Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaartaaaaa

Taki wstyd, biegunka w szkole...

Polecane posty

Gość maaaaartaaaaa
Chociaż rzeczywiście, miałam raz coś takiego na sprawdzianie z historii :O Oczywiście, aż czerwona byłam, wszyscy patrzyli komu to :O

Gość maaaaartaaaaa
w sensie bulgotanie :D

to jest cholernie żenujące... głupi organizm nie dał sobie wmówić, że nie może jeść tyle co w okresie bez szkoły i dostarczać w razie potrzeby jedzonka jak w domciu...

Ja na Twoim miejscu bym wychodząc powiedziała "uważajcie bo ktoś nasrał na podłogę" ;p a w poniedziałek rano weź sobie laremid - to na biegunkę, nie będzie żadnej kupy :) Kiedyś się stresowałam i miałam delikatne rozstrojenie i jak wzięłam laremid to przed 3 dni potem kupy nie robiłam ;d

Gość Rosanna Luna
Ja tak bardzo obawiałam się biegunki, że zawsze nosiłam ze sobą smectę w razie apokalipsy :O Pani Basia ze sklepiku zalała lek gorącą wodą i było ok... Warto też pomyśleć o tym... Ale autorko, nie martw się... Dziś jest piątek, przez weekend te dziewczyny zapomną, z resztą zapewne one też były przejęte, że pierwszy rok w ogólniaku są.

Gość dobrze kombinujesz
A moze masz zespól jelita nadwrażliwego? Wtedy na głodnego pojawi się silny bol żołądka...

Gość Rosanna Luna
To chlupanie i burczenie brzucha faktycznie krępujące... I jeszcze to uczucie "zapowietrzenia" w jelitach... Masakra. Przerwy krótkie, trzeba spieszyć się, aby zjeść śnaidanie. A nas potrafili na całych przerwach zatrzymywać na lekcji...

Gość ojtonic
Ja miałam gorszy przypadek! Też z nerwów dostawałam skrętów jelit. I na jednym sprawdzianie tak się zdenerwowałam że myślałam że pęknę... I nagle kichnęłam i wielki bąk wyleciał z kichnięciem. To jest dopiero przypał na całe życie. ALbo stoimy w grupie przecieram twarz a tam baba z nosa nagle Jedyne co ci pozostaje to nie myślenie o tym, bo co zrobisz - żyć dalej musisz nawet po takim upokorzeniu ;/;/;/;/

Gość maaaaartaaaaa
Mam nadzieję, że zapomną, prawdopodobnie mam ten zespół jelita, bo w drugiej gim, miałam prawie codziennie biegunki i poszłam do lekarza, zlecono wszelkie możliwe badania, wraz z kolonoskopią i nic nie wykazały :( Ale miałam rok spokoju i myślałam, że to już nie wróci :( A to wróciło pierwszego dnia nauki :(

nie martw się na studiach będziesz mogła spokojnie się nasycić, chyba że będziesz skrupulatnie chodzić na wszystko, wtedy jednak można najeść się na wykładzie siadając daleko w odległych rubieżach...

Gość maaaaartaaaaa
Też brałam kiedys stoperan itp., ale to powodowało, ze pojawiały się zaparcia i w końcu brzuch bolał też strasznie :O

Gość Rosanna Luna
ojtonic - matko, faktycznie przypał Moja sąsiadka z ławki dostała miesiączki na lekcji polskiego, tyle, że wszystko przeszło jej przez spodnie i krzesło się zaplamiło... To był też przypał. I nic na zmiane nie miała a to dopiero 2 lekcja była.

Gość Rosanna Luna
Z resztą na studiach to już możemy sobie pozwolić na więcej... W ogólniakach jeszcze ich kontrolują...

Gość zcvczxzx
czytalam 1 strone A umylas chociaz rece???

Gość zcvczxzx
heheh roksana, ja kiedy bedac w liceum dostalam okres i nie wiedzialam po prostu o tym. Po powrocie do domu zobaczylam ze plamie i ta krew przesiakla przez spodnie i troche bylo bidac ubrudzone krwia spodnie - dupa. ale wstyd.

Gość Rosanna Luna
No niestety, to są problemy, czasem mocno dręczą nas psychicznie... Jak ktoś ma w duuupie naukę i szkołę to żyje na luzie i go to rybka. Jak ktos wrażliwy jest to wszystkim się przejmuje.

Gość emcaemca
z tym nie siadaniem na deske to tak nie do konca jest racja bo jakby tak pomyslec ze kazda laska załatwia sie w powietrzu to w koncu wychodzi na to ze wszystkie rezygnuja z wygody a deska jest nienaruszona:D:D:D A co do autorki to wspolczuje pamietam sama czasy gimnazjalne kiedy pod koniec informatyki miałam ostry ból brzucha na przerwie 15minutowej obiegłam wszystkie kible by poszukac spokojnego miejsca i nigdzie nie znalazłam az w koncu w szatni damskiej czekało na mnie wolne trofeum tylko sie wbiłam i od razu czulam sie jak w niebie w życiu tak nie czułam sie tak neisamowicie w koblu szkolnym:D

Gość wycierusy spodnie
Mój koega niestety miał wzdęcia i pierdział, a nawet o tym nie wiedział bo zachowywał się jak gdyby nigdy nic :O a smród na całą klasę :O:O

Gość ojtonic
pocieszę cie że na studiach nie ma problemu z wolną toaletą a do tego częste okienka pozwalają na normalne wizyty w wc (u mnie w szkole zawsze wc było miejscem spotkań i jak tu kuurna ! wysrać się w spokoju :o). Nadal przed każdym egzaminem dostaje rozstroju żołądka ale na szczęście nikomu nie trzeba się tłumaczyć z wyjść do toalety i życie stało się wspaniałe :D bez wzdęć i problemów. Ale już nie utrzymuje kontaktu już z nikim kto wie o mojej najgorszej wpadce :P. Trauma zostaje...

Gość maaaaartaaaaa
oczywiście, że umyłam ręce, nie chcę dostać jakiegoś paskudztwa

Gość Ala z podwala
Miesiąc temu na wakacjach nad możem na plaży zachciało mi się srać . Był tam tylko obleśny toitoi brzaydziłam się otwożyc klapę wiec nasrałam na nią wychodze z kibelka a za drzwiami jakaś babka czeka aż się żwolni myslałam że się zapadnę ze wstydu pod ziemię.

Gość wrozka piedziuszkaa
up

Gość gość
Wiem co czujesz kochana. Też miałam nieraz biegunkę w szkole, ale jak ją mam w szkole to zawsze siadam na toaletę, po prostu nie chcę się zesrać na toaletę. Ja również się stresuję w szkole, teraz chodzę do gimnazjum, ale w podstawówce była masakra - ból brzucha i biegunka przed każdą lekcją durnej historii. Ta pani z historii była masakryczna. Ciągle na mnie krzyczała i odpowiedzi na ocenę przy tablicy - na każdej lekcji 2 x w tygodniu. Do tych wszystkich co stres mają - uspokójcie się, nauczyciel nic wam nie zrobi. Co najwyżej pokrzyczy. Nie zwracajcie na nauczycieli uwagi -ignorujcie ich. I pijcie herbatkę melisową - pomaga, naprawdę. I bierzcie tabletki na biegunkę. 3majcie się. Dacie radę, wierzę w was wszystkich. :)

Gość gość
każda nauczycielka co krzyczy na biedne dziewczyny doprowadzając je do sraczki jest niedor******,przestańcie drzeć pyszczochy ,brak fiuta to żadne usprawiedliwienie

Gość gość
Jeśli macie problemy po wyjściu z domu to bierzcie ze sobą smectę go. To inne wydanie normalnej smecty. Takie że nie musicie nic robić, tylko wypijacie zawartość saszetki. To jest bezpieczne i szybko pomaga. A wiadomo - mocna biegunka może się skończyć masakrycznie.