Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregorekw

miły czy nieśmiały? robic krok??

Polecane posty

Gość gregorekw

Poznałam fajnego chłopaka jakieś nie całe 2 miesiace temu..,przyjezdzalam do firmy gdzie pracuje z pretekstem kupna kilku rzeczy.. bywałam tez z mama bo chciala go zobaczyc ;) zawsze oprocz niego w pracy byl inny sprzedawca i jego szef. Pewnego dnia tylko on i ja.. i nic.. nawet nie proponowal bysmy mowili do siebie na Ty, a było miło. Ostatnio z dwa razy nie zastałam go. Ma mój numer, nic nie pisze..ja tez, nie chce na siłe. Wczoraj musialam z mamą pojechac kupic xxxxxx , pojechalam z mysla ze nie jest mna zainteresowany. Jakies 3 tygodnie sie nie widzielismy.Weszłysmy, był jego szef- kupilismy juz wychodzimy a on nagle wyszedł z innego pokoju i tak sie ucieszył ze nas widzi... wygladał tak ładnie jak nigdy.. błysk w oku. Co ciekawe powiedzial gdzie moge jeszcze cos dokupic i ze tam jedzie to moze droge pokazac.. jest miły czy niesmiały ? pokazał nam drogę i uwinął sie wymigując sie wyjazdem do wujka ktory na niego czeka

Gość gregorekw
zna ktos męski myślenie;)??

Gość to provo już było
:O 🖐️

Gość ja bym powiedziala
ja bym powiedziala, ze jest mily i nic wiecej :(

Gość oko_oko
dziewczyny lubią się narzucac nawet jak facet nie jest zainteresowany.najlepiej pchaj mu się od razu na hu!a

Gość ja bym powiedziala
oko - nie tak brutalnie !!!