci nie wiedział, ale te żaglowce to se mógł kupić i składać. Nie znam się na tym, ale co to 15 lat jak ktoś lubi - jeden rozwiązuje gry liczbowe, inny lepi wiecie żaglowce se składa i na morze i tyle. I ta Holandia mnie tak mierzi. Ja tak latam wiecie za tymi kredytami bo ja z tą matką nie chcę mieć nic wspólnego - po Iwonce zasłuzyłam jedynie na śpiwór się dowiem - a ona zasłużyła na pracę w domu publicznym i koniec. Po co oni jej bronią? Ale jakieś tam pieniądze mi wpłacili. Na pewno cząstka jakaś - nie znam się i tyle. Ale ja chcę mieć pracę od sióstr. Ja z tą rodziną nie chcę mieć nic wspólnego wiecie. One i tak miały matę ode mnie. Miały mieć od matematyczki, a ona? Matmę miała z liczb i paszport amerykański i na stałą pracę ONE TEGO NAWET NIE ROZUMIAŁY one miały matmę ode mnie Z PAŃSTWA i tyle. I tak jest dobrze matma i one mogą być zawsze i moją matkę mają i rodziców i patrona szkoły - tak lecą i tyle. A szkoła to technikum ekonomiczne choć ta jedna do banku by sie nie dostała i tyle. I wiecie ja dziś byłam w księgarni i wzięłam książkę z matmy i coś kojarzę. Bo wiecie PASOWAŁABY mi USTNA matma i ja na tę polibudę bym poszła - ale ustna i pisemna matma. I ja się zgłosiłam. Ale coś mi nie pasowało wiecie. I poszłam zdawać biolę bo stwierdziłam, że ta matma, ale ja nie mam tej matmy. Bo wiecie Z SENSEM 2 losy totolotka i mam matmę i jestem na polibudzie. Ale musiałam odejść wiecie z tej ustnej matmy bo czułam że no może nie niedostateczny ale coś żle i tak ja jestem biologiem. A zajechałam się w podstawówce w 3 klasie szkoły podstawowej gdzie mi życzyli pracy na poczcie bo mam matmę za ... niemiecką maturę babci tu. No to przegięli równo - 3 klasy podstawówki i był koniec matmy i szkoły i wszystkiego. I ta babka co mnie uczyła uczciwa - posunęła się z tą matmą - ale czy to miało sens? Bo wiecie to nie chodzi o bardzo dobry z matmy bo może być i dobry i dostateczny tylko żeby tę matmę mieć wiecie. I wtedy jest Z MATMĄ praca, a tak? Ktoś liczył - wszystkie konkursy, celujący, przykłady i co z tej matmy? Ani stałej pracy. No ale siostry miały sie dowiem. No NIBY miały, teraz z państwa, ale ja miałam z państwa , dobrze, od matki miałam matmę i wiecie jak ja se pluję w brodę , że stałam o te systemy liczbowe i tę babkę. Bo wiecie - od niej była matma, ale musiałaby mnie uczyć całe 8 lat i tyle. A tak rok, przyszła inna - nie miałam państwa bo nie rozumiałam że tak się państwo zajeżdza. No bo byłabym po politechnice tak - jakaś geologia własnie, coś , a tak nie miałam państwa przez systemy liczbowe i całe życie do d**y. Bo polibuda to matma mi ta matma nie pasowała na tej ustnej, poszli na uniwersytet, wszyscy na mnie, ale nikt nie wiedział o co chodzi. I jako dziecko nie, ale archeolog mi się zrobił zawód i tak miałam państwo. Bo czemu te siostry w tym banku obydwie mogły być i TAK POWINNO BYĆ wiecie bo miały państwo z mojej archeologii i historii. Bo ja stałam o historię , archeologię i tak miały państwo, ale miały mieć z matmy. Dlatego to są 2 bankierki. Ta druga przeżyć nie mogła że jej nie przyjęli. A czemu tamta słuchajcie tak płakała o te kredyty. Bo coś znaczyła w tym banku bo dobrze dawała kredyty bo oddawali, czemu ona się powiesiła. Ona wyrzucała , że ją wyrzucą. Czemu? Sami sobie odpowiedzcie czemu i tyle. I ja miałam stac o te siostry wiecie. Co ja zrobiłam? No ale jak i tyle - matmy nie miałam. Przez to nie chcę o szkole nigdy słyszeć. Tylko matmą o nie mogłam stać i polibudą i by mogły być jakbym była po matmie najbardziej a już przynajmniej po polibudzie. I tak poszłam na biolkę i całej chemii sama sie uczyłam po maturze - takich miałam rodziców. Wcześniej angliczka sie uczyłam sama bo mnie zniosło na polski. Pilnujcie sobie matmy w życiu - jedyna prawda i zawsze coś dostaniecie i tak dalej. Z państwa matma i wszedzie możecie być, a tak? Po co mi ten angielski - bez sensu kompletnie - no ale co było robić? jak wam mija dzień? Ja dziś byłam w moim ulubionym banku wiecie i dowiedziałam się, że bez stałej umowy o pracę żadnego kredytu nie ma. Takie wyjazdy jak moje - bez sensu. Niczego nie dostanę. Szkoda. Zastanawiam się ile wiedział mój brat w Holandii. On powinien być dawno w USA i tyle. Ja tam powinnam pracować gdzie on - w razie co może wrócić i tyle. Mieszkanie powinien mi wynając. O język nie muszę stać za 3 samobójców i koniec. I ja rządzić tam powinnam i tyle. Właściciel i tak się nie liczy i koniec. W razie co do tej babki co tam jest - bo ona ważniejsza i tyle. A jakby mu się nie udało to spadaka na taśmę i tyle. I do firmy I TO WSZYSTKO i koniec. I stała umowa i język i nic poza tym. Jakiś kursek. Co on wiedział? O patronie nic nie wiedział, o nauczycielkach lesbach nie wiedział, o zjadaniu klocków przez małe dzieci nie wiedział, ale te żaglowce to se mógł kupić i składać. Nie znam się na tym, ale co to 15 lat jak ktoś lubi - jeden rozwiązuje gry liczbowe, inny lepi wiecie żaglowce se składa i na morze i tyle. I ta Holandia mnie tak mierzi. Ja tak latam wiecie za tymi kredytami bo ja z tą matką nie chcę mieć nic wspólnego - po Iwonce zasłuzyłam jedynie na śpiwór się dowiem - a ona zasłużyła na pracę w domu publicznym i koniec. Po co oni jej bronią? Ale jakieś tam pieniądze mi wpłacili. Na pewno cząstka jakaś - nie znam się i tyle. Ale ja chcę mieć pracę od sióstr. Ja z tą rodziną nie chcę mieć nic wspólnego wiecie. One i tak miały matę ode mnie. Miały mieć od matematyczki, a ona? Matmę miała z liczb i paszport amerykański i na stałą pracę ONE TEGO NAWET NIE ROZUMIAŁY one miały matmę ode mnie Z PAŃSTWA i tyle. I tak jest dobrze matma i one mogą być zawsze i moją matkę mają i rodziców i patrona szkoły - tak lecą i tyle. A szkoła to technikum ekonomiczne choć ta jedna do banku by sie nie dostała i tyle. I wiecie ja dziś byłam w księgarni i wzięłam książkę z matmy i coś kojarzę. Bo wiecie PASOWAŁABY mi USTNA matma i ja na tę polibudę bym poszła - ale ustna i pisemna matma. I ja się zgłosiłam. Ale coś mi nie pasowało wiecie. I poszłam zdawać biolę bo stwierdziłam, że ta matma, ale ja nie mam tej matmy. Bo wiecie Z SENSEM 2 losy totolotka i mam matmę i jestem na polibudzie. Ale musiałam odejść wiecie z tej ustnej matmy bo czułam że no może nie niedostateczny ale coś żle i tak ja jestem biologiem. A zajechałam się w podstawówce w 3 klasie szkoły podstawowej gdzie mi życzyli pracy na poczcie bo mam matmę za ... niemiecką maturę babci tu. No to przegięli równo - 3 klasy podstawówki i był koniec matmy i szkoły i wszystkiego. I ta babka co mnie uczyła uczciwa - posunęła się z tą matmą - ale czy to miało sens? Bo wiecie to nie chodzi o bardzo dobry z matmy bo może być i dobry i dostateczny tylko żeby tę matmę mieć wiecie. I wtedy jest Z MATMĄ praca, a tak? Ktoś liczył - wszystkie konkursy, celujący, przykłady i co z tej matmy? Ani stałej pracy. No ale siostry miały sie dowiem. No NIBY miały, teraz z państwa, ale ja miałam z państwa , dobrze, od matki miałam matmę i wiecie jak ja se pluję w brodę , że stałam o te systemy liczbowe i tę babkę. Bo wiecie - od niej była matma, ale musiałaby mnie uczyć całe 8 lat i tyle. A tak rok, przyszła inna - nie miałam państwa bo nie rozumiałam że tak się państwo zajeżdza. No bo byłabym po politechnice tak - jakaś geologia własnie, coś , a tak nie miałam państwa przez systemy liczbowe i całe życie do d**y. Bo polibuda to matma mi ta matma nie pasowała na tej ustnej, poszli na uniwersytet, wszyscy na mnie, ale nikt nie wiedział o co chodzi. I jako dziecko nie, ale archeolog mi się zrobił zawód i tak miałam państwo. Bo czemu te siostry w tym banku obydwie mogły być i TAK POWINNO BYĆ wiecie bo miały państwo z mojej archeologii i historii. Bo ja stałam o historię , archeologię i tak miały państwo, ale miały mieć z matmy. Dlatego to są 2 bankierki. Ta druga przeżyć nie mogła że jej nie przyjęli. A czemu tamta słuchajcie tak płakała o te kredyty. Bo coś znaczyła w tym banku bo dobrze dawała kredyty bo oddawali, czemu ona się powiesiła. Ona wyrzucała , że ją wyrzucą. Czemu? Sami sobie odpowiedzcie czemu i tyle. I ja miałam stac o te siostry wiecie. Co ja zrobiłam? No ale jak i tyle - matmy nie miałam. Przez to nie chcę o szkole nigdy słyszeć. Tylko matmą o nie mogłam stać i polibudą i by mogły być jakbym była po matmie najbardziej a już przynajmniej po polibudzie. I tak poszłam na biolkę i całej chemii sama sie uczyłam po maturze - takich miałam rodziców. Wcześniej angliczka sie uczyłam sama bo mnie zniosło na polski. Pilnujcie sobie matmy w życiu - jedyna prawda i zawsze coś dostaniecie i tak dalej. Z państwa matma i wszedzie możecie być, a tak? Po co mi ten angielski - bez sensu kompletnie - no ale co było robić? jak wam mija dzień? Ja dziś byłam w moim ulubionym banku wiecie i dowiedziałam się, że bez stałej umowy o pracę żadnego kredytu nie ma. Takie wyjazdy jak moje - bez sensu. Niczego nie dostanę. Szkoda. Zastanawiam się ile wiedział mój brat w Holandii. On powinien być dawno w USA i tyle. Ja tam powinnam pracować gdzie on - w razie co może wrócić i tyle. Mieszkanie powinien mi wynając. O język nie muszę stać za 3 samobójców i koniec. I ja rządzić tam powinnam i tyle. Właściciel i tak się nie liczy i koniec. W razie co do tej babki co tam jest - bo ona ważniejsza i tyle. A jakby mu się nie udało to spadaka na taśmę i tyle. I do firmy I TO WSZYSTKO i koniec. I stała umowa i język i nic poza tym. Jakiś kursek. Co on wiedział? O patronie nic nie wiedział, o nauczycielkach lesbach nie wiedział, o zjadaniu klocków przez małe dzieci nie wiedział, ale te żaglowce to se mógł kupić i składać. Nie znam się na tym, ale co to 15 lat jak ktoś lubi - jeden rozwiązuje gry liczbowe, inny lepi wiecie żaglowce se składa i na morze i tyle. I ta Holandia mnie tak mierzi. Ja tak latam wiecie za tymi kredytami bo ja z tą matką nie chcę mieć nic wspólnego - po Iwonce zasłuzyłam jedynie na śpiwór się dowiem - a ona zasłużyła na pracę w domu publicznym i koniec. Po co oni jej bronią? Ale jakieś tam pieniądze mi wpłacili. Na pewno cząstka jakaś - nie znam się i tyle. Ale ja chcę mieć pracę od sióstr. Ja z tą rodziną nie chcę mieć nic wspólnego wiecie. One i tak miały matę ode mnie. Miały mieć od matematyczki, a ona? Matmę miała z liczb i paszport amerykański i na stałą pracę ONE TEGO NAWET NIE ROZUMIAŁY one miały matmę ode mnie Z PAŃSTWA i tyle. I tak jest dobrze matma i one mogą być zawsze i moją matkę mają i rodziców i patrona szkoły - tak lecą i tyle. A szkoła to technikum ekonomiczne choć ta jedna do banku by sie nie dostała i tyle. I wiecie ja dziś byłam w księgarni i wzięłam książkę z matmy i coś kojarzę. Bo wiecie PASOWAŁABY mi USTNA matma i ja na tę polibudę bym poszła - ale ustna i pisemna matma. I ja się zgłosiłam. Ale coś mi nie pasowało wiecie. I poszłam zdawać biolę bo stwierdziłam, że ta matma, ale ja nie mam tej matmy. Bo wiecie Z SENSEM 2 losy totolotka i mam matmę i jestem na polibudzie. Ale musiałam odejść wiecie z tej ustnej matmy bo czułam że no może nie niedostateczny ale coś żle i tak ja jestem biologiem. A zajechałam się w podstawówce w 3 klasie szkoły podstawowej gdzie mi życzyli pracy na poczcie bo mam matmę za ... niemiecką maturę babci tu. No to przegięli równo - 3 klasy podstawówki i był koniec matmy i szkoły i wszystkiego. I ta babka co mnie uczyła uczciwa - posunęła się z tą matmą - ale czy to miało sens? Bo wiecie to nie chodzi o bardzo dobry z matmy bo może być i dobry i dostateczny tylko żeby tę matmę mieć wiecie. I wtedy jest Z MATMĄ praca, a tak? Ktoś liczył - wszystkie konkursy, celujący, przykłady i co z tej matmy? Ani stałej pracy. No ale siostry miały sie dowiem. No NIBY miały, teraz z państwa, ale ja miałam z państwa , dobrze, od matki miałam matmę i wiecie jak ja se pluję w brodę , że stałam o te systemy liczbowe i tę babkę. Bo wiecie - od niej była matma, ale musiałaby mnie uczyć całe 8 lat i tyle. A tak rok, przyszła inna - nie miałam państwa bo nie rozumiałam że tak się państwo zajeżdza. No bo byłabym po politechnice tak - jakaś geologia własnie, coś , a tak nie miałam państwa przez systemy liczbowe i całe życie do d**y. Bo polibuda to matma mi ta matma nie pasowała na tej ustnej, poszli na uniwersytet, wszyscy na mnie, ale nikt nie wiedział o co chodzi. I jako dziecko nie, ale archeolog mi się zrobił zawód i tak miałam państwo. Bo czemu te siostry w tym banku obydwie mogły być i TAK POWINNO BYĆ wiecie bo miały państwo z mojej archeologii i historii. Bo ja stałam o historię , archeologię i tak miały państwo, ale miały mieć z matmy. Dlatego to są 2 bankierki. Ta druga przeżyć nie mogła że jej nie przyjęli. A czemu tamta słuchajcie tak płakała o te kredyty. Bo coś znaczyła w tym banku bo dobrze dawała kredyty bo oddawali, czemu ona się powiesiła. Ona wyrzucała , że ją wyrzucą. Czemu? Sami sobie odpowiedzcie czemu i tyle. I ja miałam stac o te siostry wiecie. Co ja zrobiłam? No ale jak i tyle - matmy nie miałam. Przez to nie chcę o szkole nigdy słyszeć. Tylko matmą o nie mogłam stać i polibudą i by mogły być jakbym była po matmie najbardziej a już przynajmniej po polibudzie. I tak poszłam na biolkę i całej chemii sama sie uczyłam po maturze - takich miałam rodziców. Wcześniej angliczka sie uczyłam sama bo mnie zniosło na polski. Pilnujcie sobie matmy w życiu - jedyna prawda i zawsze coś dostaniecie i tak dalej. Z państwa matma i wszedzie możecie być, a tak? Po co mi ten angielski - bez sensu kompletnie - no ale co było robić? jak wam mija dzień? Ja dziś byłam w moim ulubionym banku wiecie i dowiedziałam się, że bez stałej umowy o pracę żadnego kredytu nie ma. Takie wyjazdy jak moje - bez sensu. Niczego nie dostanę. Szkoda. Zastanawiam się ile wiedział mój brat w Holandii. On powinien być dawno w USA i tyle. Ja tam powinnam pracować gdzie on - w razie co może wrócić i tyle. Mieszkanie powinien mi wynając. O język nie muszę stać za 3 samobójców i koniec. I ja rządzić tam powinnam i tyle. Właściciel i tak się nie liczy i kon

Gość nieautorka
jezu ta swoje spadaj i załóż osobny temat

Gość kayyahh56
znow zalozony wątek dla jaj. Brawo Basiu!!!

Gość baśka72
ten wcześniejszy wpis nie jest mój - Przepraszam

Gość baśka72
jak go zobaczyłam to mnie trochę zabolało z lewej strony- ja tu taki poważny temat zaczęłam a toś sobie żart stoi nie ładnie

Witam Basiu. Proces przejścia przez żałobę trwa i wymaga czasu. Polecam książkę "Ostatni wykład" Randy Pausch To książka na podstawie ostatnie wykładu profesora który był śmiertelnie chory (rak trzustki, przeżuty na wątrobę, diagnoza - kilka msc życia) i wygłosił rewelacyjny ostatni wykład o marzeniach, odchodzeniu. Polecam.

Autorko to nie jest odpowiednie miejsce na pisanie na ten temat bo tu spotkasz sie jedynie z durnymi uwagami. Bardzo ci wspolczuje. Moge sytac w jakim wieku zmarlo dziecko?

@Prinzesska_De Czy uważasz, że np. mój wpis jest durny ? Bardzo często o takich głębokich problemach jest łatwiej powiedzieć kompletnie anonimowo i komuś nieznajomemu. Nie zawsze, ale często.