Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miroslawa

CO ZROBIC???

Polecane posty

Nigdy się u mnie nie przelewało Mam tylko jednego rodzica Dla tego też po szkole średniej wyjechałam za granicę Jak wróciłam zaczełam również pracować A teraz gdy było juz dobrze,praca w miarę stałą Chciałam iść na studia zaoczne Okazało się ze nie da rady,bo muszę być dyspozycyjna Zwolniłam się z myślą znalezienia czegoś wolniejszego w weekend Nie udało mi się I postanowiłam ze idę na dzienne Dostałam się Ale zle się z tym czuję, ze będę siedziała w domu i miała tylko kuroniówkę Co to za pomoc Serce mnie boli I głupio mi,ze będę taka stara Na dziennych są zazwyczaj młode osoby I kiedy ja skończę przynajmniej pierwsze 3 lata to będę miała 28lat :( CO MYŚLICIE

Gość dokladnie tak, spisuj sobie
przeciez mozesz sobie dorabiac.

Gość to świetnie, że będziesz
studiować, chyba zwariowałaś z tym obwinianiem się o wiek, na studiach osoby trochę starsze sa autorytetem a nie kimś kogo się unika, brawo, że realizujesz swoje marzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

"Na dziennych są zazwyczaj młode osoby I kiedy ja skończę przynajmniej pierwsze 3 lata to będę miała 28lat" To nie tak dużo:) Ucz się jeśli masz możliwość. Najważniejsze, żebyś robiła to, co dla Ciebie ważne

Nie jest to łątwe realizowanie gdy całe życie się pomagało Bo tak być powinno Przynajmniej się starałam A teraz czuję się taka bezużyteczna Gdy pomyślę ,ze będę siedziała i się uczyła Gdy mój rodzić w nie młodym wieku,się meczy aby jakoś takoś brnąć Ale może mnie nie zrozumiecie