Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm0097

orkiestra i kamerzysta KUJWSKO-POMORSKIE Grudziądz i okolice

Polecane posty

Gość mmm0097

Witam, szukam sprawdzonej orkiestry i kamerzysty na wesele, które odbędzie się w Grudziądzu. Najlepiej żeby byli z kujawsko - pomorskiego. Orkiestra/kapela/zespół najlepiej instrumentalna, żeby poza perkusją, keyboardem czy gitarą na czymś grali np. saksofonie, bądź trąbce albo skrzypcach. Czy może ktoś polecić taki zespół? Kamerzysta nietuzinkowy, nie zależy mi na nagraniu całego ślubu w kościele czy też filmie "do kotleta". Bardziej od tego wolę kilka dobrych ujęć, dobrze zmontowanych, bez ramek, efektów specjalnych i starych oklepanych podkładów. Będę wdzięczna za każde odpowiedzi, pozdrawiam

Gość naucz się piczko
odróżniać orkiestrę od zespołu potem zakładaj tematy

Gość mmm_0097
a ty naucz się: po pierwsze KULTURY, bo nikt tu nie jest "piczką", a dwa - czytać ze zrozumieniem. Napisałam "orkiestra/kapela/zespół" co jest równoznaczne z tym, że szukam "orkiestry ALBO kapeli ALBO zespołu" a jak przechodzisz jakieś frustracje z powodu swego marnego życia to idź do psychologa, zakompleksiony mały człowieczku!

Gość do mmm_0097
Wiesz dziwne widać że potrafisz posługiwać się internetem a nawet pisać na forum a nie umiesz posługiwać się google. Dziwne też jak wielkie masz zaufanie do obcych ci osób prosząc o tak ważne polecenia. Współczuję że nie masz żadnych znajomych i rodziny do których możesz się z taka prośbą zwrócić.

Gość mmm0097
szukam sprawdzonej kapeli, czyli takiej, o której ktoś jest coś w stanie powiedzieć, był na weselu z ich udziałem bądź słyszał od znajomych, że są godni polecenia. bo założyć stronę, wrzucić demo jakiekolwiek to i ja potrafię. a żeby prosić o pomoc rodzinę czy też znajomych trzeba ich mieć z tej części polski, ale tobie nic do tego... od tego jest forum, by pytać, ale jak widać zawsze trafią się takie elementy, którym najwyraźniej się nudzi i zamiast pomóc, szukają zaczepki. po co wchodzisz na temat, na który nie potrafisz się nawet konstruktywnie wypowiedzieć?

Gość czy z tobą aż tak źle?
a ty naucz się: po pierwsze KULTURY, bo nikt tu nie jest "piczką", a dwa - czytać ze zrozumieniem. Napisałam "orkiestra/kapela/zespół" co jest równoznaczne z tym, że szukam "orkiestry ALBO kapeli ALBO zespołu" a jak przechodzisz jakieś frustracje z powodu swego marnego życia to idź do psychologa, zakompleksiony mały człowieczku! tobie to raczej trzeba polecić powrót do szkoły podstawowej i nauczyć się odróżniać orkiestrę od zespołu ;) definicja orkiestry : "duży zespół instrumentalny liczący zazwyczaj od kilkunastu, do kilkudziesięciu, a nawet ponad stu instrumentów. W celu synchronizacji gry takiej ilości instrumentalistów w orkiestrze potrzebny jest dyrygent." ale tobie w 100% chodzi w tym momencie o grajków popierdalających na saksie czy akordeonie pod domem młodych :D

Gość Nha
Ślubowałam 27-08-2011 i gorąco polecam kamerzystów którzy są profesjonalistami w każdym calu i mają duże doświadczenie bo pracują przy reklamach, wywiadach itp - RECmovies zespół co prawda miałam z Olsztyna ale bez problemu dojeżdżają i grają rewelacyjnie... wszyscy goście weselni bardzo sobie chwalili ;) Polecam. Jeśli chcesz namiary podaj maila to Ci podeślę.. Pozdrawiam

Gość żartownisia
nie znam okolicy

Gość żartownisia
a ku ku