Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabłko to dobra metoda?

CZY JEDZĄC 1 JABŁKO DZIENNIE + NORMALNE POSIŁKI MOŻNA SCHUDNĄĆ?

Polecane posty

Pytam, bo przeczytałam kiedyś, ze można jesc wszystko co się tylko chce A DODAJĄC (ZJADAJĄC) 1 JABŁKO DZIENNIE można chudnąć. czy to prawda?

Gość aha no jak takie
tak

Gość z tego co wiemmmmmmmm
niekoniecznie . to wszystko zalezy od przemiany materii! Moze schudniesz kilo na miesiąc :classic_cool:

a czy któraś z Was próbowała tej metody? chodzi mi o normalne jedzenie nawet o słodycze i pizze (ale nie często) i 1-2 jabłka dziennie... NIE CHODZI MI O DIETĘ SKŁADAJĄCĄ SIĘ Z SAMYCH JABŁEK I WODY. ile można schudnąć stosując się do normalnej diety + 1 jabłka?

Gość duzo boja
schudlam

Gość to zależy co jesz
Ja jem na śniadanie 2 jabłka, na kolację 2 śliwki lub gruszki. Codziennie. Na obiad np. 5 naleśników z serem. Nie przekraczam 1200 kcal. ćwiczę godzinę dziennie. przez 2,5 miesiąca schudłam 10 kg. Oczywiście nie domówie sobie czasem kawałka czekoladki, lodzika, czy ciasteczka :P ale nie przekraczam 1200 kcal

a ile schudłaś?

Gość nnkjnkj
ze można jesc wszystko co się tylko chce haha, czyli mozna wpieprzac 4000kcal, chipsy, slodycze, napoje gazowane, fastoffoid+jedno jablko i waga leci jak szalona:D Skad wy bierzecie takie durne pomysly?

bo ja mam takie dni, że np. zjem 3 kawałki chleba z szynką lub serem, później nektarynkę, obiad, kawę , JABŁKO 3 kawałki chleba na kolacje. A CZASAMI MAM TAK, ze zjem na śniadanie 3 kawałki chleba, później jakiś owoc, CAŁĄ CZEKOLADĘ! :/ chipsy, obiad, kawę, JABŁKO i 2-3 kawałki chleba WIĘC CZY SCHUDNIĘCIE DZIĘKI JABŁKU JEST MOŻLIWE?

?

Jestem uzależniona od jabłek, nie jem więcej niż 1000 kcal, ćwiczę min 5h/tydz i mam stałą wagę. Zatem to chyba bzdura :)

można jesc wszystko co się tylko chce A DODAJĄC (ZJADAJĄC) 1 JABŁKO DZIENNIE można chudnąć. czy to prawda? jakim trzeba byc debilem , zeby wierzyc w takie rzeczy :D??