Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemnicza358

Spotkanie sponsorowane. Problem

Polecane posty

Zgodzić się na takie spotkanie? Facet da 500 zł raz w tygodniu tylko za "przelizanie". Gdybym nie potrzebowała tak bardzo tej kasy nie zastanawiałabym się nad tym, a niestety potrzebuję.... Powiedział, że nie chce mnie wydupczyć jak psa tylko przelizać i to wszystko... nie wiem co o tym myśleć i poza tym chyba czułabym się dziwką.... ehh dziewczyny gdybyście musiały mieć taką kasę od zaraz i dostały taką ofertę co byście zrobiły...?

czyzby znow brak pomyslu na zarobkowanie?:O ach te kobiety..zgroza:O:O:O

Gość tajemnicza 888
zgodzilabym sie nawet na wydupczenie JESLI potrzebowalabym takiej kasy na szybko, zaraz cie zmieszaja z blotem, wiec sama podejmij decyzje

Nie jestesmy z tej samej miejscowości i on powiedział, że zapewni mi pełną dyskrecję, ale ja i tak się boję trochę, że wyjdzie to na jaw w jakiś sposób... Nie mam czasu na inne zarobkowanie (nie wiesz w jakiej sytuacji teraz jestem) a to się chyba opłaca skoro za jedną godzinę tylko lizania dostanę 5 stów....

gość który przez godzinę będzie się lizał tylko lizał i nic poza tym :D wykastrowany może albo prawiczek Sam fakt że się zastanawiasz nad takim spotkaniem, a nie odrzuciłaś propozycji natychmiast świadczy o tym,że jesteś chętna na taką przygodę i pewnie nie będzie dla ciebie wielkiej różnicy czy cię przeliże czy wyrucha, więc nie szukaj porad tylko idź. Podmyj czupichę:)

Gość monalaladoswiadczona
Idź... Naprawdę warto. Tylko koniecznie prześlijcie sobie foty żebyś potem nie płakała. Jeśli to zrobiliście to ok. Jeśli zapewnia Ci dyskrecję, to na pewno jej dotrzyma. Aha.. i musisz się liczyć z tym, że "Przelizanie" może znaczyć przeróżne rzeczy... to nie tylko całowanie, ale też rozbieranie, peeting, seks oralny... może Cie też np. dosłownie lizać po plecach lub po czym innym.. i na pewno też ssanie sutek. Czesem te rzeczy są gorsze niz sam seks w gumce.. ale to zależy od atrakcyjności faceta. Jakbyś miała problem to napisz do mnie na gg 34357569 Powodzenia

Gość ,.,..,.er
wiewiora z urwanym ogonem ma racje. 500 zl za lizanie? Wylize i jeszcze zaplaci? Predzej nagra z ukrytej kamery jak bierzesz kase za seks i bedzie cie potem szantazowal. Tak sie zdarzylo we Wroclawiu.