Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga 124fsd45

czy usg wykryje... pomocy

Polecane posty

Gość aga 124fsd45

3tygodniową ciążę? tzn okres spóźnia mi się tydzień... robiłam 3 testy wszystkie pozytywne... ostatnią miesiączkę miałam 26 lipca... nie wiem jak to się wszystko liczy.. wizytę mam za tydzień i podejrzewam że to może być 3 tydzień... nie wiem dokładnie jak to jest....

no skoro testy pozytywne to ciąża jest, o co więcej chodzi? chcesz wiedzieć czy usg poda Ci już wiek ciąży?

Gość aga 124fsd45
chodzi mi o to czy na usg będzie już coś widać? i ewentualnie właśnie dokładniej wiek...?

jeśli to dopiero 3 tydz faktycznie to raczej nie, ciążę można zobaczyć na usg tak 4/5 tydz a i to wtedy jeszcze ledwo co widać, dopiero tak 6/7 tydz mozna cos powiedzieć

Gość aga 124fsd45
hmm to nie wiem czy iść czy nie :/ a nawet żadnego zarysu nie będzie widać? nie wiem czy brać jakieś witaminy na własną rękę czy nie...

idź do lekarza bo co tam, ktoś tą ciążę musi poprowadzić więc wcale nie musisz czekać, przy okazji dostaniesz też pewnie od razu jakies witaminy, i generalnie ta wizyta Ci nie zaszkodzi mojej koleżance usg pokazało w 4 tyg taką kropeczke, ze lekarz powiedział, że on nawet pewien nie jest czy to już tą ciążę widać czy to może coś innego :)

Gość aga 124fsd45
no w sumie masz racje, nie stracę nic tą wizytą a może coś mi lekarz powie... :) najwyżej przyjdę po jakimś czasie znowu i wtedy coś już może będzie widać :) tak właśnie czytałam na necie i jedne się wypowiadają że 3tygodniową ciażę już widać, inni że 4-5... zobaczymy co mi gin powie, nie mogę się już doczekać :)

wszystko tak naprawde zależy od sprzętu i od lekarza też, jeden zobaczy już wcześniutką ciążę, inny nie

Gość aga 124fsd45
no tak, zobaczymy jak to u mnie będzie :) dziękuję za pomoc :)