Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość everywhere..

mój dramat -trądzik :(

Polecane posty

Gość everywhere..

od 13 roku życia mam trądzik, dziś mam 21 lat i żadnej poprawy. Najgorzej jest przed okresem, wtedy moja twarz wygląda jak pole minowe. Plecy i dekolt są w miarę normalne tzn. na plecach czasem coś wyskoczy większego. Mi wsytd jest pokazywać się na ulicy z takim ryjem...co najgorsze -nic nie pomaga. Maść cynkowa, mydło siarkowe, afronis, kremy, duperele...zalamka :(

Gość iulhlihl
sio do dermatologa ja mam 26 lat i dopiero teraz pozbyłam sie tego syfu nie zwlekaj z dermatologiem, bo bedziesz wyglądac w przeciwnym razie.....coraz gorzej. wiem z doswiadczenia

Gość everywhere..
nawet dermatolog nie pomoże...140 złoty i wszystko wywalone w błoto

Gość ghfchgfh
a nie próbowałaś z tabletkami hormonalnymi? tzn zbadać u gina/endokrynologa hormony no i sprobowac je wyregulować, bo prawdopodobnie masz jakies hormonalne zaburzenia

Gość everywhere..
przez rok stosowałam plastry, ale z tabletek hormonalnych szczerze powiedziawszy nie chcę korzystać -jest to dla mnie ostateczność są jakieś inne skuteczne sposoby ?

Gość everywhere..
do iulhlihl - a w jaki sposób się pozbyłaś?

Gość kalinamalina
lek syndi 35 - po kilku miesiacach pozbedziesz sie tradziku .Sprawdzone - skuteczne.Mam buzie jak dziecko.

Gość everywhere...
a czy on jest na receptę?

Gość hormony daja tylko fajny
efekt przez kilka mcy:O bralam Diane 35 pol roku, po zaprzestaniu przez nastepne pol roku bylo ladnie a teraz znowu mnie wysypalo, mam ogromne bolace gule:O juz nie wiem co mam robic a mam 24lata:(

Gość everywhere...
dokładnie. Dla mnie tabletki anty to ostateczność w walce z tradzikiem. Ciągle szukam swojego 'zlotego srodka' ale ile mozna szukac... po przestaniu brania plastrow anty tez mialam takie gule :/