Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filipinkaala_+

jakim programem da się przerobić muzykę na mp3?

Polecane posty

Gość filipinkaala_+

mam jakieś pliki muzyczne o nieokreślonym formacie, chcę je przerobić, żeby mi odtwarzacz mp3 w aucie odtwarzał, ale nie wiem jakim programem. HELP

Gość Kmiotka
zależy jaki jest format wyjściowy zmiast mp3. wtedy wpisz w google format obecny np. mp4 konwerter mp3. potrzebujesz po prostu progmamu do konwersji, w necie jest tego sporo. ja korzystma z pazera converter czy jakoś tak, on prawie z każdego robi mp3, jest za darmo gdzies w sieci i nie wymaga instalki, tylko sciagniecia.

Gość filipinkaala_+
dzieki:) niestety nie wiem jaki jest format wyjściowy, bo jak klikam "właściwości" to na typ pliku wyświetla mi "plik" i tyle :p gdybym wiedziała w jakim formacie jest ma muza byłoby łatwiej, potrzebuje wiec własnie takiego programu który ze wszystkiego zrobi mp3.poszukam tej "pazery";)

Gość filipinkaala_+
ta pazera nie widzi tych plików :(

Gość filipinkaala_+
ale ten audiograbber to tylko muzyke z płyt przerabia? nie moze byc taka ktorą mam na kompie?

Gość filipinkaala_+
audiograbber niby widzi te pliki ale jak chce przerabiac , to wyskakuje błąd że nie są 16-bitowe czy cos :o

Gość filipinkaala_+
nie wiem juz co mam robic, to muzyka ściągana z wrzuty...pieron wie jaki to format:o

Gość filipinkaala_+
ale jaja :D wystarczyło do nazwy pliku dodac mp3 i juz mam mp3 wyczytałam ze muza z wrzuty to mp3 tylko nie maja tego w nazwie :D wiec nic nie musze konwertowac SUUUUUPERRR