Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Ludzie inteligentni są nudni

Polecane posty

Gość AgentSzpecjalny
A ja nie napisze o tym, co dzis zrobilem ... by sie nie nudzic :classic_cool:

Gość AgentSzpecjalny
Oj, no drzemke sobie ucialem, pozniej ucialem sobie palec, nastepnie palec wsadzilem do du...zego sloika z ogorkami ... chwycilem za ogora, troche nim potrzaslem - bo byl mokry, nastepnie obralem go ze skorki ... ... no i zgadnij co zrobilem pozniej? ;)

Gość AgentSzpecjalny
Oj nie, zebys Ty wiedziala co ja we snie ucialem!!! No dobrze, powiem ... we snie ucialem cos, czego uciac sie nie da, bo ucinajac to cos, czego uciac sie nie da ... utnie sie przy okazji cos, czego uciac sie nie powinno, bo gdyby sie to cos ucielo, to mozna by nie ucinac czegos, czego ucinas sie nie da, ale powinno. A co bylo pozniej? ... az strach wspominac, a gdzie dopiero pisac o tym ...

Gość ciastko królowej
cześć posuwka,dajesz fotke czy masz ciotke ?

Agent, jesteś walnięty, a ja lubię walniętych ludzi ;) Proszę, kwiatuszek dla ciebie 🌼 :D

Gość AgentSzpecjalny
suwka - dziekuje slicznie, za chwile zjem :) Przeciez nie wsadze go do du...zego sloika z ogorami!

Gość ciastko królowej
a mnie nie lubisz ? no wiesz po tym co razem przeszliśmy?

Agent, tylko proszę nie mlaskać :) du...żego, powiadasz? :P

Gość ciastko królowej
posuwka no co jest buraczku ? przecież byliśmy ze sobą ..

Co do tematu, ludzie inteligentni są nudni, ale już bym zniosła tę nudę na forum.... :D

suwka - sloik! a nie ogory! Nigdy nie mlaskam :o Jak ziewam to zakrywam usta, jak robie ustami to nie ziewam. A co robie ustami? - oczywiscie karpia, ktorego pozniej zjadam podczas tych swiat, ktore w grudniu, jakos tak, wystepuja. Nie ma to jak samowystarczalnosc :classic_cool:

Przecież mnie chodziło o słoik! Samowystarczalny? Oooo, nice ;) Mnie zatkało uszy, tzn. mam zapalenie i jak coś jem, to słyszę siebie w środku ;)

Gość ciastko królowej
posuwka przeciez piatki masz zajęte co tu robisz ?

suwka - a nie myslalas o tym, zeby przestac jesc, albo chociaz troche ograniczyc :P ;) A lepiej, ze Ty sama siebie slyszysz ... niz inni mieliby Cie sluchac? - czy tez moze masz cos do powiedzenia (niekoniecznie na temat ;) )? ;)

Gość po części się zgodzę >
Głupota na świecie jest potrzebna, żeby nie ona to nic na świecie by się nie działo Fiodor Dostojewski

Ograniczyć jedzenie? W moim przypadku raczej zwiększyć posiłki, a nie pitu pitu :D Ja? Zawsze mam coś do powiedzenia :classic_cool: Ale teraz nie śpiewam już tak dużo, bo słyszę siebie idealnie. Podobno tak zatkane uszy mogę mieć ponad tydzień... Wiesz, wszyscy już wariują. Gdy mam włączony telewizor, to i maksymalną głośność, bym mogła cokolwiek usłyszeć :D

Gość ciastko królowej
:-D a to dobre

..... I agencie, była u lekarza, a on na to, że stało mi się tak przez katar, przeziębienie i ogólne zawianie uszu ;)

Gość ciastko królowej
musisz zakładać cieplejsze majtki,takie z golfem

suwka - to zwieksz, wowczas urosna!* * zgodnie z najnowszymi badaniami Mennicy Polskiej (nazwa) zwiekszanie obfitosci posilkow skutkuje samonapedzajacym sie mechanizmem - czlowiek, by moc pokryc wydatki na jedzenie zaczyna wiecej zarabiac, krasc, pozyczac, itp., dzieki czemu rosna przychody.** ** zapomnieli napisac, ze wydatki tez. Przeciez zawsze mozesz dac komus do reki megafon, by Tobie przekazywal najswiezsze wiadomosci, tudziez papugowal za lektorem, a ... gdy przekaz wystepuje w jezyku obcym ... zabawil sie w tlumacza. A propos tego megafonu - co wzielas ostatnio do reki?

Agent, hahahha.... :D Ja nie mogę.... Nie wytrzymam z wami, hahahha :D :D :D :D :D (śmieję się na głos, auć, moje uszy, moja głowa, moja dupa (?) )

Gość ciastko królowej
a i ja no przedni żart :-D leżę :-D