Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzony arek

Moja żona zapisała się na taniec na rurze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ntinaxddddddd
to po co sama wskakuje do łóżka? wiesz nam facetom, jest ciężko powiedzieć tedy nie... może wam łatwo, ale ciekawe czy byś odmówiła jakby ci jeden z tych aktorow co to tak do nich wzychacie z tv sie trafił to też byś tak chętnie odmówiła oj szczerze wątpie

Gość 9898989
chyba jesteście w takim razie w tymi zonami- dziwkami jedno warci... to miłego zdradzania, tylko zeby nie było ze wam tylko wolno.

Gość ntinaxddddddd
a sobie zdradzaj! co ja ci bronie!, ja nie zdradzam pisze tylko że to kobiety zawsze uwodzą mężczyzn i same pchają sie do łóżka, więc żeby nie było że to nasza wina, wiekszość mężczyzn jest tak że jest pożądny, żona na jego utrzymaniu ma co chce, a potem i tak ku**a jedna chodzi na boki, za dobrze po prostu takiej

Gość zawiedzony arek
ntinaxddddddd Jaki ty mądry jesteś! Masz 100% racji we wszystkim! Ja chyba moją za bardzo rozpuściłem. Za dobrze jej było!

Gość ntinaxddddddd
dokładnie! nie wolno pozwolić by było żonie za dobrze bo tak to sie kończy, musi czuć respekt

Zajebiście... sama bym się zapisała... bardzo rozwojowy sport dla sylwetki:)

Gość ntinaxddddddd
no masz.. kolejna!!! i mi powiedzcie że baby nie mają wrodzonego instynktu zdradzania, uwodzenia, i że nic ich nie ciągnie do bycia dziwką!!! sylwetki, sport ta ta jasne, to tylko wymówki, jakby chciały sportu to by pobiegać poszły by im wystarczyło a nie im głupoty jakieś tańce erotyczne w głowie

Gość gubba
zawiedziony arek, nie panikuj;) .Mieszkam w Stanach i tutaj to nic nadzwyczajnego taki taniec na rurce. Mam na mysli te kursy na ktore chodzi kilka moich znajomych, taki fitness. Sama o tym myslalam ale jakos mi rozklad zajec nie spasowal, a szkoda. Tu mozesz sobie ogladnac zawody http://www.youtube.com/watch?v=m3i7dGwQboI

Gość boom-basiaaa
Bez przesady nie mozna narzekać.Ja musze powiedziec ze jesli chodzi o mnie to jak zapisałam sie na taniec brzucha http://www.taniec-orientalny.waw.pl/ to mój mąż tez marudził,ale jak pokazałam mu efekty nauki zmienił zdanie.