Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zadaniazmatematyki

Znowu rozwiążę zadania z matematyki

Polecane posty

a złamę ci ograniczenie byś się nie opusciła, warto w ciebie inwestować pytanie trywialne, słownie całka nieoznaczona z x do t kwadrat po dt dawaj młoda! dla ciebie to będzie banał! taka całka nie wyraża się poprzez funkcje elementarne 😴 poza tym - warunki masz powyżej :P 🖐️

Gość hr.TRoLL VON teni - SUWKA
kurwa ale zjeb z ciebie jak oni zapłacili po 10 zł jak dostali po złotym reszty ,pozatym nie pytałem ciebie buraczku tylko pani od matematyki mało powazna pisiore czy jak ci tam

Gość tak ja
to zrobię studiuje matematyke

nie ma znaczenia żę dostali reszty wcześniej zapłacili 10 zł i tyle każy dostał po złotówce z powrotem czyli 27 złotych - 2 złote za drogę - resztę masz w rowerze.. nauczyłeś się na pamięć odpowiedzi i teraz pyszczysz bo ktoś ją inaczej formułuje :D 🖐️

Gość hr.TRoLL VON teni - SUWKA
niczego się nie uczyłem na pamięć ,kurwa ale ty przyjebana jakas jestes jaka reszta w rowerze skąd ci takie bzdety przychodzą do tej pustej dyni? wez ty sobie lepiej buta rozwiąż a nie zadania z matematyki ciemnota prosze panią z nickiem zadaniazmatematyki o rozwiązanie

Gość fdfdkdfkfm
jesteś może?:) dziękuje za zrobienie zadań, ale mam jeszcze jedno jakbyś mogła :(

Gość małolataaaaaaaaa
( 2/3 + 1/4 ) : 1 i 5/6 + 1/2 = ?

Gość aloofgrl
A ja mam z testu, 6zadań do rozwiązania, raczej łatwe: 1zad.Średnia arytmetyczna trzech ułamków jest równa 1/3. Jeśli dwoma ułamkami spośród trzech są 2/5 i 1/4, to trzeci ułamek jest równy: a)2/9, b)19/60, c)7/20, d)13/20 2zad. Ujemnych wyrazów ciągu określonego wzorem an=n2^-2n-24 jest:(2^-2 do kwadratu) A)pięć, b)sześć, c)siedem, d)dziesięć 2zad. W klasie jest 25 uczniów. Nauczyciel ma zwyczaj losowania do odpowiedzi numeru ucznia z listy w dzienniku. Prawdopodobieństwo zdarzenia, że ten sam uczeń będzie odpowiadał na trzech kolejnych lekcjach jest równe: a) 1/75, b) 1/64, c) 0,000064, d)1/625 3zad. Wykres funkcji określonej wzorem f(x)=(x-3)2^-2 nie ma punktów wspólnych z prostą o równaniu: a)y= -3, b)y= -1, c)y= 0, d)y= 4 4zad. Prosta o równaniu y=-3x+5 jest prostopadła do prostej o równaniu: a) y= -1/3x+5, b) y= 1/3x+2, c) y= 3x+5, d)y= -3x+5 5zad. Jeśli średnia arytmetyczna pięciu liczb: k,3,10,5,6 jest równa wartości modalnej, to liczba k jest równa: a)3, b)5, c)6, d)10 6zad. Jeśli wykres funkcji y=f(x) przesuniemy równolegle do osi x o dwie jednostki iw prawo,to otrzymamy wykres funkcji: a)y= f(x)+2, b)y= f(x-2), c) y= f(x)-2, d) y= f(x+2) bardzo proszę o rozwiązanie ;)

żeby zadanie zostało rozwiązane musi się znaleźć w osobnym temacie z podpisem" Kochanieńka dyrektorke :P wtedy - zostanie zrobione :classic_cool: 🖐️