Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzony arek

Moja żona zapisała się na taniec na rurze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zawiedzony arek

Trzymała to w tajemnicy! Teraz sie wydało, to mówi, że dla mnie! AKURAT! Jak my w domu rury nie mamy! Ciekawe gdzie ona bedzie tanczyć! 😡

Gość AnabelllaUlaDawidaGienia
Mała dziweczka Ci z żonki rośnie :D Gratulacje :*

Gość zawiedzony arek
:(

Gość AnabelllaUlaDawidaGienia
Szerokie usta

przecież w klubie na tańczy, a w specjalnym miejscu u boku osoby z kwalifikacjami :O

Taniec na rurze jest pociągający !;-) łączy że sobą taniec i erotykę! Czyli to co teraz jest chodliwe!

Gość zawiedzony arek
To wytlumaczcie mi po co to jej? Gdzie ona te erotyczne tance chce urządzać?

ja bym się cieszyła na twoim miejscu głuptasie. swoją drogą gdzie takie lekcje dają? jak to sie profesjonalnie nazywa? ;)

I niech babeczko soboie tanczy, jak bedziesz tak marudzil to dla ciebie nie bedzie pewnie tanczyla. Pogadaj z nia--- na pewno da sie wszystko wytlumazcyc.

I niech babeczko soboie tanczy, jak bedziesz tak marudzil to dla ciebie nie bedzie pewnie tanczyla. Pogadaj z nia--- na pewno da sie wszystko wytlumazcyc.

w sumie to nie jest przecież powiedziane, że jak skończy kurs to wstawi ci rurę przed łóżkiem. raczej pewnie chodzi jej o nabycie pewnych umiejętności poruszania się, wdzięku, trochę techniki. i wcale rura nie będzie jej potrzebna, zeby to zaprezentowac.

Gość zawiedzony arek
raczej pewnie chodzi jej o nabycie pewnych umiejętności poruszania się, wdzięku, trochę techniki. i wcale rura nie będzie jej potrzebna, zeby to zaprezentowac. ale na co i po co jej te umiejetnosci?????? Przed kim chce sie tak poruszać z wdziękiem i technika? Nie wiem jak się nazywa u niej to nazywaja pole dance i tak mowiła, ze na pole dance chodzi. Doskonale wiedziała, ze ja nie wiem o co chodzi. Ja myslalem ze to jakies egzotyczne i nowoczesne tance. Dopiero przed kolegami jak chcialem zaszpanowac, ze moja zona to takie frykasy tanczy. To mnie uswiadomili co to jest ten taniec pole dance.

Wrzucam w net i nie widzę ofert żadnej szkoły tańca, która by oferowała pull dance. Widać u nas to jeszcze mało popularne, a gdzie chodzi twoja znajoma? Co to za miasto?

Gość zawiedzony arek
Jeszcze się jej tak dla żartów pytałem, czy te pole dance to taniec na polu, a to sie okazuje, że to na rurze!!!!

A nie pomyślałeś, zę dla ciebie jej te umiejętności? Ja dla faceta tańczyłam belly dance i się mnie głupio nie pytał po co mi to, tylko z niecierpliwością czekał na mój popis. Jakbym mu powiedziała, że ukończyłam taki kurs, to by był przeszczęsliwy, a nie zrozpaczony. Ona chce się poczuć atrakcyjna i robi to dla was obojga. robisz problem z niczego :(

Gość ddddgggddd
zdesperowana na wyspach mieszka, a u nas to sie nazywa po prostu taniec na rurze i jakie malo popularne? tego teraz jak grzybów po deszczu :o

Gość ntinaxddddddd
to kup jej rure w prezencie urodzinowym, a ona będzie na niej tańczyć dla kochanka jak ciebie nie będzie, hahah chłopie ale ty naiwny, chyba nie liczysz że ona dla ciebie sie tego uczy, logiczne że kogoś ma:P

no mieszkam na wyspach to u nas tego jest mnostwo. wlasnie mowila ze to nie jest pole dance, tylko wlasnie pull dance, bo to jakas odmiana taka bardziej techniczna czy cos, nie same wygibasy przed rurka zeby facetowi tylko stanal :)

Gość zawiedzony arek
Tak myślałem :(

Gość ntinaxddddddd
tak teraz to pewnie przekręca żebyś sie nie wściekał napeno chodziło o pool dance czy jakoś tak

To żona chce ci sprawic przyjemność, zrobic ci erotyczną niespodziankę, a ty narzekasz........ każdy facet by ci zazdrościł.

Gość Zuguleaa
Słuchaj, taniec na rurze to świetne ćwiczenia! I wcale nie trzeba łączyć tego z erotyką! Prowadzę taką szkołę, tylko nie w Polsce a za granicą. Ma wielkie wzięcie, dziewczyny chcą poćwiczyć, bo na prawdę trzeba wiele wysiłku aby się tego nauczyć. Porozmawiaj z nią, i się nie denerwuj ;)