Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbm28

Obrzydzają Was chore dzieci?

Polecane posty

Gość vbm28
boze gdybym musiała to tez bym przewijała mamę,tatę czy męża ale nie przeczę że by mnie to obrzydzało...bo by mnie obrzydzało i pewnie nie raz by mi się uniosło

Gość ihvfsgh
jak autorka bedzie miala chora sliniaca sie mame to ja wsdzi po piwnicy lub do piachu

Gość vbm28
przeciez napisalam ze bym sie opiekowała...

Gość ala9148
A mi żal takich dzieci ze nie mogą biegać jak inne i smiac sie... Wy jestescie mądre bo wam nic nie jest a wyobraż sobie jak tacy ludzie cierpią i całe ich rodziny, jak szukaja ratunku dla swojego dziecka... Widocznie nie macie serca ale trudno taka mentalność Polaków

Gość ciastko królowej
współczuje ci ale to nie ma nic do rzeczy to co robisz to niestety przykre ale normalne może inaczej patrzysz na to ale niestety wsztstko co odbiega od normy nie jest normalnie przyjmowane tylko jedni się przyznają a inni udaja że boże boń jak tak można itd

mnie jakoś nie obrzydza,bo kiedyś chorą osobą mogę być ja i ja mogę potrzebować opieki,ty zapewne jak będziesz chora i znajdziesz się w szpitalu to utoniesz w g......... bo na pomoc pielęgniarską w polskich szpitalach to raczej nie masz co marzyć

Gość ihvfsgh
nie nie nie opiekuj sie mama bo mnie by brzydzila twoja chora matka

Gość vbm28
ala--> mi tez jest zal tych dzieci,,,zal mi tych rodziców...ale to nie zmienia faktu ze te dzieci sa odpychające

Gość vbm28
robwalka--> przy mnie robił by mąż,tego jestem pewna...

Gość ihvfsgh
twoja stara matka tez bedzie odpychajaca nie opiekuj sie nia

Gość dsfsdf
hm.. nie , nie obrzydzają moja kolezanka ma brata chorego na porażenie mózgowe, nigdy nie pomylslalam ze moglby mnie obrzydzać zcy cos w tym stylu.. jezeli chodzi o chore dzieci to bardziej nie wiedzialam jak sie zachowywać.. zeby krzywdy nie zrobic... ale juz wiem ze trzeba sie normalnie zachowywać:) a ten brat mojej siostry to cudne dziecko :) Przytula sie lgnie na kolana:)

Gość vbm28
robwalka--. to sie ciesz ze nie obrzydza cię cudza kupa czy wymiocimy bo mnie strasznie to obrzydza...kazdy jest inny

Gość vbm28
trochę go obrzydzają co innegho dziecko z downem a co innego takie warzywo

Gość ihvfsgh
mlodzi ludzie beda patrzec z obzydzeniem na twoja stara matke oddaj ja gdzies jak bedzie sie slinic czy robic pod siebie

Gość ihvfsgh
a moze bedzie miala PARKINSONA ale bylby obciach co

Gość ujujujaaa
kurde kiedyś byłam u kogoś tam w szpitalu i zobaczyłam najbardziej żałosny widok pod słońcem. Na łóżku leżała kobieta, wiek mniej więcej 55 lat, nie wiem na co była chora, była półprzytomna, raczej wyrzucała jakieś dziwne słowa i dźwięki, na gołym brzuchu miała ten worek od stomii (tak to się chyba nazywa), worek był przepełniony, kał lał jej się ciurkiem po brzuchu na pościel. Nikt z rodziny do niej nie przychodził, nie wiem nawet czy miała rodzinę. Personel ją ignorował. a ona ciagle wydawała jakieś dziwne dźwięki. Tak mi się zebrało na płacz. Człowiek nie może się nawet godnie zestarzeć. I nie pieprzcie mi, że nie chcecie mieć dzieci bo takie jesteście modne i wygodne singielki, bo jak myślicie, że na starość dupę będzie Wam podcierał personel domu opieki to się grubo mylicie. Wtedy dopiero przekonacie się ile znaczy rodzina.

Gość ihvfsgh
miec matke z parkinsonem dokonac opoznionej aborcji

Gość vbm28
ujujuju--> to ty chcesz miec dzieci zeby na starość miałby ci kto dupe podcierac...wstydz się

Gość ihvfsgh
autorka jest bardzo madra i wrazliwa

Gość ewewerfe
a jeszcze Wam powiem,że czasem się nie ma wyboru bo usunąc czy nie,mój syn urodził się zdrowy,teraz jest jak to nazywasz warzywkiem

Gość ihvfsgh
autorka nikomu nie bedzie dupy podcierac jest na to za dobra

Gość vbm28
ewewew---> no niestety tak czasem bywa

Gość ujujujaaa
wiecie co ale trochę przeginacie pałę. Napisała przecież, że jest jej żal takich dzieci ale nic nie poradzi na to, że ją obrzydzaja. Każdego obrzydza co innego,a musicie przyznać, ze widok skręconego dziecka śliniącego sie nie jest najmilszym widokiem pod słońcem? W ogóle taka jest mentalnosć polaków, niby wszystkim współczują, niby tacy tolerancyjni i w ogóle ale jak tak jest to czemu chorzy ludzie nie mają swoich drugich połówek? (no raczej rzadko mają). Albo jak słyszę takie pieprzenie, że "ja patrzę na charakter a nie na wygląd", ale z grubasem czy zezowatym to się nie zwiążą, nie? tylko nikt tego głośno nie powie.

Gość vbm28
ihv--> nie pieprz głupot.jesli bedzie trzeba bede podcierac tyłek

Gość ihvfsgh
autorka ZAWSZE bedzie miala tylko zdrowych i pieknych w rodzinie

zasada w szpitalach jest taka że mógł by ci d...... podcierać ktoś płci żeńskiej,męża raczej podczas takich rewelacji wyprosili by z sali.Chodzę do szpitala 2 razy dziennie i jeszcze nie zauważyłam by jakikolwiek facet podcierał tyłek żonie więc nie bądź taka pewna że mąż by tak koło ciebie skakał,a może zwymiotował by gdyby poczuł taki zapaszek?

Gość vbm28
ujujujuaaa---> swięta prawda

Gość ihvfsgh
sama tez zawsze bedzie zdrowa i piekna nie dokuczajcie jej zazdrosnicy

Gość vbm28
robwalka---> gdyby mąż się zaoferował ze bedzie mnie mył to pewnie by zezwolili...a gdyby zwymiotował , trudno....wiem ze by zwymiotował ale sie nie poddał