Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dziecko z prostytutką...

Polecane posty

Wiecie - jak ten mój brat miał iśc z tą babcia powieszoną na krowim łancuchu w gabinecie dyrektora to ja pojęcia nie mam. nie pasowało. Pasowało - za to się go pozbyc i tyle bo wszystko przez niego i tyle. No i mu nie powiedzieli bo by im zwiał, a taki fajny w sumie mógł być. Wtedy tak a dalej? Z kim on mógł być zrobiony... :( ci rodzice mieli się go pozbyć wtedy, rozwieść i wrócić do pracy. TYLE IM ZOSTAWAŁo, a tak? jest jak jest. I może być wiecie bo nic mu się w życiu nie udało - nawet matury nie ma. Ale takie życie jak moje to woli swoje. też prawda. Tyle warta ta Polska - dlatego siostry bo to bez sensu. Kredyt musi być - na życie i tyle. Ale może być bez tej matury - bo z maturą go nie chce nawet widzieć. Za wysoko. Bez matury z powieszoną babcią może być. Bo o co mi w sumie chodzi. Zabił babcię. Powiesił babcię na krowim łańcuchu i może być. Bo co taką tajemnicę zrobili z samego życia? I jest że nie tylko moja matka sie powiesiła na krowim łańcuchu. Dużo ludzi. On też tak skończy mi powie , żeby nie było , że ON zajechał Holandię. Bo on Holandii nie zajeżdża i tyle. I tez ma rację, ale niech tak nie kończy bo własnie ta matka zajedzie tę Holandię. Przez to żyje wiecie. I ma na mnie oczy kruka Tomasza Morusa bo o nim ani słyszeć nie chcę. A nie mam racji? :( Ale stoję o niego - co jeszcze mogę zrobić z taką biografią? Wejść mu do tyłka. A tu rozczarowanie że na uczelnię nie chcę isć- a co ja mam żreć? Ksiązki z matmy? A da się? :( Albo włosy Indian? Jeszcze mi zostaje kraść. Bo zabijać nie. Bo zobaczcie jakie dobre były faraony - nikogo nie zabijali. Te brytyjskie. I dlatego mogli być. A Zydzi? Żydzi się wieszali bo nie mieli matmy przez zwierzęta. Na początku. A póżniej z wielu powodów i tyle. I wiecie oni sie wieszali bo nie mogli pływać - to jest bardzo skomplikowane w tym Londynie - pływać to juz na końcu. to jest bardzo skomplikowane, ale tego nie napiszę bo to szkoda łez na te szkoły, szkoda łez... a na tych moich braci też... małżeństwo na miesiac i rozwód - to lepszy konkubinat, nie? Trwały związek.

Wiecie po co Figura podpisała cyrograf? Żeby ZDAĆ MATURĘ. po to. I koniec i coś w życiu osiągnąć. Bo nie miała matmy, nie pasowała jej matura...nieżle nie? I on przez nią nie ma tej matury i przez ten cyrograf, że nigdy nie żałowała że go podpisała bo to tylko papier a rodowód? I tyle. Tylko tak nie zniszczy rodowodu i coś osiągnie. No i w USA , wykop, do sklepu. A ona pojechała do Holandii zobaczyć czy tam wiedzą co to jest cyrograf. Nie wiedzieli. To dalej? Po prostu nikt jej nie chciał w tej Holandii i tyle. A skąd miała forsę? Z gier liczbowych - wygrywała w totka wiecie i miała. Za nazwisko i tyle. No i on widzicie - zda mature ten GIGANT i pozbywa się tej matki Polki i tyle. Ale on zda tę maturę. To mój brat w Polsce a on. Cos strasznego. Ale może zda - pomodlę się o to, żeby zdał bo tak będzie na magazynie z matury, a tak? Bez sensu i tyle. Powinien mieć maturę i może być. A reszta bez znaczenia. Bo nie chce rodowodu na pewno. No to maturka mu zostaje i WTEDY uprawnienia jakieś i pasuje. A tak? Tyle lat pózniej mi powie... ale będzie musiał coś robić. Ochrzcić by się tez mógl no ale... :( I wszystko przez samobójstwo babci. Ani chybi :( ps. papież ktoś powie - nie faraon. Nie - faraon to jest. Papież to by se za dużo myślał. Papiez, papież się dowiem - niejeden był gorszy. A lepszy też moja odpowiedz. Faraoni też byli różni a to jest CHEOPS. I tyle.

Już wiem jak on sie nazywa NAPRAWDĘ ten brat wiecie - CHEOPS. Po prostu CHEOPS. 🌼 :( ps. Cheops i NIELUDZKA KANALIA - oto imiona moich braci. A wasi jak sie nazywają? A w Polsce to BELZEBUB i tyle :( I Zdrajca :( Bo ogrywam go Tomaszem Morusem - zeby nie było, że o niego stoję. Jak on o mnie. :(

Tego w Polsce ogrywam ODRĄBANĄ GŁOWĄ TOMASZA MORUSA a reszta niech sobie robi co chce wiecie. Zwłaszcza Cheops. Dopóki mu łeba nie urwą. A temu tu też - za dużo se myśli i tyle. Żeby nie było na mnie - Tomaszem Morusem się go NA ZAWSZE pozbywam. I tyle :( No to co wiecie o Cheopsie? Budował piramidę , nie? I wybudował. ps. ale tę matkę to ma - poszedłby ten Cheops na grób babci i by miał matmę a tak? Pływać chciał, ale gdzie... jak? Bez sensu. Już się mógł powiesić poraz pierwszy. Wszystko przez niego :(

:( :( :(

Szkoda, że tu takie puchy... Ale miałam racje widzicie- wreszcie się pozbyłam tego gościa, który mi nie dawał spokoju rok temu. Tak nie pozbyłabym się go nigdy. Jak ...syna Poniatowskiego. A to był przypadek - dziecko z prostytutką i BABCIA powieszona na krowim łańcuchu za wybór pomiędzy powołaniem nauczycielskim a matmą. I kto wygrywa? MATMA. I słuchajcie jaką ja miałam rację, ze tam siedziałam - jeszcze doktor nauk przyrodniczych powiesił się NIBY przeze mnie - on się powiesił nie przeze mnie, ale by mi nie dał rady i tyle. I wiecie Cheops, faraon - tak na mnie wołają - może być i Matt Damon - czymu nie (wymowa dimon) - ale PONIATOWSKI? DYREKTOR? to są ksywy szmacisk i tyle. To miał być słuchajcie Matt DIMON albo DAMIAN z egzorcysty i tyle. Ale miałam rację. A ta babcia - słuchajcie zakopali pogrzeb się odbył i nikt na nią na nią nawet nie ... i tak dalej. Spojrzał się dowiem bo to była Dąbrowska Maria - lesba i tyle. Nie - ta matka tego Matta zrobiła z niej Dąbrowską, że języki najważniejsze. A ta takie coś - to był zemsta i mieli ją docenić i o nią stać. Oni jej całe życie przekreślili. Całe życie uczyła tej matmy - a z tej synowej zrobiła Marię Dąbrowską, a ona z niej i tyle. I nazwajem dwie Czeszki się dowiem sie wykończyły, a ten ojciec dostał szoku i miał się matką przejąć i się wynieść i to jest WSZYSTKO CO CZASEM TRZEBA ZROBIC. Nie - on im wszystkim dowali. No wiecie... i tak sie zaczęło. A do Anglii mają blisko i się pewnego dnia skończyło strasznie. Przecież dom można kupić w całej Holandii , codziennie nie trzeba się mijać w nienawiści , nie? Takie rzeczy. I tak to właśnie spotkałam Matta Damona wiecie. Ale i tak miałam rację bo wiecie gdybym rozumiała cały układ. Ale uważałam - pochodzę se na nocki wiecie i do Niemiec będę pisać, że mnie nie szanują, że stara jestem, ale może by się coś znalazło i tyle. I kto wie wiecie? A tak? Nic z tego :( A wam jak leci? Lepiej - gorzej? I zobaczcie jak to widać że doktor nauk przyordniczych kropnął się przez paszport USA - miał matmę se cenić i by co żreć miał. A tak? I tyle. I koniec - a wszyscy na mnie? Za co? I tyle :(

Powiem wam jeszcze niektórzy ludzie sa STRASZNI - wszystko, naprawdę wszystko na co może liczyc ten brat to litość Boga nad sobą, żeby tym Szekspirem był bo wiecie - taka babcia - nikomu matmy nie zajechała, strasznie się powiesiła - taki dobry człowiek i on wybrał tę matkę wiecie niż tę babcię no to koleś stój o holenderek. Nie - on stoi o matmę. Bo o co on stoi ten Damon? O matmę. Ale zobaczcie jak ja stoję, a jak on. On WSZYSTKO NA CO MOŻE LICZYC wiecie to maturka ustna i psemna z matematyki i to jest WSZYSTKO. I stała praca i dziecko W KONKUBINACIE z jakąś CZARNĄ - on chyba widzi jaki ja mam kolor skóry na przykład a prostytutki także. I tyle. Za dziecko, które było jego i do dziś nie zajarzył i tak dalej. O babci na początku nie wiedział, póżniej się domyślił. Olał bo będzie filolog. To się miał tak nie rządzić wiecie i tyle. A poza tym jak oni sobie to wyobrażali? Że co, że człowiek sie wiesza i wszystko gra? I to jest takie hop siup, tak? No wiecie co... i tyle :( Ja mu rządzić nie będę się dowiem. A ON MI TEŻ. I te szmaty holenderskie niech spadają od Poniatowskiego bo sie POWIESIŁ a nie pojechał do Holandii. A Sienkiewicz też i tyle. I niech se poczytają rodzinę Połanieckich w orginale bo tyle mogą. Bo wiecie Cheops miał historię - niezły był z histy - to może na prawo pójdzie, ale mu nie dały. A LEKARZ? Bo czemu sie dobrze nie chcę wyrażać o prostytutkach. A babcia? Tej babci miały mu nie darować - już pomijając ich ŻENUJĄCE ksywki za babcię miał już nie zyć. Nie on żyje dalej. A matma? I tyle :( I tak zabiły koleżankę, dopuściły się morderstwa. Całkiem nieżle :( I tyle :( Sami powiedzcie...

czyli widzicie - od podsatwówki ksywka Poniatowski bo jego ulubiony król to Stanisław August Poniatowski i pojedzie kiedyś do Polski i powie po co były Łazienki. Bo w szkole mówili -taki Polaczek i tyle. A mieli go dać w Egipt i wiecie egipitolog. Doskonale pasuje i tyle. I coś by tam znalazł. Ja wiem? A tak? Ale matmę by miał - w banki , w byle co. A tak? Poniatowski - on by dużo chciał. Ja też sie dowiem - a jednak miałam swoją rację i tyle :( A ta rodzina matki - tacy dobrzy i co z tego zostało. Nic. Bo się zgubiły reguły. Jedno dziadostwo i maltrrtowanie psychcizne wiecie... tyle. No nic na razie idę. Egipt mieli wziąć i nadaje się do czegoś to go skreslili za pochodzenie. Polak - fillolog i tyle. I nie wzięli pod uwagę tej co go oddała i tego jej faceta co sie powiesił i... po nich i tyle. ?