Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stev

jestem wartościowym facetem

Polecane posty

Gość ta która się nie puszcza
o matko, nie rób z siebie takiego de*la , dziewczyny nie będą do Ciebie zarywać, każda wie, że ma swój honor i ambicje. Ty powinieneś zagadać, w końcu złap odwage, nie czekaj, bo na razie masz marne szanse.

Gość Stev jest jebanym downem
.

ja tam se dam rade, jeszcze im więcej takich waszych wypowiedzi tym bardziej sie przekonuje do pomysłu chodzenia na dziwki, a z wami dania se spokój

Widać, że na porządnego człowieka ludzie sie rzucaja. Zazdroszczą, że sami są szmatami bez honoru.

To wg Ciebie kazdy facet, ktory nie jest Toba jest 'gogusiem'? Nie rozsmieszaj mnie. Facet musi miec dystans do siebie, Ty go nie masz. Musi byc jakis taki przebojowy bardziej, Ty taki nie jestes. I nie musial bzykac sie z niewiadomo kim, moze byc i prawiczkiem, ale charakter i wyglad musi miec ok, w przeciwnym wypadku mozna go spisac na straty, sorry ale to prawda ;]

"Czyli albo można być dziewicą, albo się puszczać co wieczór?" A róbcie co chcecie. Chcecie być dziewicami - bądźcie sobie. Chcecie mieć co tydzień nowego fagasa - proszę bardzo. Co mnie śmieszy jednak to ta panika gdy dziewczyna twierdzi, że absolutnie nie chce być tą pierwszą dla mężczyzny. A czemu nie chce? No ... bo ... sama nie wie czemu. Moim zdaniem takie kobiety nie nadają się do niczego więcej poza pracami domowymi; czyli zrób, ugotuj, uprasuj, posprzątaj, zanieś, przynieś etc. Nie mają pojęcia jak sprawić przyjemność mężczyźnie nawet jeśli miały ich wielu. Typ kłody co się rozbierze, położy i: wejdź na mnie. Szkoda zachodu sprzedawać takie nawet do domów publicznych bo i tam klientela zacznie kręcić na nie nosem.

haha, to teraz niby nas winisz? de*il z ciebie, my mówimy ci samą prawdę o Tobie. ;) a normalny chłopak by zaczął zarywać, haha a nie czekał na gwiazdy z nieba. nie wszystko jest tak jak chcemy. ;)

Gość cfaniaczek
fikuu dlaczego lekcewarzysz moje pytania ? nie lubie cie ? golisz sie czy nie ?

już taka dziwka jest mądrzejsza od was, ona chociaż ma kase, a Wy co puszczacie sie bo to teraz taka moda co nie, im więcej tym jestem bardziej trendy

Gość Zuzanna Ammelia
Uuuuuuu ...... Coraz lepiej sie Was czyta. Wykazywanie wlasnej inicjatywy /obojetne u jakiej plci/ ma te zalete , ze daje szersze pole do dzialania i wieksza mozliwosc wyboru , bo mozna samemu decydowac czy sie chce sprobowac podejsc do danej osoby czy nie. Wada inicjatywy to wieksze narazenie na czestrze porazki i nieprzyjemnosci. Wiec ... co kto woli.

Fiku Miku i Morland to dwa pystakji wychowane na mtv, co nie rozumieja porzadnych facetow i im ublizaja. Marzą pewnie o czarnym gangsterze z teledysku.

haha ale z ciebie ch*j , tylko na kase lecisz co? takie ci się podobają? i nie obrażaj dziewczyn, bo żadna tak nie robi "bo jest taka moda na puszczanie się". i teraz nagle zmieniłeś zdanie polecieć na dz*wki bo my ci poprzewracaliśmy w głowie? haha, nie rozmieszaj mnie. ;) po prostu jesteś zwykłym de*ilem, puścisz się z jedną dz*wką a potem będziesz się nam żalił, że nie masz żadnej.

O tak ja sie puszczam - z jednym i tym samym facetem od 2 lat, zareczylismy sie tez zebym mogla sie z nim puszczac po slubie ^^ Glupie gadanie prawikow, dla nich kazdy kto uprawia seks sie puszcza.

Loooser - a w którym miejscu ja Ci ubliżyłam? Właśnie za to lubię to forum, piszę sobie spokojnie własne zdanie na dany temat, a wy się rzucacie :) I nie, gangsterzy to nie moja bajka.

Gość to samoo
moze wybierz sie do burdelu.na to masz wieksza szanse niz spotkac sie z normalna kobieta,ktora by chciala cie poznac zaplacisz a jak ja wyzwiesz to nic nie powie,hee

Mimo wszystko staram się wierzyć, że te "prawiczki" robią sobie jaja. No bo chyba nie można być aż tak skrzywdzonym. O tu. To pewnie bys chciala jakiegos lekarza albo prawnika kurwiarza pewnego siebie buca.

Chodziło mi o wasze bluzgi. Nie o samo bycie prawiczkiem. To kto i jak zarządza swoim życiem nie jest moim problemem, ale ludzie wypisujący na forum bluzgi pod adresem każdego kto myśli inaczej owszem - są bardzo skrzywdzeni przez życie i samych siebie.

nie ma co Loser z tymi sukami dyskutować, one same zawsze włażą na tematy prawiczków, aby tylko im poubliżać, mało tu jest normalnych życzliwych kobiet które by Cie wsparły i racjonalnie poradziły

Najlepszą radę dostałeś już dawno - przestań zachowywać się jak cham i pluć jadem :)

tak, tak, jakoś żadna ci tu nie przyznała racji. ;) sory ale na takich ch*j*w to żadna nie poleci. ;) powodzenia w życiu samotnym. pozdrawiam środkowym palcem.

ty fiku miku perfidnie mnie poniżałaś a nie radziłaś, zaraz reszta sie zebrała i zaczeła najeżdżać

taka Amelia czy NB potrafią dawać rady, i prawiczki na nie nie bluzgają, bo są pozytywnie nastawione do nas, a nie tak jak Wy

"Mimo wszystko staram się wierzyć, że te "prawiczki" robią sobie jaja. No bo chyba nie można być aż tak skrzywdzonym. " Chciałbym żeby tak było ale niestety nie każdy ma w zyciu fajnie. 🖐️