Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Ludzie inteligentni są nudni

Polecane posty

Agent, lubisz tak rozśmieszać kobiety, cO? :classic_cool: Interesuje cię to, co ostatnio wzięłam do ręki? No np. przed chwilą myszkę. Od komputera :classic_cool:

Gość ciastko królowej
:-D :-D NO NIE MOGE :-D :-D myszkę przestańcie bo nie wyrabiam ale jazda:-D :-D

1. "I agencie, była u lekarza, a on na to, że stało mi się tak przez katar, przeziębienie i ogólne zawianie uszu " - i nie tlumaczylas, ze to nie bylo ogolne zawianie, tylko szczegolne? Przeciez jak wystawilas glowe przez okno pedzacego pociagu - za burte - to nie ... tak sobie, mialas powod szczegolny ... mianowicie golab, ktory siedzial na krawedzi dachu pedzacego pociagu ... a ktorego material zbedny posiada cenne wlasciwosci upiekszajace ... byl poza zasiegiem ... gdybys glowy nie wystawila! Nastepnym razem sie tlumacz, zeby opinia byla bardziej precyzyjna :) 2. Rozsmieszac nie lubie ... bo wole jak kobiety jedza mi z ust ;) 3. Ze wzielas swoja myszke do reki to wiem. Ze delikatnie ja poglaskalas paluszkiem - tez wiem. Ze jej nie pocalowalas - tez wiem, to niemozliwe!!! ... bo przeciez nikt nie caluje sprzetu komputerowego. I sie nie boj ... teraz nie bede pytal ... co ostatnio wzielas do buzi?! - oczywiscie chodzi o sprzet komputerowy.

Ze sprzętu komputerowego to nic nie wzięłam do buzi. Ale... ostatnio miałam długopis. Mam manię gryzienia zatyczek od długopisów ;)

Agent, słuchaj ty no :D Nie wychylałam nigdzie głowy. Wydaje mi się, że to albo przez klimatyzację, albo przez moje zamiłowanie do sportu, szczególnie wieczorami, gdy już jest chłodno :P Ale laryngologa nie obchodziły takie szczegóły :D

Gość ciastko królowej
tragedia :-(

Reaktywacja, o, to było takie...takie... inteligentne :D

1. Jak nie obchodzily? Gdybys go uswiadomila o tym, ze wieczorami ... przy otwartym oknie ... dotykasz swojej myszki ... ... i grywasz w gry sportowe ... to przed wspomnieniem o grach ... bylby w 7-mym niebie!!! 2. A jak nie glowe ... to moze cos innego wychylalas przez okno pedzacego pociagu, tramwaju, samochodu?! ;) 3. A czym Ty bylas ostatnio zalana?

Może jeszcze ktoś się wypowie w temacie o inteligentnych? :classic_cool:

Agent, nie gram w gry sportowe na komputerze :D Nie mój poziom... :classic_cool: Ale przecież teraz i tak nie mogę przebywać dużo no powietrzu, bo muszę chronić moje uszka. ;) No cóż. Beton był ironią skierowaną do innego osobnika :P

heheh, no dobra, wychylałam, wyciągałam rękę z samochodu. Ale żeby to miało aż taki wpływ na moje zdrowie? :D

;) Oj, tam, oj, tam :D Trzeba coś jeść. A to, że słyszę dokładnie nawet moje przełknięcie śliny, cóż, mój problem :D Ale wiesz, to nawet dobre jest. Bo niedokładnie słyszę tych z zewnątrz. I wiesz, to się przydaje. Np. załóżmy, że ktoś mi każe coś zrobić, a ja po prostu powiem: "Nie słyszę" i pozamiatane :D :D

A jak kaza pozmywac naczynia ... a nie zamiatac? - no to co wowczas mowisz? :) O, tego z reka to nie wiedzialem - a jakie zwierzatka siedzialo na dachu = co jest dobre na paznokcie? ;) P.S. wiem o czym piszesz. Ja od ok. 10 lat sypiam w stoperach do uszu, nie wiem czy probowalas ... ale nie polecam ... umyj sobie zeby ;) - polecam!

........ :D Zęby? :D Spoko. Ale tylko zęby czy coś jeszcze? :classic_cool:

A ktoś się jeszcze przyłączy do debaty na temat inteligĘtnych? Czy nie? :classic_cool:

Agent, pijesz i mnie nie zaprosisz do siebie? Wstydź się! Mówię poważnie, wstydź się,wstydź! :D

Haha. Ale na rozmowę też nie za bardzo, bo wiesz... nie słyszę :D

Hym, język ciała? Mówisz o tym, że przybliżysz się do mnie, spojrzysz mi głęboko w oczy, po czym wyciągniesz ze spodni długi, bardzo długi.... długopis i napiszesz mi na kartce: "Won, odkurzać całe me mieszkanie!" Yyy, muszę to przemyśleć :D

Nie ... jak wyciagne ten dlugopis, calkiem dlugi, ze spodni to wloze go Tobie do ust! - przeciez pisalas, ze ostatnio troche to czynisz :P

Agent, hehe. Oczywiście. No to do zobaczenia u ciebie. Dziękuję ;)