Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubica w spodnicy atakuje

porysowałam mężowi auto ZNOWU.... ......................................

Polecane posty

kolejna glupia wpadka, bo ostatnio odpalałam auto w garażu i zapomniałam nacisnac sprzegło i auto uderzylo w sciane ) :/ dzis nie wiem co mi odbiło..przyjechałam do domu. zgasiłam fure i wyszłam z auta, i nagle patrze a ono... toczy się!!! (teren jest równy, bo mamy kostke ) i migusiem wskakuje do auta (jak kaskaderzy w filmach :D) i naciskam pedał stopu!!! jednak niewiele to pomogło bo z przodu bok auta porysowal metalowy szklany stolik jaki mamy w ogrodzie:/ porysowane az do blachy :/ i stolik oczywiscie zbity :/ nie wiem o co kaman nigdy nie zaciagam recznego jak gasze auto, teraz chyba było na luzie dlatego sie potoczyło?

Gość hohohehelala
było nierówno a Ty nie zaciagnełas recznego

gdybym szybciej zareagowała, nie doszło by do tej tragedii, dobrze ze w pore się odwrócilam i zobaczylam jak sie toczy, jakbtm tak weszła do domu? :O:O:O:O

Gość hohohehelala
a na luzie by sie nie potoczyło... musiało być na biegu i bez zaciągnietego wstecznego, zeby sie potoczyło

no przeciez pisze ci ze BYŁO RÓWNO. tylko ze prawdopodobnie dałam na luz i nie zaciagnełam recznego, nie wiem o co kaman :O zawsze zostawiam na biegu nie wiem co mi odbiło :P

Gość hohohehelala
*ręcznego a nie wstecznego :p

no właśnie na luzie moze pojechać!!! a na biegu nie!! chyba :O:O:O nie wiem uświadomcie mnie :O teraz chyba było na luzie :O sama nie wiem jestem w szoku :O

Gość hohohehelala
mi tez sie juz wszystko pomyliło, prawko mam od kilku dni hehe :p więc sie nie wymądrzam, ale wydaje mi sie ze na luzie mogłoby sie potoczyć tak samo jak na biegu, jesli teren był nierówny, szkoda ze nie zaciagasz recznego, wtedy ani na luzie ani na biegu by sie nie potoczyło. Ale moge sie mylic, moze na luzie sie nie potoczy??? no ale skoro niektórzy jezdza na luzie (choc niby nie wolno) to chyba jednak na luzie auto moze jechac- ale moze tylko z gazem? sama tez juz nie wiem, niech ktos wytłumaczy:D

Gość kierowca-rajdowca
Od 4 lat zostawiam auto na górkach tylko na biegu bez ręcznego, i ani razu nie zjechało, więc proszę nie wprowadzać w błąd ;)

no własnie, czyli dobrze mówie, na luzie pojedzie a na biegu nie!!!!! teraz dałam na luz!! bez recznego bo nigdy nie zaciagam i wyszłam z auta!!!

Gość hohohehelala
wiem, ze auto powinno sie zostawiac na biegu, wiec moze na luzie moze pojechac jesli nie zaciagniety reczny? ty zostawilas na luzie, bez recznego, dlatego pojechało NIECH KTOS WYJASNI BO SAMA JESTEM CIEKAWA, ZA KILKA DNI ZACZNE JEZDZIC I NIE CHCE MIEC TAKICH PRZYGÓD

ja tez nigdy nie zaciagałąm recznego bo zawsze zostawiam na biegu :O czasm mi cos odwali , nieswiadomie musialam to zrobić :(

no jest tak wlaśnie jak napisałas teraz :) na biegu nie pojedzie, na luzie bez recznego może sie stoczyć

Gość dfssfds
jesteś głupia po prostu

mogą, mogą i świetnie jezdze pozatymi kilkowa małymi wpadkami :D:D:D:D