Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpylacz ..........

Kanapka studencka - chleb posmarowany nożem.

Polecane posty

Gość rozpylacz ..........

* Bramki w sklepie - mimo że nic nie ukradłeś i tak boisz się, że zapiszczą. * Babcie - pod blokiem mogą sterczeć dwie godziny, ale w tramwaju pięciu minut nie ustoją. * Nimfomanka - kobieta, która pragnie seksu tak często jak przeciętny mężczyzna. * Pieniądze z pierwszej komunii - do dziś nie wiesz, gdzie się podziały. * Polska waluta - tylko tutaj złoty jest srebrny. * Kanapka studencka - chleb posmarowany nożem. * Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju. * Paradoks seksualny - seks można uprawiać od 15. roku życia, a oglądać - od 18. * Polska - kraj, w którym nawet kryzys się nie udał. * Chleb - zero marketingu, najwyższa sprzedaż. * Kiedyś będę tak bogaty, że jednorazówką będę golił się tylko raz. * Mleko na gazie tylko czeka, aż się odwrócisz. * Nawet jeśli papier toaletowy miałby 8 warstw, to i tak złożysz go na pół. * Najlepszym dowodem na to, że w kosmosie istnieje inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują. * Jak Polacy uniknęli korków na autostradach? Nie wybudowali autostrad! * Gdy umrę, rozsypcie moje prochy pod hipermarketem - wtedy będziecie mnie odwiedzać co niedzielę. * Jeżeli trzeci dzień nie chce ci się pracować, to znaczy, że to już środa. * Pieniądze szczęścia nie dają, ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym. * Potrzeba jednej iskry, by spalić las, ale całej paczki zapałek, by rozpalić grilla.

Gość dfged
ja nei skladam papieru na pol jak ma kilka warstw :/

Gość smieszne
...az sie poplakalam ze smiechu:d kosc piszczelowa najlepsza