Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stev

jestem wartościowym facetem

Polecane posty

Gość a wiesz ze... np.
"to co sie dla was liczy? " coś co na stówe juz wiem ze nie posiadasz :)

Gość kcxkxxazk9
Tak to ja. Blokuja mnie szmaty, bo nie maja szans w dyskusji, ide na spacer.

Gość Zuzanna Ammelia
No dobra, to jak juz wszedzie odpadacie to moze zakonczymy temat?

wszystko to mam, na dame to trza sie najpierw umieć zachować, nie nazywajmy szamba perfumerią :)

Kobieta chce wierzyć, że przy mężczyźnie jej życie stanie się barwne i ciekawe. Ktoś z nas może to dziewczynie zagwarantować? No właśnie.

przy mnie dziewczyna będzie miała dostatnie i spokojne życie

"No właśnie, nie umeicie sie cieszyć" Ale bzdurę właśnie napisałaś.

My lubimy facetów, ktorzy potrafią odnaleźć się w każdej sytuacji;) - bezproblemowych, łebskich gości. Takich, z którymi można pogadać na wiele tematów i nie trzeba chodzić na palcach wokół ich kruchego ego:). Taki mężczyzna potrafi uwieść kobietę i rozkochać ją w sobie:).

Darker - życie ma nie stawać się barwne i ciekawe (jeżeli sama sobie tego nie zapewnię to facet tym bardziej), ale w związku trzeba mieć wspólne tempo.

"My lubimy facetów, ktorzy potrafią odnaleźć się w każdej sytuacji bezproblemowych, łebskich gości" Takie coś to w filmach. James Bond za przykład niech będzie. Wszędzie się odnaleźć potrafił.

Poza tym osoba kulturalna nawet pana pod sklepem monopolowym nie wyzwie, więc Stev odpadasz w przedbiegach tej kategorii.

"wiecznie smęcicie, marudizcie, wsyzscy są winni, ludize źli ... to odstrasza na kilometr" Poznałaś nas w realu? Tutaj to ja sobie wszystko mogę napisać.

"wiecznie smęcicie, marudizcie, wsyzscy są winni, ludize źli ..." A Ciebie cieszą beznadziejne sytuacje? :D Nikomu nie smęciłem i jakoś nie byłem dla nich fajny. 🖐️ Nie pisałem tez o złych ludziach. 🖐️

"My lubimy facetów, ktorzy potrafią odnaleźć się w każdej sytuacji" tyle już pierdół o tym napisano a u faceta liczą się trzy rzeczy: siła, uroda i pozycja. kobiety się strasznie oburzają na takie stwierdzenia, jakby było o co.

Offerma, jeżeli ktoś umie odnaleźć się w każdej sytuacji to nie będzie miał problemu z pozycją czy pieniędzmi. Zrobienie prania też go nie przerośnie.

"Nie ma nic piękniejszego od życia z męską zrzędą , którą wiecznie trzeba pocieszać i naprowadzać na właściwe tory" Wersja żeńska jest najpowszechniejsza.

siła psychiczna, inaczej mówiąc charakter, osobowość pozycja, to idzie w parze z charakterem jako konsekwencja, lubimy mężczyzn mądrzejszych, zaradneijszsych, bystrzejszych ... na niższym miejscu uroda

offerma z racji wieku najlepiej z nas zna sie na kobietach, jego racje należy podzielać

"Zrobienie prania też go nie przerośnie." A jak jeszcze instrukcję obsługi pralki przeczyta i pozna oznaczenia na metkach od ubrań to dopiero będzie kisiel w majtkach :D

"pozycja, to idzie w parze z charakterem jako konsekwencja, lubimy mężczyzn mądrzejszych, zaradneijszsych, bystrzejszych" W skrócie; przyjść na gotowe. Tyłek i cycki w zamian z status i opiekę.

witaj PPL --> my lubimy pozytywnie nastawionych do życia facetów :) którzy będą razem z nami cieszyc sie życiem :)

No ba...nie ma nic bardziej seksownego od faceta który radzi sobie przynajmniej tak samo dobrze jak ja :P

Ja tam nie mam problemu z odnajdywaniem się w różnych sytuacjach i szukam kogoś do pary;). Staram się widzieć świat taki, jaki jest. Nie oczekuję gruszek na wierzbie. Uważam, że wielu jest fajnych mężczyzn, z którymi warto się wiązać, albo przynajmniej rozmawiać:).

NB jest normalną skromną kobietą, nie to co ta "perfumeria"

"Offerma, jeżeli ktoś umie odnaleźć się w każdej sytuacji to nie będzie miał problemu z pozycją czy pieniędzmi. Zrobienie prania też go nie przerośnie. " nie wiem czy nie będzie miał problemu bo nie wiem co określenie "umieć się odnaleźć w każdej sytuacji" znaczy. jak zwykle te wasze określenia są tego rodzaju że możliwa jest prawie dowolna interpretacja a dodatkowo każdy może twierdzić że właśnie taki jest.