Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ankens

opoznienie..

Polecane posty

kurcze. dziewczyny, dzisiaj jest 9 dzien kiedy mialam dostac okres.. i nic. brzuch mnie boli od 5 dni, i co mocniej zaboli lece do lazienki zobaczyc i zawsze rozczarowanie... czasami mialam opozniony, mialam takze problemy, ale po wizycie u gin wszystko bylo w normie, a opoznienie sie zdarzalo tylko w przypadkach duzego stresu, aktualnie stresow nie przezywam..:p mam kilka hipotez dlaczego tak jest, bylam 2 tyg temu nad morzem, moze zmiana klimatu i dlatego? moj chlopak twierdzi ze sie opoznia bo palilam ostatnio duzo trawy, moze dlatego? a moze jestem w ciazy?! testu jeszcze nie robilam... tylko ten brzuch tak boli i to mnie zastanawia... i piersi mi urosly na poczatku czulam lekkie nbabrzmienie i minimalnie obolale a teraz w ogole nie bola mnie.. prosze o rade, jakie moga byc jeszcze powody opoznienia okresu?

Gość fghbdghnghy
-stres -zaburzenia hormonalne -problemy z tarczyca -odchudzanie, gwałtowny spdek wagi - ciąża

Gość fghbdghnghy
nie martw sie, mi sie opóźnił okres o 22 dni! a nie uprawiam seksu... po prostu stres +zaburzenia hormonalne.

no to chyba te zaburzenia hormonalne, bo innych mozliwosci nie biore pod uwage:P ale to nic groznego chyba?:P