Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlazlazlazlazla

Czy Was nie wkurzaja telefony od operatorow sieci, przedstawicieli bankow itp.

Polecane posty

Gość zlazlazlazlazla

Ile do jasnej cholery razy mozna mowic, ze nie jestem zainteresowana. Nie pomaga bycie milym, niemilym tez nie. A te ich idiotyczne durne gatki" A dlaczego nie jest pani zainteresowana, przeciez to dla pani najlepsza oferta na swiecie, dostosowana tylko do pani" "No ale dlaczego? Niech pani wyjasni" "Jest pani dla nas wyjatkowa"... itp. itd. Tak mnie facet dzis wkurzyl (dzwonil 3 raz z pytaniem czy sie moze zdecydowalam na ich oferte-i kurde nie docieralo do niego za kazdym razem ze jak sie zdecyduje, to SAMA wybiore sie do salonu...Nie, on mi chce zycie ulatwic i wydzwania co drugi dzien. Zmieszalam go z blotem...wylalam cala swoja zlosc...az mi wstyd, bo nie myslam, ze moge tak do kogos sie odzywac...no ale ile do diabla mozna byc grzecznym...swiatek, piatek, rano wieczor a oni dzownia... Czy takie rzeczy nie podciaga sie pod stalking,..ja normalnie czuje sie nagabywana i chyba zglosze to na policje

Wkurzają, zwłaszcza, gdy dzwonią z zastrzezonego albo o 21 wieczorem czy nawet później... I jak nie odbierasz, to potrafia dzwonic po 5 razy dziennie przez tydzień.. Chociaz raz dzwonił do mnie gość z orange - student, to miło sobie porozmawialismy ;)

Gość no jeśli facet nie ma kasy
nie musisz odpowiadać na ich pytania. Ewentualnie "nie, bo nie" :) I tyle. Ja jak widzę nieznajomy numer to przestałam odbierać w ogóle, bo potrafią dzwonić i 10 razy dziennie. Swoję drogą to współczuję im takiej pracy, bo pewnie im płacą od zwerbowanego klienta..

Gość zonaswojgomeza
denerwuja, odbieram i spławiam

Gość wiem to na pewno..
kocham bazienkę z kafeterii :-O

Gość ja na takie pytania
dlaczego nie chce odpowiadam, ze mi sie nie chce ;) zazwyczaj ich zatyka ;) albo raz piwiedziałam ze nie interesuje mnie ich oferta ale mam do sprzedania tone buraka cukrowego bez którego nie mogą zyc i dlaczego nie chcą kupic?;) albo jak chca mi wcisnac kredyt to mówie ze okale jak pani bedzie spłacała raty ;) ogólnie robie sobie z nich jaja

Gość Marchwicki
takie czasy, każdy próbuje się sprzedać