Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaliusia

telefon dla mamy

Polecane posty

Gość Kaliusia

Mam problem bo ostatnio moja mam dostaje ciągle jakieś dziwne rachunki za telefon. nie wysyła nigdzie smsmów tych konkursowych a za to dostaje ciągle jakieś ukryte opłaty. Doprowadza mnie to do szewskiej pasji. Nie napiszę w jakiej sieci, żeby nie było, że tu na kimś się wyżywam :) Ogólnie to jedna z głównych sieci. Nie wiecie może gdzie mogę wykupić jakąś inną oferte dla niej? Najlepiej z jakimś przyjaznym telefonem dla starszej osoby. Liczę na pomoc! Pozdrawiam!

Gość maniaania
a ja właśnie ostatnio też się tym wkurzałam i kazałam mężowi znaleźć telefon dla mojej mamy! :-) Szukał, szukał i wyszukał :-) Okazuje się, że najlepsze oferty są te najmniej reklamowane.. wRodzinie- wpisz w google. Mają oni telefon myphone za 99 złotych. Duże przyciski, duże cyfry na wyświetlaczu. bez żadnych bzdur, a za to z latarką! i to nie jest na abonament tylko na kartę :-) Szczerze Tobie polecam!

Gość pietruszka z koperkiem
wrodzinie...toz to siec rydzyka!!!! hahahahha:D

Gość Kaliusia
Dzięki za pomoc. Sprawdzę. jak się okaże, że rzeczywiście dobra oferta to napiszę:) Pozdrawiam

Gość Przekorakaa
A właśnie, że już nie rydzyka! :))) Czytałam, że przejęła tę sieć jakaś prywatna firma. Więc Twoja informacja nieaktualna :))) I jak widać oferta od razu lepsza :))

Gość tjochanaa
Hahahaha a myślałam, że tylko ja jestem dziwna i mam telefon wRodzinie. Nie patrzę nigdy na reklamy i powiem Wam, że właśnie wybrałam najlepiej. Najbardziej jestem zadowolona, że połączenia do playa są tańsze niż w innych sieciach, bo nie wiem czy wiecie ale jak dzwonicie do playa to płacicie więcej, a u mnie też więcej, ale nie aż tak :)) Więc też polecam wRodzinie, choc ja mam inny telefon :DDD Bo kupiłam sam starter. I pamiętajcie nigdy nie oglądajcie reklam! Same sprawdzajcie i porównujcie oferty!