Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba>.......

Oświadczyny!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Kuba>.......

Mam prośbę do kobiet na tym forum, dzisiaj mam bardzo stresujący wieczór, mam zamiar oświadczyć się mojej kobiecie, wszystko zaplanowałem ale najlepsze jest to że już sam nie wiem jak rozpocząć gadkę,

odpuść sobie gadki w stylu " wiesz że jesteś dla mnie wszystkim.. bla bla bla" powiedz wprost i z zaskoczenia. zostaniesz moją żoną ?? :P

Gość Kuba>.......
mam zamiar zabrać ją do miejsca w którym po raz pierwszy się zobaczyliśmy, a tekst miał być coś w stylu: czy podarujesz mi wszystkie swoje dni? Tym miejscem miała być kawiarnia, wynająłem całą górę i nikogo oprócz nas ma nie być, podłoga już jest usypana płatkami róż, i ogólnie wszędzie będzie dużo tych kwiatów, zamiast lampek, będą świecić się same czerwone świece, w tle muzyka która lubi,

Gość maaaaaaaaariael
może jej się spodoba... ja bym wolała ot po prostu bez takich szopek, które nie mają żadnego znaczenia. ale niektórzy tak lubią... :) powodzenia ;)

Już po oświadczynach :) poszło gładko, ale tak naprawdę najważniejszym było dla mnie, by moja Ukochana się zgodziła:) Plany trochę się zmieniły, a konkretnie godziny, zamiast 22, górę mogłem wynająć na 24:00 :) podłoga była usiana czerwonymi płatkami róż, dookoła chyba z setki świec, okna były otwarte, i czuć było ciepły wiatr :) to tak w skrócie, ale przyznam że wyszło nieźle:) pierścionek wygląda tak jak na obrazku http://wkruk.pl/product-pol-2305587-PIERSCIONEK.html

Gość tyleSłoncaWcałym
Po ile macie lat?

Gość wtrawiepiszczy
no to tylko pogratulować, ja już czekam 5 rok na pierścionek i nic. Z tymi zaręczynami to była twoja inicjatywa? czy ona coś tobie przypominała

Ja mam 26, a moja Ukochana 19, co do oświadczyn to były z mojej inicjatywy, Ona nigdy mi nic o tym nie wspominała.

Gość 18latkaZKwiatka:)
Oświadcz jej uroczyście że jesteś debilem.

Gość bellaaa
"Ja mam 26, a moja Ukochana 19, co do oświadczyn to były z mojej inicjatywy, Ona nigdy mi nic o tym nie wspominała." hahahhahhahha...to licz sie z tym ze ucieknie ;)

Gość jesienna... róża
Gratuluję:) Masz tyle samo lat co mój chlopak i tak samo na imię:) Życzę wszystkiego dobrego, fajnie to wymyśliłeś :)

Gość duży leon
19 lat? hmmm, a gdzie studia? gdzie młodość? gdzie pannieskie życie dla niej? Pomyślałeś o tym? Ty masz 26 i się wyszalałeś, ona ma 19 i co ma mieć z tego życia? Męża, dzieci i dbanie o dom? Nie uważasz że to młody wiek na tak poważne decyzje?

Gość jesienna... róża
wiek owszem młody, ale dlaczego od razu zakładasz że już zaraz będą mieć dzieci?

Gość megmeg
Mi mój mąż oświadczył się jak miałam 19 lat. Teraz mam 24 i jakoś nie narzekam ;> Wszystko zależy od dojrzałości danej osoby :) Szczęścia Wam życzę :D

Chwila chwila:) ja jej nie odbieram życia, jesteśmy ze sobą od 3 lat, czy zaręczyny = rodzenie dzieci i siedzenia przy garach? Sonia w tym roku idzie na studia, nie ma w planach dziecka, zamieszka teraz u mnie, stać mnie na to by ją utrzymywać, dla mnie to Ona w w ogóle nie musi pracować, ma się realizować w życiu, jest ambitna i ma plany, a ja jej w tym pomogę.

Gość bellaaa
" Chwila chwila ja jej nie odbieram życia, jesteśmy ze sobą od 3 lat, czy zaręczyny = rodzenie dzieci i siedzenia przy garach? Sonia w tym roku idzie na studia, nie ma w planach dziecka, zamieszka teraz u mnie, stać mnie na to by ją utrzymywać, dla mnie to Ona w w ogóle nie musi pracować, ma się realizować w życiu, jest ambitna i ma plany, a ja jej w tym pomogę." to super... :) powodzenia :)