Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Smacznego...

Polecane posty

.. bo jem właśnie hot dogi i tak sobie pomyślałam, że kafeterianie jacyś pewnie też coś jedzą :classic_cool: Mi nie ma kto powiedzieć, wam może też nie - więc SMACZNEGO 🖐️ :classic_cool:

Dzięki dzięki, już zjadłam... zayebiste były i wciągnęłabym jeszcze ale brak bułek... czym tu się dopchać? Meet Mi już przeszła taka faza na keczup, ale pamiętam jak daaaawno temu jeszcze dzieckiem byłam i tato z niemiec przywoził to lałam po kanapkach - tzn po kromce chleba z masłem :classic_cool: Miałam wykwintną kanapkę z keczupem :classic_cool:

Hah Blądi na samą myśl o tych kanapkach zgłodniałam :P dziś wykończyłam ostatnią butlę keczupu i nawet jakbym chciała teraz coś zjeść to ni dy rydy :)

Oooo dobre są szczęki :) Ja mam Ssyki - mogą być na dopchanie ;) Pewnie jeszcze w nocy coś normalnego dowalę do pieca :classic_cool: Qrwa, a później będzie płacz bo skąd ja mam dziury w zębach :D

Meet No to masz ten sam problem co ja z hot dogami :O Łącze się w bólu "chce zjeść a nie mam" 🖐️ Jadł ktoś krewetki z biedronki te duże mrożone? Dzisiaj myślałam czy sobie nie kupić ale uj wie czy to zjadliwe, a idę jutro po pudełko to może się skusze