Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiziaaaaa

ZEZ POMOCY !!.........!!!!!!!!!!!!......

Polecane posty

hej mam 19 lat i mam zeza mialam jedna operacje ale tylko troche pomogla czy moge jakos sama wycwiczyc miesnie tego oka zeby nie uciekało ? czy moge je zasłaniac? czy to tylko pogorszy sytuacje piszcie wazne :(

Gość jedno oko na maroko
nie wiem :classic_cool:

Gość Dopiero teraz zaczęłaś zezować
? Nie lepiej zapytać okulistę? Zez jest zbieżny czy rozbieżny?

ucieka mi do srodka zezuje od malenkiego ale bylam u okulisty i powiedziala mi ze nie musze nosic okularów ale jak niedowidze to mi troche ucieka do srodka mam chlopaka ktory wogole tego nie zauwazyla jestesmy juz przeszlo rok ze soba i duzo czasu spedzamy ze soba chcialabym sie dowiedziec czy zasloniecie oka w tym wieku cos da... i czy mozna go wogole jeszcze wyleczyc w tym wieku bez operacji czy tez z operacja juz mi wszystko jednoo

Gość autorko autorko
jesli jest niezauważalny, nie jest źle, w dodatku zbieżny! osoby z zezem rozbieżnym wygladają duużo gorzej, nawet jesli jest nasilony w tym samym stopniu, co ten "do środka" A moze pomoże taki trik makijażowy? pomaluj wew. kąciki oka jakimś białym, lekko migoczącym cieniem, wyciągnij kreske eyelinerem na zewnątrz kącika, oddali to czy od siebie i nie będzie tak widać?