Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzony arek

Moja żona zapisała się na taniec na rurze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ntinaxddddddd
taka_pewna_internautka gdyby jej chodziło o ćwiczenia fizyczne zapisała by sie na aerobik a nie kurs dla początkującyh dziwek.. moze zamierza pracować w burdelu heh tylko nie chce powiedzieć i to taka praktyka dla niej, albo może jest ładna i dostała fuche w klubie i ma tam tanczyc na rurze a nie umie i bierze praktyki

Gość ntinaxddddddd
jednak pole dance:D mówiłam że coś kręci ta twoja żonka, skoro już tu kręci to ona coś ukrywa że tak powiem

Gość zawiedzony arek
Widziałem ten filmik i co? Moja żona w samej bieliźnie, przed tak liczna publicznością robiąca w ich stronę szpagaty itp? NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ntinaxddddddd
tak, gorzej jak to dla innego faceta a nie dla autora, no bo jak wytłumaczyć że nie obgadała z nim tej decyzji?

Gość zawiedzony arek
Nie każdy!!! Ja np nie chce!

Gość ntinaxddddddd
zawiedziony arku musisz sie z tym pogodzić:P no bo po co by jej był ten kurs

Gość 9898989
poledance sporo osób chce wprowadzic jako dyscypline olimpijską, i jest coraz więcej chętnych na uprawianie, powstają szkoły nawet w POlsce. Mozna sobie cwiczyc potem nawet w garazu jak ta laska: http://www.youtube.com/watch?v=msy7TtyAVIc

Gość zawiedzony arek
ntinaxddddddd Ma chyba rację. Od razu widać, żę znawca kobiet! :( ntinaxddddddd, a powiedz mi, jak ty byś zareagował gdyby Twoja żona chodziła na takie pole dance taniec?

Gość 9898989
Widziałem ten filmik i co? Moja żona w samej bieliźnie, przed tak liczna publicznością robiąca w ich stronę szpagaty itp? NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hm, myślę że nie masz się czego obwaic, do takiego mistrzostwa raczej nie dojdzie...:p co najwyżej zrzuci sadło... :p

Gość ntinaxddddddd
oczywiście że bym ja wyrzucił z domu od razu chyba, to gorsze niż zdrada od razu widać że robi to dla innego faceta skoro nic ci o tym nie mówiła.. pogadaj z nią poważnie

Gość ntinaxddddddd
moja żona nigdy by przede mną nic nie ukryła, co dopiero bez mojej wiedzy zapisała sie na jakiś kurs, wie jak to sie może skończyć, żona powinna ci być posłuszna a nie odwrotnie, że liczy na jakąś łaskę

nie chciałabym, żeby któryś z was był moim mężem. płaczą, ze im się panny zapuszczają a jak one cos już robią, to też źle.

Gość ntinaxddddddd
choochieCoo owszem narzekamy, ale tylko jeśli najpierw z nami obgadają jakieś zmiany a nie bez naszej wiedzy, no i wedlug mnie wystarczy makijaż i jakaś sexi spódniczka ale taki kurs to przegięcie

Gość 9898989
to chyba jacyś onaniści, a ich stara to własna graba....:p

Gość ntinaxddddddd
ta i co jeszcze, może jestem kobietą podszywającą sie pod faceta?:P to do 9898989

Gość 9898989
ale taki kurs to przegięcie przegięcie to twój intelekt.... oczywiście przegięcie w dół... Przyjmij do wiadomości: kobiety lubia ładnie wyglądac nawet tylko dla własnego samopoczucia, i ich postępowanie w zyciu, w przeciwieństwie do was, nie jest zdeterminowane ruchaniem i romansami na każdym kroku.... Chyba głodnys strasznie, że ci tylko chleb na myśli...

Gość zawiedzony arek
ntina Zobacz jeszcze wszystkie tutaj to popieraja i pisaly, ze same by chciały. Kurwiszcza jak i ta moja :(

A nie jest to troche tak, że ona powinna miec jakies pole wlasnego manewru, czegos w czym bedzie mogla decydowac sama? kurs to nie zdrada, chyba ze to juz w takich kategoriach dostrzegasz? jak mowilam ja tez chodzilam na belly dance, co jeszcze dobre pare lat temu uchodzilo za taniec wysoce erotyczny i dla porzadnej niestosowny. moja instruktorka dlugo przed rodzina ukrywala ten fakt , ze to cwiczy a pozniej reprezentowala PL na miedzynarodówce.

Gość ntinaxddddddd
tu sie nie zgodze, kobiety non stop nas uwodzą i same wskakują nam do łóżek a później to nam sie obrywa za zdrady!! to wam tylko głupie romansidła w tych małych główkach, i przepraszam bardzo że pisze o ładnym wyglądzie i ubiorze to nie znaczy że myśle tylko o ruchaniu.. obrażasz mnie!!

Gość ntinaxddddddd
masz zupełną racje zawiedziony arku!! wszystkie są takie same, co druga na utrzymaniu męża a potem przychodzą im takie głupoty do głowy, sie przewraca w głowach jak mają takie za dobrze!! a umiejętności takie jak taniec na rurze nikomu potrzebne nie są ci powiem tak a jak już to sie takie decyzje z mężem obgaduje, chociaż moja to by sie pewnie nawet zaproponować bała

Gość zawiedzony arek
Dokładnie tak jest. Najpierw same trzepocą rzęsami, wystawiają dekolty, same zaciągają do łóżka, a potem że to tylko my myślimy o jednym! No i zawsze czegoś od faceta potem oczekują. Chociaż byś im 5 razy przed seksem mówił, że to tylko seks to one potem i tak będą miały jakieś oczekiwania i wyobrażają sobie niewiadomo co. A jak je olejesz to wielki lament, że je zaliczyłeś i rzuciłeś! W końcu jak jedną przygarniesz, to zamiast siedzieć zadowolona w kuchni to sie zapisze na jakieś erotyczne tańce by kolejnych poczciwych mężczyzn w chuja za przeproszeniem robić!

Gość ntinaxddddddd
Dokładnie!!!! za dobrze mają, nie mają co robić, tylko mase tapety nakładają, paznokcie oczywiście pomalowane i uwodzą, miniówka że ledwo dupe zakrywa ale potem wina nasza a jak!!

Gość 9898989
no w sumie ciągnie swój do swego, nie wiem kim jesteście i z jakimi panienkami sie spotykacie, może średnia krajowa tak wygląda.... Ja tam nigdy żadnych żonatych nie podrywałam, nie zdradzałam, nie nposzę dekoltów, itp. Jak lubicie te rzeczy to nie narzekajcie, a jak zdradzacie sami to żona chyba tez moze...

Gość ntinaxddddddd
Jeśli zdradzamy to nie z własnej winy, wy nas uwodzicie!!! może i jesteś jakimś wyjątkiem z okularami, pryszczami i aparatem na zebach, ale większość panienek wygląda jak wymalowane lalki, i chodzi w miniówkach, i to nie jest nasza wina, po co uwodzicie nas, my was nie więc mi tu nie mów że panienki mają powody do zdrady

na rurze od odkurzacza! ;p Ej sama bym się zapisała! Wiesz jakie akrobacje można robić ? A że rura się kojarzy tylko z klubami gdzie samce chętnie łażą to już trudno.Poza tym są rury do kupienia, może schowała w piwnicy ?;p

Gość ntinaxddddddd
Ej sama bym się zapisała Kolejna!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 9898989
większosc patologii tak wygląda... Zdrada nigdy nie jest bez winy, nieważne kto uwodzi. Mozna powiedziec nie...