Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anniaaaaaaa ..

mój chłopak chyba jeszcze jara ; (( nie wiem co zrobic .

Polecane posty

Gość anniaaaaaaa ..

Jestem z chłopakiem od nie dawna kocham go .Gdy się poznaliśmy obiecał mi ze przestanie jarać i zrobi to dla mnie ja mu powiedziałam ze jak dowiem się ze jara to z nami koniec . Ostatnio jak się spotkaliśmy to miał jakieś dziwne oczy i jakoś inaczej się zachowywał więc zapytałam w prost czy coś jarał on odpowiedział ze nie i ze nie jara juz od dawna i ze mogę mu zaufać lecz ja nie wiem czy mogę .On jest dla mnie kochany i bardzo o mnie dba . Co mam zrobic pomóżcie mi prosze i z góry dziękuje

Gość Mandarynkowy-nick1
Mój miał tak samo.. Niby przestał palić, a jak sie okazało nie dość , że jarał to jeszcze handlował.

Gość :D:D:D
zapal sobie z nim :)

Gość on nie pre
on nie przestanie, bezie jarac w ukryciu. wiem z doswiadczenia, oni maja w dyupie ze sie martwisz...:(

Gość kylebrof
No a moj sobie znalazl teraz takie towarzystwo, ktore go w to wciaga... super io wlasnie jest z nimi na grillu a ja siedze przed kompem i placze

Gość pauliccc
mój tez jara, niby twierdzi ze skonczyl ale i tak wiem ze on tylko chce zebym sie zamknela...macie racje oni gleboko to w dupie maja co sadza ludzie im bliscy mojego nic nie rusza, wiec i ja zaczelam go olewac

Gość kylebrof
paulicc Dokladnie, juz wiele nerwow wylałysmy. On i sie nigdy nie licza z naszym zdaniem. Masz racje trzeba byc obojetna, ale to nielatwe bo jak sie kocha to trudno byc obojetnym i wiesz co? Czasami mam wrazenie,ze ja kocham mojego chlopaka bardziej niz on mnie bo ja sie licze z moim zdaniem a onbi z moim nie

Gość adibi
lepiej niech sie zjara niz upije nieprzytomnie i robi jakies burdy i glupoty, jaranie zmiekcza, alkohol podsyca testosteron, juz bezpieczniej zajarac, z reszta sama pale czasem z mezem, a duzi juz jestesmy i odpowiedzialni podobno. to nie zbrodnia, ale niech sie nie kryje przed toba, to najglupsze

Gość kylebrof
No i jaranie otepia. Znam 3 osoby, ktore jarały i jaraja a teraz są no krotko mowiac... glupie i tepe

Gość anniaaaaaaa ..
Ale ja nie mogę przestać się o niego martwić i jak o tym myślę to wydaje mi sie ze nie jara ale z drugiej strony jak byliśmy ostatnio u jego znajomych to jeden z nich dawał mu a on odmówił bo wiedział ze mu tego nie wybaczę a ten chłopak dodał a co ty nie jarasz przecież jak cię widziałem to byłeś zjarany i teraz też jesteś a mój chłopak powiedział ze on kłamie bo jest pijany .. co wy na to.?