Mtjkp 3 Napisano 2 godziny temu Ja dzisiaj na miescie widzialem fajne lachony, i co jak nawet mi sie z zadna nie chce gadac, wolalbym popisac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 2 godziny temu Ogarne mieszkanie to będę miał czas na biznes trejding gotować Może sobie będę piekl szarlotki huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 2 godziny temu a ja niedlugo chyba z kumplem gdzies na rowerach pojedziemy, mam duzo energii zeby cos robic, wiecej niz w zeszlym roku, bo wtedy jakis ciagle ospaly bylem i nic mi sie nie chcialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 2 godziny temu Ogarnie się temat co najbardziej tanio wychodzi za calom brytwane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 2 godziny temu Lubie karpatke to tylko krem i 2x ciasto 1cm albo serniki czasem jest promka na 1kg sera przeterminowane to będą wjedzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 2 godziny temu jutro chyba na miasto ide pograc muzyke na zywo tak mysle i nie wiem jak sie ubrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mtjkp napisał: jutro chyba na miasto ide pograc muzyke na zywo tak mysle i nie wiem jak sie ubrac To z tym mam problem też dzisiaj ubralem bluze musiałem się wrócić zdjąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 2 godziny temu A jak se zrobie sam torty huh z wodeczkom nasaczone Kremy jakieś z margaryny czy czegoś takiego i dodatki capuczino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 7 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Mtjkp napisał: jutro chyba na miasto ide pograc muzyke na zywo tak mysle i nie wiem jak sie ubrac Znowu parówo będziesz grał w jazz clubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: A jak se zrobie sam torty huh z wodeczkom nasaczone Kremy jakieś z margaryny czy czegoś takiego i dodatki capuczino Ciekawe skąd weźmiesz wódkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 2 godziny temu no moze bede i co, ostatnio duzo trenowalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mikke napisał: Ciekawe skąd weźmiesz wódkę No piersiowke kupie albo pół litra Ja alkoholu nie pije to będzie do kilku tortów stać w lodówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 2 godziny temu kiedys tu pisalem jak bylem zagrac i zajebiscie bylo a klaudiusz ze do mnie przyleci i pojdziemy i potanczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mtjkp napisał: no moze bede i co, ostatnio duzo trenowalem Może katiuszka tam będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mtjkp napisał: kiedys tu pisalem jak bylem zagrac i zajebiscie bylo a klaudiusz ze do mnie przyleci i pojdziemy i potanczymy Klaudiusz się boi wyjść z domu jak Leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 2 godziny temu myslisz ze wpadnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mtjkp napisał: myslisz ze wpadnie? No pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 2 godziny temu pamietam ze jak bylem wtedy co sie umowilem z katiuszka, to solo na bebnach zagralem a potem jakas cudowna blondi sie do mnie usmiechala z widowni, ale katiuszka pisala, ze to nie byla ona, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mtjkp napisał: pamietam ze jak bylem wtedy co sie umowilem z katiuszka, to solo na bebnach zagralem a potem jakas cudowna blondi sie do mnie usmiechala z widowni, ale katiuszka pisala, ze to nie byla ona, niestety Nie dziwne że się uśmiechała, pewnie nie często widzi łysego schizofrenika na bębnach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 2 godziny temu sporzala mi najpierw na krocze jak wstalem zza zestawu i na zestaw a potem w oczy i sie usmiechala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 2 godziny temu na katiszke wkuurwiony bylem bo czekalem na nia ze 3 godziny a potem mi jakies bajeczki pieerdolila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 2 godziny temu ja mysle ze pieerdolisz bajeczki jak o tej pasztetowej i alfonsach i zadna katiusza nie wpadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 1 godzinę temu 39 minut temu, Mtjkp napisał: a ja mam dosc, bo nie mam z kim popisac i wykancza mnie to psychicznie Może z elkom cípke ci pokaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 1 godzinę temu Ja bym chciał ginekologicznie miałem urodziny i nic ostatnio stracila kumatosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, Mtjkp napisał: sporzala mi najpierw na krocze jak wstalem zza zestawu i na zestaw a potem w oczy i sie usmiechala XD no oczajajom fioota jak by sowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 1 godzinę temu kumple mi mowili, ze patrzyla sie jakby chciala mi wskoczyc na rumaka, ale byla cudo a ja ucieklem jak zagralem masakra marzenie jakies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 1 godzinę temu Jak by tu połączyć kilka samic to by wyszedł dopiero idealny lachona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mtjkp napisał: kumple mi mowili, ze patrzyla sie jakby chciala mi wskoczyc na rumaka, ale byla cudo a ja ucieklem jak zagralem masakra marzenie jakies Ja tom co dzisiaj widziałem to też cudo żeby taka była nimfuś to bym jom ściągnął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 1 godzinę temu lezak znalazlem ostatnia nadzieje dla ciebie na zarobienie Cytat Niski wskaźnik urodzeń jest zmorą państw wysoko rozwiniętych. Dotyczy zarówno Ameryki Północnej, Europy, jak i niektórych państw Azji. Państwem, które notuje najniższy współczynnik urodzeń na świecie jest Korea Południowa. Władze niektórych koreańskich miast znalazły niecodzienny sposób, by nakłonić ludzi do małżeństwa – oferują nawet równowartość 36 tys. dol. za ślub. W programie mogą brać udział obcokrajowcy. musisz znalezc 40 letnia koreanke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 1 godzinę temu dzisiaj widzialem bezdomna drobna blondi taka szczupla lol i zestresowana, masakra a ja nawet sie nie odezwalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach