Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ine__gzaaa

czy sprzedawca w markecie miał racje, czy musiałam tyle zapłacić?

Polecane posty

Gość ine__gzaaa

Byłam wczoraj w kauflandzie i spodobały mi się okulary przeciwsłoneczne a jeszcze bardziej ich cena 19,99 więc bez wahania je wzięłam.Przy kasie okazało się, że kosztują 49,99. Od razu mówiłam kasjerce, że cena na półce jest inna. Po odejściu od kasy udałam do obsługi klienta i okazało się , ze niestety ale cena 49,99 jest ceną prawidłową. Okazało się, że te które kupiłam były z innej półki i leżały z tańszymi. Na przyszłość chciałabym wiedzieć, czy warto postawić na swoim czy odpuścic??

Gość w sklepach często zdarza się
że coś leży nie na swoim miejscu. Trzeba było po prostu nie kupować ich. To by było śmieszne, gdyby sprzedali ci je taniej tylko dlatego, że leżały nie tam gdzie powinny.

Gość uuuuuuuuuuup
Hm.. przecież nie musiałaś ich brać jak się dowiedziałaś jaka ich cena jest. Możesz je przecież też zwrócić w ciągu iluś dni. Myślę, że po prostu jakiś klient sklepu je mierzył i odłożył tam.

Gość milenka_22
jesli do okularów była przyczepiona Cena to wtedy na swoim, jesli były luzem, a cena była zbiorcza, malo tego ta 1 sztuka odróżniała się od innych to jasne ze nie masz racji.. To tak samo jakby twoja kolezanka najpierw poszła i zaniosła Masłoo które kosztuje 3zł na półke z masłem które kosztuje 1.50. Poźniej ty bierzesz to jedno masło z tej pólki i idziesz sie kłócic ,ze przeciez wziełas je z półki gdzie było napisane 1.50. Prawda ze to taka sama sytuacja ?

Gość hjhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jesli cena na okularach byłaby 19,90 a wg kodu 49, 90 to sklep musi sprzedac po 19, 90 miałam taki przypadek z dzbankiem wysokim szklanym , cena była 9,90 a wg kodu 19,90 , kupiłam za 9,90 ( tym bardziej sie uparłam bo były młode wredne laski w sklepie z niezadowolonymi minami ) zamiast sie pudrowac niech ich to nauczy odpowiedzialnosci

Gość stanley kowalski
Hjhhhhhhhhhh,ja mialem kiedys taki przypadek w media marktcie ,ale sie juz nie klocilem ,bo to 20 zl chyba bylo. Mowisz ,ze mam prawo by na swoim pozostac i zaplacic ,tak jak na cenie?? No bo w sumie ,to oszukuja nas taka cena ..