Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dziecko z prostytutką...

Polecane posty

wiecie co... piszę sobie tu na tym forum po krótkiej przerwie i powiem wam - no w liceum mój młodszy braciszek miał dziecko z prostytutką. Ale numer. I to dziecko umarło. Czemu? I wiecie co... to było coś takiego, że ona nie chciała mu powiedzieć nic o tym dziecku. Teraz by przyszła, ale wiecie - tylko by powiedziała. Bo jacy oni są? Tacy. I tak Bachleda miała zrobić. Po cichutku dziecko i za jakiś czas... no własnie - musiałby szukac jej a jakby była pierwsza to mogłaby przyjść i powiedzieć mu , że ma z nim dziecko jakby na przykład życie mu sie nie ułożyło i tyle. I powiem wam te prostytutki, które się z nią zadawały powiedziały jej - gdy to dziecko umarło - czy ty je ochrzciłaś? Bo sie przeraziły, a nic złego w tym nie widziały. Nie - ona na to. No to żle zrobiłaś, to to dziecko poszło do diabła. Nie - ona na to. Jak to nie? i się zaczęły kłócić. A po co w ogóle robiłaś to dziecko. Dziecko z klientem - nie robi się takich dzieci. I powiem wam ona sie powiesiła i napisała, że powiesiła się bo nie umiała żyć bez tego dziecka. Acha i ona mówiła na to dziecko ANIOŁECZEK - bo ten brat to blondynek. Jaki aniołeczek, co ty pieprzysz debilko i ona chyba była z brygidek - była brygidka i zakonnicą miała być, ale z brygidek prostytutka i jak zaczęła mówić Aniołek na to dziecko to jej nie chciały, ale ona nie umiała. I na nią, że takie dziecko jest w piekle bo się go pytały wiecie - słuchaj - ty tam stałeś PONO o kościół - jak kobieta ma dziecko i ono umiera to co z nim. Czy coś tam mówiły mu czy czai że on ma dziecko , już jest ojcem ale wiecie cicho bo dziecko nie zyło. No jak nie ochrzczone to do piekła. I wiecie już było cicho - ano nie miała robić tego dziecka. Takie rzeczy. I tylko mialy się go zapytać - Kevin, a ty jesteś ochrzczony? Nie wiem - by im odpowiedział - muszę zapytać MAMUSI mojej ukochanej. No i by mu powiedziała, że jest. Na pewno tak choć kit ją wie. Ale nie zapytały się i tak by go Pan Bóg potępił a tak nie. I one te wariatki powiedziały mu to wiecie kiedy - jak dyrektorowi łeb ucięli i tak on ocalał. A wiecie czemu go nie pasowało pytać dalej bo do piekła? Bo ona se zrobiła dziecko ze Stanisławem Augustem Poniatowskim bo na pewno tak własnie wyglądał, a nie to co na tych obrazach. I on miał dziecko diabła. I to dziecko umarło i miała zamknąć dziób, a ta aniołeczek. I przestało im cokolwiek pasować wiecie. I on zaczął pić - że to chyba jego dziecko umarło i tak zaczął pić, ale tego nie powiedział. I to dziecko poszło do piekła bo Poniatowski nie miał dzieci, ale ta zakonnica była ocalała, że się powiesiła, żeby wiedzieć gdzie jest to dziecko. I napisała, że im się przyśni i tyle. Jak będzie mogła. No bo co miała robić? Nikt nie chciał jej za to dziecko. I one że miały wcześniej powiedzieć mu i ten - co one zrobiły, a to go smolą choć powinny oderwać łeb. I on pił i wszyscy myśleli że tak ocalał, a on pił, że zabił małe dziecko. Że miał małe dziecko. Jak on sie ożeni? Takie coś. Ale widzicie - wszystkie te dziwki pokrzywdziła bo ona se zrobiła dziecko z ...Poniatowskim wiecie. Kurde - ale debilki jak nie mogę. No i wiecie - dlatego on może być zonaty, no a w sumie powinna mu powiedzieć i tyle. A tamtym też, a nie powiedziała im bo jej nie chciały bo była zakonnica nie powinna być kurwą i koniec. I jej nie chciały a jak zaszła to już po niej chociaż w sumie... każda powinna mieć dziecko. I wiecie ze złości, że widziała, że ją smolą w sumie 9 miesięcy NIKOMU nie powiedziała, że to było dziecko z Poniatowskim. No z tym a tym, no ale... nie z nim. W wyobraźni z nim i tyle. Bo czy on jest ojcem się mnie może zapytać. Jak się nazywa Stanisław August Poniatowski to tak. I widzicie - pasuje mu Z NIĄ do Polski pojechać i stać o tego Poniatowskiego i tyle. I dlatego on nie jest żonaty, dzieci nie ma. Temu dziecku nic nie pomoże, innych brak. Kiedyś będzie żonaty, ale nie teraz i tyle. No i zobaczcie ja też Stanisław August Poniatowski i tyle. I te Keviny na niego i jeszcze Matt Deamon czy Damon był na niego. A jogurty DANONE - też na DAMIAN - ograne - trochę DAMIAN trochę DANTE i biznes idzie. Coś takiego... no ale wymyśliła ta dziwka. A innych rzeczy wam nie napiszę dlaczego nie powinien był chcieć pływać. Bo ten ojciec tej matki jego co go oddała do Holandii to on też stał o Poniatowskiego - nim był - on też jak król i on się powiesił i dlatego nie miał stać o pływanie na morzu bo on miał biolog morski być z Darwina, a był zoologiem. I on go zaburza całego bo sie powiesił przez dziecko takie jak sobie ta dziwka z nim zrobiła. Bo tę matkę wziął za taką samą a ona taka nie była. A on jej powiedział wiecie że on jest Henry, a ona Anne Boleyn, a po cichu stał o Poniatowskiego i kazdy tylko czy on miał dzieci czy nie. I on wiedział, że to nie jest jego dziecko, że to dziecko umarło i oni powoli chcieli mu dać tę matkę, ale nie wiedzieli jak to wiecie odkręcić, że to nie dali jej jej dziecka. No i zwklekali , zwklekali i on się powiesił wiecie. I powiem wam ta matka nawet jak umierała - a była zastrzelona przez płatnego mordercę to ona nie wiedziała, że dzieci zamienili i jej dziecko w szpitalu umarło. A wiecie ile ona kasy miała wtedy? I to tak wiecie - akurat na proces , na odszkodawanie. Pracy nie miała i tak dalej. I przez nia ten Jim Henson się rozleciał i tyle. Przez kukiełki. Myślała , że za to dziecko coś dostanie, pójdzie na studia - może i racja, że prawo nie dla niej i tyle. A tu słuchajcie nic - tylko gry liczbowe. Ona była załamana. Rodzice nie zyli - powiedzieli jej tylko, ze zrzekli się jej - podpisała papiery, wyjechała i nie interesowała się bo przegięła i koniec. Strasznie. Ja aż tak nie przegięłam bez porównania. A nikt jej nie powiedział że nie żyją bo by się powiesiła i tyle. Bo było widać. Plus dziecko, że ona co zrobiła. Ona tylko chciała żeby jej prawo pasowało i tyle. I to wszystko :( Niezła historia, nie? :(

A ta moja siostra też niezła agentka - to ten dyrektor miał dziecko i myślały że z prostytutką a chyba w brygidkach było i o nie stał i dlatego pasowało mu się bezdzietnie hajtnąć, a ona nie mogła na niego patrzeć bo on był dla niej Adolf Hitler, a przez niego - taką miał ksywkę chyba przez nią cos tam wiecie na końcu on był Hitler, ona Adolf - bo te dziecko w Niemczech w brygidkach miał. Nie umiała mu dac rady - wszędzie by za nia łaził, dzwonił, tak jak za mną ten Niemiec z amazon.de i się powiesiła. A ta siostra - wymienić się nie mogły i ona mówią - no to lubią cię w tej pracy? nie lubią? Nie wiem ona na to - one mówią na mnie Adolf - czego one chcą? Ja po prostu nie chcę mieć dzieci, żeby się odczepiły. Czego chcą? No i zostawało jej małzeństwo albo sie powiesić. I zwaliły wszystko na mnie. No fajnie, że... ale na kogoś trzeba. Dużo racji miały. Rzymski rodowód na Adolfa. Bo czemu nie ojciec - a kto je powiesił? Wystarczył mi Jan Chrzciciel - jaka ja byłam grzeczna, pomysłowa, kulturalna - matko święta złote dziecko. Jak mi tę matmę ograły to już byłam wstrętna, ale tak to normalnie ach - ideałek i tyle. Takie rzeczy. No i z kim ta prostytutka zrobiła sobie dziecko? Z moim bratem? I ona nazywała się Abigail i córeczka mu sie urodziła i umarła. I miała ją nazwac Abigail ale Angela ją chyba nazwała bo chyba była ...ruda i nie chciała takiego dziecka i ono umarło i miała Abigail i zrobiła Angela czy coś tam wiecie i one te inne prostytutki cos tam na nią - no ale co to za imię. Ty miałaś ją ochrzcić - była zakonnica. I ona ogłupiała. I zrobiła z tej Angeli Aniołka i one sobie to chyba ograły inny imieniem - mozna Arną ją nazwały i ona oszalała z tego wszystkiego i sie powiesiła czy to dziecko jest w piekle. I wiecie - to była Niemka i chyba dlatego jej nie chciały bo nie stala o ich królestwo, ale uczyły się od niej niemieckiego i ...mogła być. NO od biedy mogła być bo jak ona wyglądała czy coś tam - jak to dziwki. Coś im tam nie pasowało. Chyba miała golić włosy łonowe - nie, nie chciała. Ale że miałyby rodowody. Nie, nie, nie - bo chyba tak ją wzięły na rodowód za zgolone włosy łonowe - no i nie chciała. Poszła od tych brygidek i nie chciała. I słuchajcie - i to było przeze mnie i moją matkę chyba. No ale ja jestem ochrzczona. Te rodowody miała im dac stwierdziły i ją olały. Drugiej takiej już nie znają. Ale jej nie lubiły bo własnie nigdy nie usuwała włosów łonowych na złość im i im psuła opinię. Bo włosy łonowe usunięte to nie zasługują, to Poniatowski zasłużył i to im mówiła, ale nie rozumiały że stoi o tego Poniatowskiego. I wiecie ona po prostu zaszła z tym Poniatowskim. Nie że chciała to dziecko, ale zaszła. I one nie umiały się domyślić tak wiecie czy ona stoi o tego Poniatowskiego czy nie. Czyli o tego mojego brata - no wiecie na 2 km od niego. Bo jak sie to wszystko zaczęło? Tak i tyle. I one mogły chodzić do niego - od niej. Bo im się wszystko w tej Holandii powaliło wiecie i oni myśleli, że ten mój brat jest ...mną. Podobno ta Angielka - moja matka - miała dziewczynkę, ale chyba chłopca. Kevin pasuje - będzie księdzem. Bo czemu go nie chcieli na ministanta. Temu że miał być księdzem. I jak te dziwki zaczęły chodzić do tego brata - znaczy je znalazł - no to sie wyróżniał i najpierw był dyrektor a tez musi i z niego lały, pozniej Poniatowski przyszedł a pózniej chyba był Matt Damon, ksiądz, coś tam jeszcze. A zaczęły od dyrektora - lały z niego równo i tyle. No i wiecie jakby nie one to już wisielec i tyle. Po ojcu. Bo by go wciągnął. A czy ten ojciec chodził na dziwki? też. Ale on taki nie był - on był Charles Darwin i tyle. On ochrzczony nie był. A ten mu sie stawiał jak to Poniatowski - tam się działo. Ta jego żona święta. A też się go bała. I to tak sobie rósł ten Poniatowski - takie życie szycie i tyle. No i miały się z tej byłej brygidki nie śmiać i wiecie to chyba była córka Angeli M. - królowej Niemiec. Tak sie uczyła. Bo wiecie ja się normalnie uczyłam i nic, a tu na przykład jakieś królowe - same osiągi. Skreslili mnie za profesora wisielca jak na tym mogłam się jedynie wybić bez dzieci i tyle. Ach powiem wam - cała ta kariera nic nie warta i tyle :( Coś strasznego :(

nie chciałabym jej spotkać w ciemnej ulicy ona pewnie jest niebezpieczna dla otoczenia :O

Gość OWCA IDZ SPAC LASKA
🖐️

I zobaczcie wielka kanclerz Niemiec nie ma dzieci - to chyba była jej córeczka i tyle. Nieślubna - oddała do brygidek - pózniej o nią stała, ona zwiala. Gdzie ty masz rodzinę , coś tam. Jak to się stało, ze ona zaszła? Nie przyznała sie do gwałtu i tyle. A czy to dziecko było z moim bratem? Bo było że ktoś ją zgwałcił. On przez to zaczął a myśleli, że przez dyrektora szkoły. No to tak - ona z nim zaszła, dziecko było rude DZIWNE TO BYŁO i miała je ochrzcić i tak czuła ale nie. i tyle. I wiecie ona chyba stała o poród , żeby przyszedł na poród. Jednej nawet pomagał rodzić przed maturą i wiecie on mu chyba za to dziecko nie dał tej matury ten dyrektor bo nie pasowało i potem zrobił się taki straszny miszmasz. Ach to muszę poskładać jeszcze i tyle. No to on zawiózł ją do porodówki i widział to dziecko i opowiadał. I powiedziała, ze klient ją zgwałcił, a to było jego dziecko. I one przez to sie go bały, zrobiły jak się powiesiła z niego Poniatowski i może być. I one jeżdzą do poniatowskiego. i wiecie - tak go robią w ciu... i miała córkę nazwać Elisabeth ale nazwała Angela i powiedziała Barbara (Radziwiłowna w domyśle) bo co to z niej wyrośnie - taka szmata jak z matki i on był w tym szpitalu i rozmawiał z nią, może oddaj do brygidek, w końcu byłaś zakonnicą. A pielęgniarki lały - co to ojciec przyszedł? No i widzicie odebrał poród tego swojego dziecka, ale on był ten Poniatwoski i tak mogła być. I wiedział, że się powiesiła i tego nie rozumiał i zaczęło go wciągać, czyje to dziecko i tyle. I wiecie - ta co była z nim na maturze to ona myślała chyba że on se dziecko chce zrobić a on... i nawet by se zrobiła z nim wiecie ale... nie pasowało. No bo wiecie on jej podziękuje i to tyle. I ona się powiesiła i one jej zawiściły dalej tego dziecka z... Poniatowskim. Przez to on sie miał ODE MNIE zebrać i wyjechać do USA, OŻENIĆ i normalnie żyć, ew. próbować coś tam i tyle. A kłamie jak z nut i tyle. No i co teraz? Teraz pół roku za pózno na wszystko i tyle. Ciekawe ile ma z gier, a ciekawe ile z pracy uczciwej. Ale żle wygrywa i go pieprzę. DLatego w pracy szlag go trafia bo żle wygrywa. Żeby dobrze wygrywać musiałby ze mną trzymać, nie ma szans i tyle. I patrzcie był na porodzie własnego dziecka, nie wiedząc o tym. Jak tak można? Że tez się nie domyślił. I gdyby nie on to w ciązy by się powiesiła ta córka kanclerz Niemiec mi sie wydaje. I widzicie prostytutka a tu taka matka - ja to w gazetach opiszę. Tyle to warte. tego nikt nie rozumie co ci Niemcy wyprawiają. A wiecie ja idę w Chiny przez to i pieprzę te zerska wszystkie i tyle. I wiecie ten brat mnie też zajechał - tak bym była wydana, ale nazwał se to dziecko Barbara Radziwiłówna - zwykła kurwa bez dzieci. No i tak mnie wszyscy zajechali. Bo czemu go widzieć nie chcę - bo nie mam dzieci przez niego. On ma jakieś dziecko a ja? Z Abigail ma dziecko. Mnie. i tyle. Bez sensu. No ale tak pasuje widzicie. Niezła schiza i tyle :( Ja tylko chcę moją kasę bo nie mam co zreć przez matmę i tyle. Żebym nie była Abigail za chwilę. I wiecie jak ona doszła do tzw. władzy jak te tam lały, nasza Holandia a Niemcy. I to wiedziała z czekolad - ta stoi o Niemców - ciekawe czy stoi o Merkel. Oni na Hitlerze powinni przestać istnieć. Kiedy nie - Polka. A to miała wyjść. Ale nie wyszła. No i po mnie, a po niej też. A co ja tam robiłam? I wiecie - ona mnie miała nazwać Abigail i po mnie a tak - do dziś mam swoje imię tam i co z tego? I nie umie się do mnie dobrać , ograć tego imienia - bo i tak by zrobiła sobie dziecko z tym bratem i byłoby na mnie, ale nie umie. Uważa, że przez Hitlera ale go nie da. A tu wiecie - ten brat miał dziecko i zrobił se Barbara Radziwiłowna. A skąd to ma? Bo matka mu czytała o Zygmuncie Auguscie i zastanawiała się od kogo może być on w tej Polsce czy stać o niego? Kogoś wyzej. Kogo? Pasowała jej Barbara Radziwiłowna. Wyoibrażacie to sobie? I patrzcie jak my mamy być normalni z tym bratem - on Stanisław August Poniatowski , ja Barbara Radziwiłowna - oczywiście to jest schiza A CZYJA? MOJA? Ja byłam Barbara Radziwiłowna dla siebie? Co wy - ja byłam zle nazwana, ale jak ja sie miałam nazwyć? Najróżniejsze miałam pomysły i tyle. Na swoje imię. Co 5 minut, ale tak na pewno nie. Nie to niemożliwe. Takie rzeczy :(

I wiecie co - to ta córka tej Angeli powalonej - moje imię miała, a powiedziała Abigail bo TAKI MIAŁA RODOWÓD i wszystko gra i z tego rodowodu została prostytutka to wiecie co... ona zwiała z tych brygidek bo ona chciała na studia chyba iść tak jak moja matka wiecie ale nie. A ta moja matka nie chciała iśc na studia - wrąbali jej i tyle. I oni mówią na nią Izabella i tyle. Że to przeze mnie się stało. Co przeze mnie? Głupki i tyle, nie? I koniec. Wszystko na mnie. Słuchajcie i to jest taka historia. Piękna choćby wcale, dziecko rude i się nie przyznała Poniatowskiemu , że ma dziecko z nim, a on się obraził na wszystkich i tyle. Oż kurde mówię wam - ale to życie cholerne. No i ta Merkel się poddała, ale wiecej dzieci nie miała i koniec. Wiecie nic nie mówię, ale tak pasuje - ja chcę całą forsę. To lepsze niż rodzina królewska. Ale Dynastia i Blake Carington. A ta Fallon chyba sie powiesiła i tyle :( Bo powinny być dalsze odcinki a tu nic. I tyle. To ci Kevinek sam w Nowym Yorku... nie mogę :( :(

Gość ciezarna z wysokim rachunkiem
owieczko! myc sie i spac!!

No i to jest chyba prawda, że ta kanclerz Niemiec miała dziecko, oddała do adopcji. 20 lat poszła do brygidek NA STUDIA na BIOLOGIĘ. Ale moja matka poszła po dziecko i tyle. I nie miała tych studiów, nie chcieli jej - dostała rodowód wiecie za co - wiadomo. I myśleli że chce dziecko. I wiecie zas jej dali rodowod ale moja matka nie miała rodowodu - to wszystko było inaczej. A ona myslała, że wszystko wie i tyle. I zwiała do tych brygidek w NIEMCZECH - w razie co do Holandii i tyle. I spadła bo nie miała studiów - ta matka chyba chciała jej dać a ona nie chciała. I ona trafiła na prostytutki tam i one ją przygarnęła i też była prostytutką i zaszła - z tym moim bratem, a powiedziała, że z gwałtu - a coś tam takiego. I wszystkie na nią. I słusznie - co ona wyprawia. Tylko on jej pomógł i ... tak cały transport mu poleciał. I ma opinię,że od niego leci transport. A ode mnie? Pewnie też. Co ja mam robić? Stać o tego Niemca z amazon. de czy nie wiecie. Ale numer, nie? Coś strasznego :( No i nie wiedziała o tej mojej matce do końca, dziecko urodziła - zaś poszła i wiecie jedyne co o życiu wiedziała to, że trzeba wziąć kredyt. Te z niej tam lały. A to dziecko - no to mała Abigail i tyle. I jej umarła a się cieszyła bo ruda. A te na nią co to zrobiła - czy ona ochrzciła to dziecko? Jak ją nazwała Angela chyba - Angela? Co to za imie. A ten brat poradził Barbara. Nie mogę. I tylko takie ma dziecko. Ja nie mogę - ja wiedziałam, że my coś ze sobą wspólnego mamy, ale ze dziecko to nie przypuszczałam i tyle. Boże mówię wam - tylko trzeba mieć rozum w życiu nic więcej i tyle. I ja zaraz jak go zobaczyłam to widziałam tego człowieka co go spotkałam jak miałam 22-23 lata. No nic innego. I on był od niego - tak mi mówiło coś - nie bój sie go, on ci nic nie zrobi. No i wiecie mi nie pasowało iść z tej pracy - ile to tych prac. Ale zajechali mnie równo i tyle. No a taka historia jest - on ma dziecko i tyle. W zasadzie ma zobowiązania i nie może się żenić. I matka jego dziecka powiesiła sie przez niego i tyle. No coś tam było nie tak - cały rok do kitu przez niego i tyle. Coś strasznego, nie? I tyle wam napiszę :(

Wiecie on jej chyba wszystkie rachunki płacił, wszystko. I chyba mówiła mu o tej matce mojej, o swojej że chemii się uczy, że na studia chciała na biolę iść do zakonu. Ona mu to mówiła. I teraz powinien stać o mnie o Poniatowskiego jako że brat. I tak miała to dziecko z Poniatowskim i go dawno pieprzy, a wysoko urodzona i powiem wam zrobią z niego Niemca i wyleją go z tej Holandii przez Anglię do USA a PO CO? Bez sensu. Starczą mu włosy Indian i koniec. A ona uciekła matce bo matmy nie miała i myślała, że mojej matce poszło o to samo. A miała stać bo by jej powiedziała, że z gier liczbowych jest matma, bo chciała być matematyczka kiedy w szkole ograli jej matmę. Myślała, ze moja matka to samo wiecie - to nic takiego nie było. Ona dostawała kasę żeby nie stać o bank, a tak chciała pracowac w banku. Ale matmy nie miała. To prawda. Ale nie że poszła do zakonu przez matmę. Nic z tych rzeczy. Choć matma też w szkole tak jak mnie i tyle. I nie miała żadnych szans na bank, a prawo mówili, że nie ma - ona uważała że ma. Ale nie wzięła pod uwagę braci i ich karier a tak jej mówili bo jej nie chcieli, bo chcieli braci i tyle. A ona myślała - bracia do USA. No to ona - i tyle. Kiedy? Nie dostała paszportu. Czemu? I tak sie zaczęła. I miała dzwonić do matki - nie umiała i tyle. Czy ona o nią stała nie? A tamta o tamtą? I tyle :( I jak płacił te rachunki ten mój brat to ona zrozumiała że miała grać i tak dalej. I już była w depresji, ze matmę straciła. Kto ja przyjmnie na matmę, taka opinia, dziecko. I on by jej nawet pomógł wiecie no ale... czyje to jest dziecko? I wystarczyłoby żeby powiedziała, ze ...jego. No kiedy on był Stanisław August Poniatowski i tyle :( No i padła. Dziecko umarło, ona sie powiesiła i tyle :( I tak się zaczęło wszystko - całe prawo w Goethem i wszystko.

Ona się nazywała tak jak ja - i wiecie jak ona sobie żyła? Dwa r w imieniu i jedno r w nazwisku a to nazwisko takie popularne i tyle. I miała 3 r. A Kevin miał jedno r. Bo nie umiał jej dać rady i nie rozumiał czemu. Bo miała 3 r. A on ma jedno na pewno - z nazwiska i tyle. I pasuje do niego to nazwisko. I zobaczcie już miał rodzinę. Bo ona by się hajtnęła z nim. Zupełnie normalny. A nie za ładna i jej nie chciał. Poniatowski i tyle. Patrzcie ile znaczy imię i nazwisko i tyle :( :(

Gość Killerus
Kooorwaa znowu ferdydurke przyszło:-D staram się to czytać ale się nie da I TYLE. Boże dziecko co Ci jest?:-( potrzebna Ci jakaś fachowa pomoc, czekaj chwilkę zawołam tych miłych panów w fartuchach i z kaftanikiem

Co wy wiecie o zyciu :( Ja tylko zastanawiam się ile osób skończyło na ulicy i sie powiesiło przez mojego promotora. Usuwają go i usuwają i usunąć nie moga. Bo on TAKI JEST. Znaczy jaki? I tyle. Co on to narobił, że tak syfi ludziom? Ale "najlepsza" jest Fallon Carington wiecie. Kaj ona się straciła? Dynastia - ci się ograli. Wiecie co sie stało za Fallon Carrington? Ten się powiesił teraz z tego Big Brothera. A wszyscy myślą że za Jade Goody. On sie powiesił za Fallon Carington i tyle. A ten mój brat wiecie - w wieku lat 17 lat uznałby to dziecko tej córki Faustyny niemieckiej, ale ... no wiecie... bo nie była zła. Jedynie, że nie miała matmy. I od niej poszła mu matma. On cały czas miał matmę. I jakie oceny on miał przez to w ostatniej klasie wiecie? STRASZNE. Bo mu miała wiecie powiedzieć , że od niej wszystkim poleciała matma i powiesiło się chyba z pół szkoły, że przez nią matmy nie mieli czy coś tam. Czemu? I tyle. I tego nie rozumiał nikt wiecie. Trochę mieć tam wtyków w Niemczech i bla bla... i wiecie ten brat blondyn, ona ruda i córka też ruda i tyle. I tak se żyła i poleciała jej matma. Myślała, ze z gier liczbowych, ale nie- że chyba grała i przez to. Ja wiem jak jej poleciała matma. I wiecie ona była bez matury i TO MIAŁA POWIEDZIEĆ BRATU. Ona se chciała zdać maturę w klasztorze - to wszystko. Chyba tak. A po co jej matura jak poleciała jej matma. I poszła do brygidek tam se zdać maturę, a pózniej na studia, a nagrane chyba miała wiecie nieżle. I myślała, że gdzieś ją oszukali i tyle. I miała pieniądze i nikomu nie powiedziała nic wiecie. Stąd miała dziecko a ten brat też miał nagrane i płacił. A ona? Też bo to wie. i od tego zera poleciała mu matma i przez to nie miał matury. Nie - nie pasowało mu przyjść na tę maturę i tyle. A coś tam takiego. A dyrektor że W KOŃCU poleciała mu matma. W końcu i tyle. A Jade Goody chyba tez matury nie miała i miała zdawać chyba, może chciała się uczyć, ale też nie i tyle :( Widzicie studia w brygidkach miała tylko moja matka i miała je olać. Mieć ale olać - iść do ogrodnictwa, do kwiaciarni? Już jej poszła - czemu nie wiem - ale poszła. Z zielnika i tyle. Tak leci kwiaciarnia. Bo chyba się śmieją, że mogłabym być w kwiaciarni, ale kwiatki z zielnika poleciały. I jeszcze leją że nie miałam robić i tyle. Ciekawe ilu się powiesiło przez tego mojego promotora. Ja mu dałam radę, a inni? I tyle :(

Wiecie co - no to na uczelni jeden się kropnął , zostawił żonę, dzieci nie mieli i wszystko jest na mnie bo mnie mieli przyjąć. Nie - to jest kłamstwo. Ja tak myślałam - a czemu nie? Ale wiecie co tam sie stało? Jedna miała rodziców powieszonych i on się powiesił z tych rodziców a jest na mnie. Ja tylko chciałam mieć tytuł. Uczyłam czego innego. A studia dzienne doktoranckie miała ta laska z powieszonych rodziców swoje, a on sie powiesił przez publikacje - nie rozumiał, ze ciągle miał pisać jak nie stał o promotora. Bo ja też nie stałam i to trzeba pisać wtedy, ale to nikt nie mówi takich rzeczy. Ja tylko troszeczkę napisałam - żeby mnie nie wywalili, ale bez sensu i tyle. Ciągle trzebaby pisać. I wiecie jaki on jest - to tu wszystko rodzina, rodzina a tu rodzice się powiesili i on z tą laską publikuje wiecie - bez sensu. No to miał ją wywalić. Moi rodzice nie powiesili się przeze mnie i tyle. I no czemu tak. No jakieś kryteria i tyle. Jak tak patrzę na tych Niemców - nie, nie, nie. I teraz wiecie - ten co się kropnął na amazon.de - on samobójstwo, ojciec samobójstwo, matka zabita i ten jego kumpel , który za to odpowiada na mnie. I gdyby nie Pamela Sue Martin, którą zawsze lubiłam to mógłby wiecie mnie zabić. Ale jest ograny tą aktrorką i nie umie. Co się tam stało? Kto wie? I tyle. Bo czemu mój brat. Temu. Miała mu powiedzieć ta laska co jest grane. Ale 27 lat miała, ten 17 i to tak się dobrali wiecie. Bo wszyscy że ja jestem starsza - ale to i tak nie najgorzej i tyle. I wiecie ten mój - jedynie że była ruda... a reszty w ogóle nie było. Bo jak on myśli? Włosami. Jak ona mogła tak go potraktować? W końcu był tym Poniatowskim czy nie. I ma nagrane i teraz z tych pieniędzy matma leci. I ponieważ on nie wiedział jak się nazywa to w zasadzie wiecie - konto na pół i koniec, robimy imprezę i nie robimy nic. Następne konto? Pamela Sue Martin, następne ... i tak dalej i tak dalej... i w sumie nie musimy robić już do końca robić nic - życia oczywiście. Boni i Clyde i tyle. Nic nie musimy robić - dzieci też. Ja mam 2 porwanych, on ma 1 umarłe bez chrztu. to najważniejsze i tyle. Ja nie mogę - tak to powinno wyglądac? A słuchajcie gdzie stracił sie Blake Carrington? Czy on jeszcze żyje? :(

Wiecie jak te kurwy spławiły tę córkę kanclerz Niemiec? PUSZKINEM. A to z mojego brata i lały że jeszcze do I komuni poszedł. Nie poszedł - poszedł mówiły. Tak im pasowało. Nie poszedł - poszedł, poszedł. Nie poszedł - on miał I komunię inaczej i tyle. Bo pasowało im że był u komuni. I widzicie z takiego czegoś nic. Opłatek mu spadł, Pana Jezusa widział - nic. Dopiero teraz ma Ewangelie i może sobie siąść na tyłek, że już ma chyba ło 16 letnie dziecko by miał. Bo tak mu pasuje ta Iwonka sie dowiem z tym 14 letnim. Bo ma swoje takie i tyle. Z liceum. Z 27 latką i tyle. No to teraz z 43 lata by miała. I tyle. Ale nie przeżyła, nie dożyła i tyle. I wiecie teraz juz wszystko mi pasuje i taka jedna DAREMNA koleżanka też. Ona nie rozumie jaki ten mój promotor jest straszny. A po co tam poszłam? Ale patrzcie ja jej wymyśliłam ten doktorat. I ona po tylu latach dalej bez obrony i mnie wyrzuca. Ale głupia. Bo czemu nie chce z nią trzymac i ekolog. A po co mi to? Ja trzymam z bratobójczynią z którą mieszkałam i tyle. W końcu...robiła karierę i koniec. Jakoś wygląda w tej Anglii - a te jej bardzo pomogły. I co wiecie tak zwalają wszystko na mnie. Ja po prostu nie miałam pracy, a gdybym była chytrzejsza w ogóle bym nie stała o doktorat chociaz... pasowało rok posiuchtać chociaż... i to takie wszystko wiecie. I tyle. Rano coś napiszę. Ide spać dziś. I tyle :(

Wiecie co ja im sie wszystkim nie dam bo oni sie śmieją z tej laski co miała dziecko z moim bratem i tyle. Beznadzieja i tyle :( Jak ona bez sensu trzymała to cos strasznego i tyle :( I tylko maturę chciała w tych brygidkach, a wszystkie stwierdziły - następna po studia, zaś to samo. No a przecież dziecko matka urodziła. A nie? I tyle. I wyrzuciły ja na bruk i tyle. Żeby nie było, że brygidki nie wyrzucają na bruk. Bo przyszła po studia, a mówiła, że po maturę. I co ona miała zrobić? Ani grosza i wyjechała do Holandii. Tam zaczęła grać, wygrywać. Za imie i nazwisko i on ma nagrane ten brat też - wszystko od niej. Przez to TAK może o nią stać i o dziecko też. No nie żyją takie rzeczy się zdarzaja i już nie powinien myśleć o swojej rodzinie. Ale będzie ją miał i tyle. Żeby nie było mu żal. Z kimś tam, kiedyś i tyle. I on powinien chyba mieć dostęp do tego konta bo Niemcy ich zajeżdżają tym kontem a te pieniądze w Anglii i zajechana jest Holandia. Bo by chciał te pieniądze i nie wiedzą na co. A najlepiej z tych pieniędzy 10 euro dać do Polski i zajechane są i NIemcy i Anglia i Holandia. Niezłe, nie? Jedna osoba. Która się powiesiła za CHRZEST DZIECKA. Za nieochrzczone dziecko i tyle. Jak to dziecko nie pójdzie do piekła to tylko dzięki mnie i tyle.

Gość OWCA IDZ SPAC LASKA
NIE SPISZ DZIECKO?

Gość owca rozpierdalasz mnie
owca lep mnie przez ciebie napierdala oszolomie jeden

NO ja już nie śpię, ale wiecie... jaki ja mam humor. Już wszystko rozumiem. O tym bracie i o tej córce tej pierdolniętej kanclerz Niemiec. Bo to jest najważniejsze. I WSZYSTKO NA MNIE, no ale... bo umarło jej dziecko. Ale czemu ona go nie leczyła? Eee tam - matematyka, matematyka - nie wiadomo po co i na co i póżniej trupy wiecie. A ten mój brat - on się POCZUWAĆ do tego dziecka. To dziecko miało być jego i z tego dziecka miał się hajtnąć i stać O TO DZIECKO. No ale ta matka - jaka ona była? W SUMIE - profesor uniwersytetu na ulicy i tyle. przez brygidki i ich popierdolony rodowód i tyle. No to ja sobie o to będę stała bo wiecie - jeszcze by wyglądały te kurwy - w sumie rzeczywiście miała to dziecko ochrzcić no ale... Poniatowski też nie był ochrzczony, czym ona sie trudniła. No to inne imię - co to dziecko miało robić- przecież następna kurwa i dlatego takie imię żeby tak nie skończyła i tyle. A rodowód dały jej te brygidki za te wygolone włosy łonowe ... od osoby CHOREJ PSYCHICZNIEJ. Bo rodowód biblijny - co to znaczy wiecie? To znaczy, ze i od ososby potępionej. A np. jakby ktoś dostał od BARABASZA rodowód. Albo od Kaina. Bez sensu. I chyba wiecie było tak, że ona nie chciała w ogóle rodowodu tylko matura - matka kajś na uczelni, to po studia przyszła. Nie matura i by poszła. Nie chciała rodowodu - tam pasowała jej matura, żeby sie pozbyć matki. Na studia chyba chciała wyjechać do Anglii i USA i matura i by o nie stała, a tak? Najlepiej by zmieniła imie i nazwisko i koniec. Bo ja w szkole wykończyli przez matkę tylko nie wiedziała jak i kiedy. Może sama się wykończyła - matury nie miała i koniec. I ta matka na nią i się bali jej dać tej matury. Ona mówiła bardzo dobrze po angielsku - i tak jej chodziło o maturę z matmy. Podobno jakaś super uczennica bez matury i tyle. No ale matka wysoko i wiecie zamiast jej PRAWDĘ powiedzieć to jej dały rodowód NA MATKĘ. I tę matkę spławiły, ale ją doprowadziły do końca na ulicy, dziecka z PONIATOWSKIM i tyle. Bo ona poszła do tych prostytutek, ale nie miała tam szans - dalej na nią i przegrywała. I tego nie rozumiały ona. Matma by im się przydała. Żadna matmy nie miała. No ale nie umiały się pozbyć tych brygidek żeby maturę miała w Holandii i tyle. I wiecie ona je zajeżdżała tymi włosami łonowymi i w końcu one chciały się jej pozbyć i powiedziały - wiesz co działa na brygidki? PONIATOWSKI - zrób se z nim dziecko i możesz od nas odejść. I ten brat mój to był ich Poniatowski. Jak dziecko to z Poniatowskim bo rokuje - i tam jej tłumaczyły, że chodzi do super szkoły i wiecie tak mówiły o tym dziecku, ale ten dyrektor też am chodził do nich jego i to z takiej szkoły i tyle. Przeciez po studiach nawet by matmy mogła uczyć. I w tej Holandii miała tę matmę, ale np. w Niemczech nie - tak nie miała matmy i matury - po co jej matura jak jakie studia? Tylko matma. I wiecie zamiast iść do dyrektora to poleciała na wygląd i wiecie one ją ogłupiły HISTORIĄ - wysokie ksywki tam miały. I z tego Poniatowskiego zgłupiała i zrobiła se z nim dziecko i tyle. No i wiecie - on się nie przyznaje do tego dziecka - jeszcze z taką i tyle. Acha i ona miała ten rodowód i to wiecie nie wiedziała od kogo, a one matkę spławiły i ona do dziś nie wie co się tam stało że wyjechała ta córka do Holandii i sie straciła. I tyle. I nikt do dziś nie rozumie co sie stało. I dlatego pasowało otworzyć granicę z Polską - bo to wszystko przez Polskę. I ona do dziś nie wie ta cała kanclerz co po tych brygidkach stało się z ta córką - ona uważa, że na lewo załatwiła sobie paszport i w USA zmieniła nazwisko, ma rodzinę. Niech jej będzie. I wszystkim wmawia, że specjalnie na tę maturę nie poszła bo chciała może iść do brygidek. A sama ją zajechała. Bo czy ona jest miła - jak RYBA PIŁA i tyle. Ona chyba w ciąży piła i ją zajechała tak i tyle. I dlatego jej ta matmę zajechała i tyle. A ta matka czemu nie jest matematyczką to sobie sami odpowiedzcie. TO SAMO co matka mojej matki. Na koniec chyba zaczęła pić i się powiesiła za tym dzieckiem i tyle - ta jej córka. A te wiecie dochodzą co tam się stało i tyle. No cóz... a ja to już nie obchodzę nikogo. A ze mnie się śmieją. Z tego brata też. A ten czemu nie ma matury? Ja wam powiem czemu. Jak ten ojciec sie stracił to oceny zaczęły być właściwe - 3,3,3, 4, 5, 2,3,2,2, 2 i ...popsuli mu świadectwo wyobraźcie sobie. I nie przyszedł na maturę. Bo co to wszystko jest warte? Przecież uczył się tak samo i co to za oceny. I dlatego sie wyniósł i tak dalej... kto tam wiedział, że on ma dziecko. Bo by mu te oceny dawali dalej. No czy jego to nie wiedział wiecie, ale był w szpitalu i tej babce pomógł i to widzicie nie byle komu i tyle. A w szpitalu lali - Poniatowski przyszedł. I wiecie - to wszystko byłoby śmieszne, ale to jest straszne bo czemu to się tak stało? Ano temu że ta polska cudowna gwiazda jego matka zaczęła karierę od HOLANDII wyobrażcie sobie żeby nie poszedł jej rodowód. I to wiedzieli w USA i tez nic nie powiedzieli bo ona by studia miała na PWST. A tak ma studia na PWST i wszystkich pieprzy i prawidłowo no ale... ona sobie tam pojechała podpisawszy w Polsce cyrograf. Ona go miała podpisać w Holandii. Bo wiecie - na studia w Polsce bo z Holandii nawet coś w telewizji jej pasowało i przez to jej dali tego ojca tego mojego brata, żeby jej zrobił mikrofon. A on - jakaś z Holandii - a to sobie z nią zrobię dziecko dla kasy. No i tak się począł Poniatowski. Bo on se robił dziecko, a ona uważała, zeby nie zajść i tyle. No i zaszła. I to dziecko jest jakby jego, nie jej. Ona się wnerwiła, ze on jej zrobił dziecko i tyle. I on ja ograł i jak ona zaszła? Ona tego nie rozumiała. Tak ją ograł że zaszła no ale i tyle :( A ten mój brat to miał sie zająć tym kontem tej córki kanclerz i nie chciały mu dać tego konta i wzięly i myślały że pieniądze będą ich bo przeszukały jej mieszkanie i wszystko jak ja... zeżrą. A pogrzeb? A po co pogrzeb. Pogrzeb w Holandii - chyba sama trumna. I ją zeżarły i powinna kasa pasować. Dziecka i tak nie ma bo by było na dziecko. No to one się podzielą. Poniatowski nie dostanie nic. Miał jej tego dziecka nie robić i tyle. No ale... taka była. I kombinowały i ja zjadły wiecie. I nic nie dostały. I pożniej mowiły, że to chyba to się stało, zeby Poniatowski mógł dalej wygrywać. Przez to już był koniec. Niczyja wina i tyle. No ale :(

Gość ginekolog kafeteryjny
owca miej litość lec do jani,ona na pewno Cię wysłucha a nam daj spokój

Wiecie co - one zrobiły tylko 1 błąd - mówiły na tego brata Dyrektor i Poniatowski. I ona W OGÓLE o niego nie stała. Acha czyli z tych brygidek poszła do kurew się zapytać żeby tak mieć maturę BO TAK PASOWAŁO wiecie. W Holandii. No przecież jakieś wykształcenie też muszą mieć. Bo czy warto się zadawać z prostytutkami? No właśnie tak warto. I one jej to dziecko zabiły i tyle. A było tak, że ona chciała iść do dyrektora - ale wiecie - no to musiałaby być szmatą i tyle. I sie szmacić z nim... chociaż wiecie - do tego momentu jeszcze niczego nie musiała i tyle. No i one mówiły na niego albo Dyrektor - ale wiedziały o co chodzi, ale ona nie wiedziała. I one mówiły - wiesz co zrób se dziecko z dyrektorem. Z dyrektorem? I tak się wykończyła. No i żle zrobiła bo tam żadna nie miała matury. Po maturze na ulicy? Ona jest jebnięta i tyle. A dziś nawet maturę mają. Bo się dowiecie że na magazynie mają matury, a na ulicy też. I rodowody mogły mieć tak jak na magazynie. I teraz przez kogo powiesił sie właściciel amazon.de. - co to za jakieś NĘDZNE pieniądze na tym koncie? On się powiesił przez Iwonkę i przez urząd podatkowy w Holandii - czy taki urząd co oddaje te pieniądze. Część mi chyba oddali 200 euro żebym MOGŁA BYĆ, zebym sie cieszyła. Cieszę sie, ale to nie jest uczciwe wiecie. I tyle. Tam powinnam mieć z 500 ja myślę, ale mam tyle, zeby Iwonka miała nade mną kontrolę. A FIRMA? I wiecie ja w sumie powinnam napisać na amazon.de że zaraz idę na policję i tyle. ALE KTÓRĄ? oni na mnie i smiech na sali. Rodzina Iwonki zginęła w wypadku sie dowiem, a jeśli dzieją się takie rzeczy to przez dzieci - jakie dzieci? tam były dzieci. te dzieci są moje i tyle. Dziecka córki kanclerz nie wezmę, ale te tak - bo to zamordowanej przez Iwonkę kierowniczki poczty to mogę z nich uczyć matmy i porobić z nich matematyków - co mi wyjdzie to mi wyjdzie - żreć tak co będą miały. Bo wszyscy na nią - jak to dostała pracę na poczcie bez matmy i tyle. I mnie z tego wszystkiego pasowała praca na poczcie wiecie, ale nikt nie rozumiał skąd bo matmy nie miałam i tyle. Bo miałabym matmę i mogłabym pracowac na poczcie. Ja matmę miałam BEZ SZKOŁy - z państwa miałam matmę i zostałam zajechana w tym pięknym zerstwie wiejskim gdzie mieszkam. Przez to mam w zadku wiecie i pocztę i szkołę, wyjazd i koniec. I dziecko Poniatowskiego bo nic z matmą wspólnego. Marynarz. Dziewczynka? Filolog angielski i koniec. Ania Shirley. No i że ruda to ją zabiły i tyle. A ona nie wiem ruda? Nie pasuje - jakaś tam. I wiecie - ona i tak by tej matury bo przez to sie powiesiła bo jak o tym się ktoś dowie to nigdy nie zrobi tej matury i tyle. Ale to dziecko? Przecież to był aniołek, co to? Do piekła? Co one mówią? Tak mówi Poniatowski - jej mówiły - Poniatowski? On miał być księdzem - to sie zna na takich rzeczach. Powiedział - nieochrzczone - do piekła i tyle. I wiecie on o nią stoi, ale niekoniecznie musi bo Poniatowski miał być księdzem PAPIEŻEM i tyle. I ten mój brat miał mieć ksywkę PAPIEŻ - nie umiały wymyślić i on sam ją powiesił. Bo by mu to konto dały,ale... nie pasowało. I zaczał nad tym myśleć - otwarłyby to konto - wszyscy by wygrywały. Kiedy one to dziecko zabiły bo było rude. Jesli mu przeszkadzało rude dziecko to niech o nie nie stoi, ale tak to powinien i tyle. I ma żonę i dziecko i jest normalny i rodowód na magazyn i moze być. Bo wiecie ta Figura od razu do USA i po takim numerze zostawałaby jej samobójstwo. A tak? I tyle.A tak była w Holandii wprzódy i wielka gwiazda i do dziś jej Niemcy pasują widzicie - nieżle. I zrobiła tylko jeden błąd - nie postawiła na Belgię bo tak MIAŁABY dobrze i Niemcy i Francję a tak to takie dziwne. Skandynawia jej pasuje - takie dziwne to, ale może być. Przez ten cały skandal powie. A cyrograf? Wszystko się zaczęło od cyrografu. Ona miała matury nie mieć i tyle. I gdyby w USA były inne czasy to by ją wysłali na ulicę z tą maturą bo dziwki też mają maturę. A w Holandii tez bo nie wiedzieli co za jedna, ale tam jeszcze sie zachowywała a w tym USA. Tam się miała zachowywać a w Holandii. No ale tak to jest jak sobie nie radzisz w zyciu bez cyrografu i tyle :(

Gość ginekolog kafeteryjny
JANIA ! Czy słyszysz mój pełen rozpaczy krzyk? Rzuc w cholere te kury i chomiki i zajmij się owcą!

Gość pupolina
Ta osoba ma chyba cos z głową bo pisze bez ładu i składu :O

Oto moja najnowsza ksywka - nie jestem jej warta, ale nie moge sie nazwać Blake Carrington Drugi. A czy kobieta może nazywać się Blake? Kaj sie stracił Blake i tyle. I co nie mam racji? Kto tam pracuje w tym urzędzie podatkowym Holandii. I mogę być, ale w Niemczech bo uratowałam życie Niemcowi bo by się musiał powiesić jak jego kolega przez... urząd podatkowy w Holandii. Wiecie - dlatego jadę tym właścicielem i tyle. No ale co ja mogę, ze Iwonka kłamała. Naprawdę uważacie, że tak by było gdyby powiedziała, że pracuje w planingu? Nie - kierowcą jest. Tam kłamią kto co robi. Przez to mnie zrobiły PO STUDIACH. No anglistką mogłam być sie dowiem - ale Szekspira nie miałam. A w ogóle to powinnam uczyć matmy bo TAKA JESTEM. A biola była przez matmę - przez to biolog i tyle. Bo wiecie tak naprawdę to mnie się nawet nie chciało uczyć tej bioli bo przecież bym papiery poroznosiła, cierpiała z tego powodu. Poszłam od razu uczyć anglika i uczyć sie biologii. Bo biologię lubiłam, ale uczyć? Po co. Matma to ma sens dla mnie, a to? I wiecie - to nie jest moja wina, że on się kropnął. Od niego mam biznesy i go nie dam. ten drugi nie moze sie z tym pogodzić - ale on całe życie go oszukiwał. On mu powie - dziwki lepsze niż taki kumpel i tyle. I całe Niemcy by mną zajechał. Tak mnie nienawidzi. A to tylko miesiąc był. Dlatego mogę jechać do Holandii, a co z tą Iwonką. I wiecie - wiedziałyby w urzędzie że Iwonka i by ją wyrzuciły bo leci Francją i to jest tam Iwą i tyle. Przez ą. I ja normalnie zwrot powinnam mieć i wszystko,ale nie. Czemu? I wiecie dlatego jadę od sióstr bo zabije ona tych rodziców - bo tak pasuje po Niemcu. Bo przecież ona miała rozwód a on? Rozwód mam ograny, ale zabije tego Niemca to nie przeze mnie. Bo ona zaczęła zabijać przez rozwód, a dzieci to miała gdzieś i tyle. I ja jej się nigdy nie dam, niech na to nie liczy i koniec. I temu bratu też - to jest jej facet. Napisałam - on zrobił dziecko prostytutce - to dziecko jest zabite, matka sie powiesiła. Takiego chłopaka mają i tyle. I wiecie - mnie niczego nie zarzucicie w tej pracy. Jedno niegodne zachowanie I PRAWIDŁOWO bo jeden szwindel - ja powinnam być na dniówkach, on powinien być wyrzucony z tej pracy ten brat to teraz ma rodowód na magazyn i tyle. I to była taka znajomść, że ten pan CHYBA ma dziecko z prostytutką. I mnie tak nie zrobicie bo takiego DZIWADŁA nie wiedziałam. Ale widział tego Pana Jezusa i ten opłatek mu spadł. I ja tylko wiedziałam od tego człowieka co go widziałam kiedyś, że on mi nic nie zrobi. tylko tyle. A pózniej dalej. A co wiedziała ta iwonka? A ten drugi w Niemczech? Bo ona jest już psychiczna. Amazon.de - jedynie że nie państwo i tyle. Bo jak ja jadę - państwami. Jedynie tyle jestem po stronie Niemca co mi poleciał od niego transport, że to jest PRAWIE PAŃSTWO bo można tam lecieć państwami i praca jest. Ale to panstwo nie jest i nie ma na to szans. Ale tak nie lecą i Iwonka się może powiesić tak jak po swoim rozwodzie. Czemu ona sie rozwiodła. Bo ginekolog ożenił sie na kasę. I ona nie dostała pracy w banku. Dlatego wiecie to wygląda tak dziwacznie. A ona zaszła - nie dostała pracy w banku, ale zaszła. I poroniła. I się zrobiła straszna, ale tego nie wiedział bo tym bardziej by sie rozwiódł bo PODOBNO miała dostać pracę w banku po wydaniu, a tu nic i tyle. I to zawaliła rodzina - mieli jej bank wybić z głowy bo matmy nie miała i temu jej nie chcieli. No to miała mieć matmę bo cały bank by zajechała. I ona miała mieć matmę z państwa i ma się dowiem i w Holandii moze być w banku i jej nie dadzą. No nie za bardzo i tyle. A jak ma wiecie to i tak żle bo może i ma, ale żle i kiedy do tego banku pójdzie? Ile lat ona pracuje w tej firmie? Bądzcie normalni. Ona może teraz iść do sklepu i to wszystko. Jak ja. W Holandii mogę iść do sklepu za I firmę. Ale nie pójdę. I durnego brata. On nie jest durny. On jest winą kościoła. Bo oni myśleli, że on jest dzieckiem brygidki - a to się nie popsuje, to księdzem go zrobią i tyle. A to nie będziesz służył, to do seminarium pójdziesz. I mieli mu to powiedzieć i by tym księdzem był. a tak? Co oni mu zrobili? ale do I komuni to miał iść. Nie bo go nie chcieli na ministranta. I tyle miała mu matka wytłumaczyć, ze ma do tej komuni iść. Ale tym ministrantem i tak by nie był bo chciał słuzyć do mszy. I miała mu wytłumaczyć, ze to jest ważniejsze niż służba w czasie mszy i tyle. I koniec. No ale cóz... taka pobożna i święta , że też nie umiała. I dlatego do dziś mu pasuje kościół. A ocalał dzięki temu, że nie wołały na niego papież bo potępienie wieczne, a tak z ksywek Poniatowski i dyrektor się ratuje i tyle. No ten ojciec też przesadził no ale... i tyle. No i wiecie tę kobietę i dziecko musi brać pod uwagę, a resztę może olać, te całe kurwy też - te ją potraktowały. I stąd on nie poszedł na maturę bo nie rozumiał , ze ona przyszła do nich po maturę na którą miała ZERO szans. No jkaj to polazła. Ale co było robić? No było co robić - inne zakony i tyle. Może miała iść do katolickiej szkoły? No coś miała dalej robić a na pewno nie żyć moją matką a także wydarzeniami , o których do końca nie wiedziała czy to była prawda. I w końcu sie powiesiła i tak samo skończyła. I o tym wiedziała, a o mnie nie. Albo i wiedziała, ale się tym nie przejęła i tyle. A ja wiecie na uczelni jestem zajechana przez koleżankę samobójczynię w Anglii, ale jeszcze bardziej przez taką z paszportem USA na pewno. Wiecie ja miałam dostać ten pass w wieku lat 10. bez włosów Indian on w ogóle sensu nie ma. jej pasował. Tak chyba była w Wielkiej Brytani i kto wie czego chciała od tej co z nią mieszkałam i ze sobą skończyła. Może chciała żeby była lesbą? Kto wie. Pózniej wyszła za mąż , dzieci roniła wiecie - 2 dzieci chyba ma, dwoje chyba nie i tyle. Takie bez sensu wszystko i tak wszystko na mnie - ja tam żadnego dziecka nie poroniłam i tyle. A poronienie jest straszne. To przez to na mnie wyszło i mnie się to przestało wszystko podobać i tyle. I ja chyba jestem też zajechana jej paszportem USA tak chyba jedzie w Polsce bo co ona wyprawiała na tych studiach to sie opisać nie da. Ludzie są nią pozajeżdżani, ona miała do USA wyjechać i to pasuje - czyli pass ma. Ale pracy stałej by nie dostała i tak i tyle. A ja sie do niej nie przyznaję bo gdyby nie ona to ta koleżanka poszłaby ze mną na zoologię i by dziś żyła jakby była po zoologii, a tak jeszcze mnie wciągnęła właśnie tym Wiedźminem w ochronę przyrody bo ja coś kojarzę, że ona coś mówiła, ale tego nie doceniłam. Ale wiecie ja miałam swoją wizję. Jednakże gdyby nie ona to jestem na ekologii i mam stała pracę w szkole, a z tego promotora nie ma stałej pracy, powiesił się jeden taki bez publikacji - wszyscy się bali z nim pisać wiecie i sie powiesił, a on sobie pisze na niego chyba z taką co ma rodziców powieszonych. No i wiecie - co to z takiego promotora. Bo jak ja mogłam nie skończyć tego doktoratu za powieszonego profesora. Z takich historii. I powiem że stałej pracy w szkole nie dostałam za uczelnię i nigdy jej nie miałam - nie będę kompromitowac kuratorium wiecie bo mi za to nie płacą. Bo by mi musieli płacić za to. Ale historia, nie? I słuchajcie ta Merkel powiedziała że dla córki robi, poświęca się , może sie odezwie wiecie - takie rzeczy, jak pójdzie. No albo samobójstwo po cichu i tyle. No ona myśli że ona jest w USA. I ona miała iść wiecie do wrózki. Jak przyjedzie do Polski z jakąś wizytą dyplomatyczną to dajcie ją do WRÓZKI wiecie żeby jej powiedziała, gdzie jest jej córka wiecie. Gdzie ona może byc? Bo ona myśli, że może nawet w Polsce jest. Ale co ona tam moze robić i tyle. I wiecie - kto wie czy na mnie tak za tą granicą za powieszonego doktorat nauk przyrodniczych - że uczniowie mi się wieszają bo wiecie - no musi to mieć jakieś uzasadnienie, ale powiem wam tak. Dobra - Pamela Sue Martin to za wysoko dla tych dekli tam. Ale kaj sie stracił Blake Carrington to powinny te baby tam w tej Holandii wiedzieć z Polski na tych taśmach, a jak nie - to niech nie mieszkają. Albo kaj się straciła córka Merkel? Bo wiecie - Iwonka się straciła sie dowiem - może jest w USA adoptować drugie dziecko bo tak jej pasuje PO MNIE. Adopcja dziecka w USA i stanie o nie na odległość i tyle :( Bo tak to wygląda i tyle. Skoro ma faceta Holendra to drugie dziecko i tyle. Ale z kim? Wcale nie powiedziane że z nim. Ale drugie dziecko jej pasuje. Z kim? Nie wiadomo. Może i ze sztucznego zapłodnienia i tyle. ps. jak wam sie podoba moja ksywka?